Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jojakdoen dosi Aka Fabricated City (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jojakdoen dosi Aka Fabricated City (2017)

Jojakdoen dosi

Jojakdoen dosi (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Jojakdoen dosi

Godina:

2017

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

126 min

Režija:

Kwang-Hyun Park

Scenarij:

Park Myeong-chan

Glavne uloge:

Kim Ho-jung
  >  Kwon Yoo's mother
Kim Ki-chun
  >  Beauty of space
Park Ji-hu
  >  Female high-school student 1
Park Ji-hong
  >  Ma Deok-Soo's subordinate
Lee Do-guk
  >  Transportation team
Lee Soon-won
  >  Galchi
Kim Min-kyo
  >  Daoshi Yong
Won-cheol Shim
  >  Eom-Pye
Kim Sang-ho
  >  Ma Deok-soo
Ahn Jae-hong
  >  Demolition
Kwon Tae-won
  >  Chairman Choo Sang-deok
Woo Hyeon
  >  Prisoner
Oh Jung-se
  >  Min Cheon-sang
Lee Hanee
  >  Manager
Shim Eun-kyung
  >  Yeo-wool
Ji Chang-wook
  >  Kwon Yoo
Kahlid Elijah Tapia
  >  Tourist Husband
Kim Seul-gi
  >  Eun-Pye
Min-Jung Bae
  >  Choo Ye-ri

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jojakdoen dosi Aka Fabricated City (2017)
    Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2019 u 21:34
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 10:35
Veoma zabavan korejski akcioni film pun dinamike. Mala zamerka ide na račun priče tj. scenarija koji povremeno gubi fokus (po meni, mogli su komotno da skrate film nekih 20 minuta), ali ta mala nekonzistentnost same radnje nije dovela do toga da izgubim pažnju gledajući ovo ostvarenje. Istu ovu zamerku sam svojevremeno imao i na račun korejskog mega-hita The Chaser. 6,5/10 Thumbs Up
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2019 u 14:17
Nije loš film, sasvim gledljivo ostvarenje, ali previše zapetljan film. 
Mnogo nepotrebnih i loše urađenih scena koje teraju gledaoca da odustane od gledanja. russianroulette

Film traje 2 sata, a to je baš mnogo za ovaj film 
(trebalo je biti 20-30min. kraće), jer je ovako baš teško za praćenje. spava

Film ima mnogo grešaka, ali je ipak zanimljiv. 
Ocena 5,5/10 
Preporuka. Thumbs Up

Ažurirao Black Raven - 22.Prosinac/Dec.2019 u 14:25
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 11:46
Blesavo neozbiljan. To je zapravo ono što mi se dopalo ovde. Momak kome nameštaju zločin ali ga ne ubiju kako bi se najjednostavnije rešili razotkrivanja. Strogi zatvor sa brutalnim zatvorenicima, koji uprkos mržnji prema momku, ipak biraju da mu ni oni ne prerežu vrat. Bekstvo momka, gde mu čuvar ipak daje zeleno svetlo da nastavi svog beg. Vesela družina, njih četvoro koji veruju i žele da pomognu našem junaku, uprkos svoj silini problema u kojima se našao. Itd.

Ne rugam se i nisam ciničan, zbilja. Stoji da najčešće nemam nerava za takve postavke i da ih smatram blago rečeno naivnim i neuverljivim, no ovoga puta sam film stvarno doživeo kao bajku. Zašto mora tu biti glupave princeze, još glupljeg princa, kula i aždaHa, neka je i ovakva kakva je priča. Takav pogled na svet i ljude mi je optimističan, fuck, ja bih voleo da su stvari takve u životu, nebo je granica onda. Prosto me je ovoga puta oraspoložio i nasmejao ovakav jedan svet u kome se ovkva priča može desiti.

Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2022 u 09:46
Majke mi mile, ovo sa korejskim nazivima filmova na forumu je prešlo sve granice. Svaki put kad uđem na stranicu da pročitam nećije mišljenje/recenziju o istima, nemam blage veze o kom filmu se tu zapravo radi. Da apsurd bude veći, vidim da sam i ja postavio sopstveni osvrt na film, a niti znam o kom ostvarenju se radi, niti se više sećam šta se u istom dešavalo. Confused Confused Confused
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2022 u 10:14
Ovo je ili Fabricated City, ili Gangnam Blues, verovatnije ono prvo LOLLOL
Gledao sam toliko korejanaca u poslednjih 10ak dana da više ni sam ne znam šta je šta, no hajde ovo juče gledah, jedino što ni dok sam ga gledao nisam pamtio naslov, dok mi sve ovo forumsko jo-jak dodeska den i šta već, još i daleko manje pomaže išta. LOL
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2022 u 10:24
Prvi LOL. U pravu je bgv , neke kratkog naziva pamtim,tj. jedna rec,  ali ovo stvarno moze i bilo bi super sa aka.

Ažurirao AlexDeLarge - 15.Prosinac/Dec.2022 u 10:31
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2022 u 12:09
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Majke mi mile, ovo sa korejskim nazivima filmova na forumu je prešlo sve granice. Svaki put kad uđem na stranicu da pročitam nećije mišljenje/recenziju o istima, nemam blage veze o kom filmu se tu zapravo radi. Da apsurd bude veći, vidim da sam i ja postavio sopstveni osvrt na film, a niti znam o kom ostvarenju se radi, niti se više sećam šta se u istom dešavalo. Confused Confused Confused

Na žalost forum automatski uzima izvorni naslov transkribiran na latinicu umjesto međunarodnog (world wide).
Tako je kako je. Nadajmo se da će se to nekad promijeniti, a forumske naslove retroaktivno ažurirati.

Ja se sjećam i smatram ga zabavnim mediokritetom, neće se gledatelju zgaditi, ali neće ni predlagati nekome da ga pogleda niti će se potajno nadati kakvom nastavku.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.