Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - V.I.P. (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

V.I.P. (2017)

V.I.P.

V.I.P. (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

128 min

Režija:

Park Hoon-jung

Scenarij:

Park Hoon-jung

Glavne uloge:

Peter Stormare
  >  Paul
Gareth Fannin
  >  CIA Agent
Yong-geun Bae
  >  Detective #5
Park Hee-soon
  >  Ri Dae Bum
Won Hee Lee
  >  CIA Agent
Choi Jung-woo
  >  Police Executive
Jo Woo-jin
  >  Public Prosecutor
Dong-wook Han
  >  Chinese Sailor
Kenneth Fibbe
  >  CIA Agent (as Ken Fibben)
Woorim Jung
  >  Actress
Yoo Jae-myung
  >  North Korean Security Officer
Jae-Heon Jeong
  >  Detective #8
Hyun Bong-sik
  >  Detective #2
Andreas Fronk
  >  CIA Agent
Eun-seo Ji
  >  Woman Woman

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: V.I.P. (2017)
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2019 u 23:47
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2020 u 11:14
Nadprosecan film u svakom pogledu. Prvo tema koju tretita , nisam skoro video u kinematografiji. Sta se se sve desava kada je serijski ubica blizak rodjak drzavnog rukovodstva koga razne domaze i strane sluzbe ne smeju da hapse!? Izvrsno filomski odradjen, sa snaznom pricom, ubedljivom glumom, visoke produkcije. Apsolutno vredno paznje i gledanja!. Prevod cista desetka. Moja ocena bi bila 7.5/10 Na Imdb ima neopravdanu icenu ispod 7.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2020 u 11:22
Bitno je da je autor scenarija radio scenaria za filmove I saw the devil 2010. Unjust iz 2013.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2020 u 11:19
Zaista odličan triler, sa puno preokreta i izuzetno iritirajućim glavnim negativcem. Sjajno odglumljeno. Malo izvan klišea, brutalno i sa puno tempa. Ljubitelji trilera, velika preporuka.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 14:56
Dobar! Nije nužno moj tip filma ali pozdravljam konačno malo drugačiji pristup priči o serijskom ubici, mali je odvratan za medalju, nešto scena pravo brutalne, kako i zaslužuju biti, čemu rukavice onda kada se pripoveda o ponoru ljudske psihe. Likovi sveukupno interesantni, nešto i drugačijeg načina za naglasiti večite mutne interese svih vlada, pa na uštrb čega i koga god, uvek istinite, pa makar i u ne nužno realističnoj priči sa leševima na svim stranama, ponešto mi je bilo teško da kupim ali mi to suštinski nije smetalo ič jer je film itekako efektan u svojoj nameri. 

Maxresdefault-14-1
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2023 u 17:33
Glavni glumac psihopata izvrstan.Nike ni cudo sto je napravio karijeru i van Koreje.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2023 u 08:53
Da i meni dobar film. Procitah komentare, pa to je to ne bih imao sta da dodam, osim pshihopate koji mi je stvarno iritantan do bola, ima tu facu i glumac takav temperament i dodaj glumu pun pogodak , necu o manama sluzbi, uzecu kao hiperbolu haosa koje su priredile,  a da se pojacaju emocije. 

Ne znam otkud tebi Aleksa da je napravio karijeru van Koreje, on je maneken, ima tu facu, glumio je u serijama, serijskog ubicu, psihopatu prvi put u V.I.P , vidi se i u drugim korejskim filmovima koliko ima bolesno dobro odglumljenih psihopata  , ali to nije tesko,  , bio je posle u Pipeline, Witch 2 ( i tu me u prvom delu iritirara na drugi nacin  ona mala prijateljica ) ,Decibel nisam gledao, pogledacu , pojavljuje se u The Night Owl to cu isto gledati, pa cu videti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.