Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shinui Han Soo: Gwisoopyeon (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Shinui Han Soo: Gwisoopyeon (2019)

Sin-ui hansu: Gwisoopyeon

Sin-ui hansu: Gwisoopyeon (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sin-ui hansu: Gwisoopyeon

Godina:

2019

Žanr:

akcija

Trajanje:

106 min

Režija:

Khan Lee

Glavne uloge:

Kwon Sang-woo
  >  Gwi-soo
Hong Nae Lee
  >  Prarie Dog
Kim Hee-won
  >  Teacher Ttong (as Hie-won Kim)
Heo Sung-tae
  >  Busan Weed
Woo Do-Hwan
  >  Shaman Jangsung

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Shinui Han Soo: Gwisoopyeon (2019)
    Objavljeno: 19.Svibanj/May.2020 u 23:02
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2020 u 00:10
Samo da kažem ovo je nastavak od: https://titlovi.com/filmovi/sin-ui-hansu-2985258/
Treba li pogledati prvi da bi se uživalo u drugom pojma nemam. Javim kad doznam. Za koji dan ako bude sreće...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2020 u 00:29
Oduljilo mi se ovo "za koji dan"...

Prvo da kažem - ne treba gledati prvi film da bi se shvatio ovaj drugi. A sad kad sam pogledao ovaj drugi... Ma uopće nemojte ako niste već. Gledati prvi.

Prvi je naime revenge egzotika gdje liku ubiju brata, podvale mu ubojstvo, a ovaj se nekon izlaska iz ćuze kreće svetiti podzemlju kockarnica u kojima se igra isključivo go. I zbilja je zabavan, ali nema onaj wow efekt, ostane samo na "dobar!".

Dvojka je potpuno nova priča, novi likovi, ali igranje go i osveta su još uvijek tu.
Ovaj se put siromašni siročić zbog nepravde zainati usavršiti igru i naravno preko nje osvetiti svima koji su to zaslužili. Međutim, ne bi korejci bili korejci kad tu ne bi bilo novotarija. Pa će osim ovoga lika, kroz priču se provlačiti i još jedan tip željan osvete.
Ma ne, čekajte, nećete na ekranu gledati partiju goa potez po potez kroz cijeli film, bit će tu žestoke tabačine i emocija. Hrabro će se ugurati i malo mistike, pa i pokojai životna pouka koje uopće ne smetaju, štaviše tko kaže da je mali, a kasnije odrasli lik, uopće čovjek.

Ne morate znati igrati go. Ne znam ni ja, pa sam svejedno uživao u filmu. Mogu misliti koliko bih više oduševljen bio da znam.
Film je dvostruko, ma ne... Trostruko je luđi i bolji od prvog.
Nemojte propustiti!

Prvi... Šta ja znam. Pogledajte ako vas baš jako zanima, ali ne očekujte ni blizu da je dobar ko ovaj.

Ažurirao JoxerTM - 12.Lipanj/Jun.2020 u 00:37
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2022 u 17:59
Meni i nije odveć bolji ovaj drugi deo, nešto ozbiljniji jeste, bogatiji su negativci ali meni ipak stripovski, kao i sam film, u smislu da mi je krcat lepim kadrovima, eto nešto upečatljivijih zlikovaca, nešto bolja gluma negoli u prvom ali nedovoljno da bi mi zbilja bio zabavniji. Kada se ovako vremenski blizu pogledaju oba, svejedno sam tokom gledanja drugog dela imao osećaj da sam već bio tu. Solidan je, nemam kakvih ozbiljnih zamerki, tek nije dopreo do mene odveć, u meri da bi mi zbilja bio upadljivije jači od prvog dela. 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.