Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yongseoneun eupda Aka No Mercy (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yongseoneun eupda Aka No Mercy (2010)

Yongseoneun eupda

Yongseoneun eupda (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Yongseoneun eupda

Godina:

2010

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

123 min

Režija:

Hyeong-Joon Kim

Scenarij:

Jeong-ho Lee
, Hyeong-Joon Kim

Glavne uloge:

Ryu Seung-beom
  >  Lee Seong-ho (as Seung-beom Ryu)
Sul Kyung-gu
  >  Kang Min-ho
Ji-ru Sung
  >  Yoon Jong-gang
Park Jeong-hak
  >  Prosecutor Park
Kim Yeol
  >  Kang Hye-Won
Jeong-heon Lee
  >  Analyst
Hye-jin Han
  >  Min Seo-yeong

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Yongseoneun eupda Aka No Mercy (2010)
    Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2022 u 21:51
Komentari dva filma me podsetise na dati. Film koji prikazuje potrebu da se neko (ne) osudi ( nije samo u Koreji, u mnogim državama, korupcija, manipulacije sa...), tj. prvenstveno kritika pravosudnog sistema i policije (po ko zna koji put) i pitanje patnje u stilu šta smo spremni da ... (previše puta obradjeno da je dosadno više), ne donosi ništa više (neko će reći pa dovoljno, ali ima previše filmova koji to isto obrađuju ali na bolji način),  scenario i radnja filma su podređeni prethodnom i dosta loše realizovani, previše naivno ponašanje likova, a i pun je klišea, da sam ga tad jedva odgledao. Nije teško glumiti lika na rubu očaja sto su mnogi glumci pokazali, ali odglumio je Sol Kyung-gu dobro kao i mnogi pre njega . Sve u svemu film koji mi se tada nimalo nije svideo.

Ažurirao AlexDeLarge - 11.Lipanj/Jun.2022 u 07:57
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2022 u 10:33
Ovaj film mi nikako nije legao zbog silnog jada i čemera koji nosi u sebi. Neke scene je jednostavno teško svariti. Poput onih užasa iz ovdašnjih ratova koje je kamera dokumentovala. Samo za one sa jakim želucem. Unhappy
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2022 u 13:46
 Jeste to prikazano, malo sam uvio prethodni komentar da ne budu spoiler-i,ali naivnost stoji, i sve je podredjeno tome, ne vidim da je bilo potrebe, mogli su komotno drugacije i bez naivnosti. Eto npr. desetak godina kasnije ( nije za poređenje zbog razlike u radnji) Midnight slično odgledao sam samo zbog glavne junakinje i njene majke, ostalo mi je bilo u fazonu `ma daj`. Ali dobro,  to je samo moje misljenje. Mada i u The Terror Live sto se tebi i Joxer-u nije svideo, a meni jeste, taj rusilacki pohod i te neke naivnosti sam pripisao da se intezivira i  pokaze ta muka i beda , ali verovatno kako kako ih gledam redom,  u jednom mogu da kazem da je podredjeno tome , u drugom ne, u nekim predjem preko toga, dok u drugim ne.

Ažurirao AlexDeLarge - 11.Lipanj/Jun.2022 u 14:11
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2022 u 14:31
Mada videh da on nema komentara, pa rekoh samo ukratko utisak po secanju.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2023 u 20:00
I meni vrlo dobar, jedan od retkih kojima sam, vidim u tefteru, tada dao tri zvezdice (od četiri) LOL 
Nemam više osvrt, uveliko sam bio otišao sa titlova tada kada je izašao film, mada tada nije ni bilo teme za dotični LOL, tome je (bila) pusta Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2023 u 20:19
Ovde ipak mozda treba da stoji aka No Mercy, mada je i Eonni (2019) isto aka No Mercy. pa mozda dodje do zabune,
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.