Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brewster's Millions (1985)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brewster's Millions (1985)

Brewster's Millions

Brewster's Millions (1985)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Brewsterovi milijuni

Godina:

1985

Žanr:

komedija

Trajanje:

102 min

Režija:

Walter Hill

Scenarij:

Timothy Harris
, George Barr McCutcheon
, Herschel Weingrod

Glavne uloge:

John Candy
  >  Spike Nolan
Rick Moranis
  >  Morty King
Jerry Orbach
  >  Charley Pegler
Richard Pryor
  >  Montgomery Brewster
Hume Cronyn
  >  Rupert Horn
Stephen Collins
  >  Warren Cox
Carmine Caridi
  >  Salvino
Ji-Tu Cumbuka
  >  Melvin
Jerome Dempsey
  >  Norris Baxter
Tovah Feldshuh
  >  Marilyn
Joe Grifasi
  >  J.B. Donaldo
Pat Hingle
  >  Edward Roundfield
Peter Jason
  >  Chuck Fleming
Milt Kogan
  >  Heller
Lonette McKee
  >  Angela Drake
Yakov Smirnoff
  >  Vladimir
David White
  >  George Granville
David Wohl
  >  Eugene Provost

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brewster's Millions (1985)
    Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2016 u 22:41

Brewster's Millions (1985)

žanr        : komedija
trajanje   : 102.min. 
zemlja    :  USA 
jezik       :  engleski
režija      :  Walter Hill 
uloge      :  Richard Pryor, John Candy, Lonette McKee

Monty je bejzbolaš čija je karijera na zalasku, što podnosi prilično loše. 
Jedne se večeri potuče u baru, a garanciju za njega plati dotad mu potpuno 
nepoznat čovek. Ispostavi se kako je Monty izgubljeni nećak i jedini zakonski 
naslednik jednog od najbogatijih ljudi u zemlji, koji mu je ostavio 300 mil. dolara, 
ali pod jednim uslovom, da prođe neobičan test - u 30 dana mora potrošiti 30 mil. 
dolara kako bi dokazao da zna uživati u novcu. Međutim, na kraju tog perioda ne 
sme ništa posedovati, novac ne sme razbacivati ili poklanjati i nikome ne sme reći 
šta zapravo radi. Ako ne uspe, novac odlazi u ruke advokatskog fonda.

Ažurirao kadetoni - 18.Prosinac/Dec.2016 u 22:45
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 11:10
Pošto nastavljamo sa repriziranjem komedija u kojima glumi John Candy, sledeći je dati film. Moram pročitati knjigu, nešto me je zaintrigiralo i poručih je, mada imam da se načekam dok stigne. Mislim da ima i više adaptacija, da čak tri indijska, dva novijw brazilski i kineski, dobro prvi se smatra da je izgubljen, bilo je i puno predstava. U suštini nemam mnogo tu šta da pišem, isti utisak mi je ostavio kao i kada sam ga prvi put gledao, fino ostavrenje, meni dovoljno zabavno, da je moglo bolje u svim elementima, pa moglo je, da ne analiziram i odem u spoiler-e, opet će tu komiku svako pronaći u različitim scenama, gluma takodje podložna diskusiji , neko će porediti Pryorove pređašnje uloge sa datom, radnja pa možda neće prijati svima, meni je osnova ok, i nakon toga i sam način ponašanja protagoniste i međudelovanje sa okruženjem, i u konačnom njegovog ... itd. Ostale adaptacije nisam gledao. Dakle svideo mi se i tada film, i nakon repriziranja. 

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Sijecanj/Jan.2023 u 11:22
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 11:30
Dobar je to izbor filmskog maratona, filmovi u kojima je John Candy tj. 
Voleo sam ih tokom osamdesetih i to nešto malo potom. 
Siroma i on, svo to "prokletstvo debeljuškastih komičara" kako se ponekada blesavim, niko da dočeka kakve zrelije godine, svi su prerano pod zemljom Unhappy Belushi, Candy, Kinison, Farley, Patrice O'Neal, Ralphie May...Ouch

Kako bilo, Brusterovi milioni su neizbežni i kao podsećanje na Pryora, Candyja, uopšte bolje komedije osamdesetih, nisam ga gledao 30ak godina pa nemam šta konkretnije dodati trenutno. 

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2023 u 10:30
https://www.youtube.com/watch?v=aHNCEJ4DtpA
Evo i moja preporuka filma John Candyja
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2023 u 10:47
Ajde da pogadjam ono sto si napomenuo da ti je najbolji njegov Planes, Trains and .... a scenu si pominjao ono u hotelskoj sobi kad se bude, pa nije to jastuk, cebe sta bese vec ...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2023 u 12:08
A meni je jedna od najdrazih scena iz My Cousin Vinny u sobi kad curi iz slavine, pobedila je Marisa Tomej, a i posle svedocenje ali manje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.