| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Mask of Zorro (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Mask of Zorro (1998)Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2013 u 23:48 |
|
The Mask of Zorro (1998) ![]() >> IMDb << Trajanje: 136 min Žanr: Action | Adventure | Comedy Režija: Martin Campbell Glavne uloge: Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones, Stuart Wilson Radnja: Ovaj film je romantična avantura o ljubavi i časti, tragediji i trijumfu naroda Meksika protiv gvoozdene pesnice Španije. To je ujedno i napeta priča o odmetniku, junaku koga jedino znanje u mačevanju pretvara u elegantnog heroja. Prošlo je 20 godina otkako se Don Diego de la Vega uspešno suprotstavio Špancima kao legendarni romantični heroj ZORO. Pošto je zatočen 20 godina, on je primoran da pronađe nekoga ko će da zaustavi Don Rafaela Montera. U pitanju je moćan i jak rival, bivši španski guverner Alta Californie koji je oduzeo de la Vegi slobodu, ženu Esperanzu i njegovu ćerku Elenu. Alehandro Murieta, bandit sa problematičnom prošlošću je od strane Don Diega transformisan u novog Zoroa uz čiju pomoć se nada da će srušiti Monetra jednom zauvek. izvor: port.rs >> TITLOVI <<
|
|
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:37 |
|
Ovaj film pamtim po Ketrin, tako mi je bila cakana da sam hteo da moja nevesta liči na nju. Na kraju sam oženio neku vešticu, ali Ketrin se i dan danas sećam, iz ovog filma. Tu mi je bila ženska za sva vremena!
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:46 |
|
Kasno ti je sad. Kupi novu metlu, a drugi put pazi.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 00:49 |
|
Odletela je, ali ne na metli.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |