| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Schachnovelle Aka The Royal Game (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Schachnovelle Aka The Royal Game (2021)Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 22:08 |
|
Nova verizja filma po noveli Cvajga. Prethodni nemacki film je star nekoliko decenija. Hvala na titlu.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2022 u 22:32 |
|
Bolje rat nego pa
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2023 u 19:52 |
|
Iako je film besprekorno kinematografski urađen, sa sjajnom režijom i još boljom glumom, isti me iskreno i nije nešto oduševio. Previše je psihodeličan za moj ukus. Ostaje nejasno u kom trenutku počinje prelaz iz mučne realnosti u stanje pomračene svesti glavnog junaka. Da bi se bolje razumeli tokovi radnje, možda je potrebno odgledati film više od jednog puta. Meni su ostale određene nepoznanice. Moram ipak istaći vrhunsku glumu Olivera Masučija, i ako vredi zbog nečega pogledati film, to je zbog pomenutog glumca. Preporuka samo za istinske kinematografske sladokusce i ljubitelje teških drama.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |