Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ta-weo aka The Tower (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ta-weo aka The Tower (2012)

Ta-weo

Ta-weo (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

drama, komedija, akcija

Trajanje:

121 min

Režija:

Ji-hoon Kim

Scenarij:

Wendee Lee
, Ji-hoon Kim
, Sang-don Kim
, Yoo Yeong-ah

Glavne uloge:

Sung-Ki Ahn
  >  Yeouido Fire Station Chief
In-pyo Cha
  >  President Jo
Lee Han-wi
  >  Mr. Kim - Church Elder
Sul Kyung-gu
  >  Captain Kang Young-ki
Kim In-kwon
  >  Sergeant Oh Byung-Man
Song Jae-ho
  >  Mr. Yoon - Old Man
Son Ye-jin
  >  Seo Yoon-hee
Kim Sang-kyung
  >  Lee Dae-ho
Joo-sil Lee
  >  Mrs. Jung - Mr. Yoon's Friend
Jeong In-gi
  >  Cha - Safety Section Head (as In-Ki Jung)
Kwon Tae-won
  >  Fire Commissioner Jang
Jeon Bae-soo
  >  Young-cheol - The Cook
Jun-seo Park
  >  Aide
Jeon Guk-hyang
  >  Ae-ja
Kim Sung-oh
  >  In-geon

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ta-weo aka The Tower (2012)
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 00:48

Film je u kinima od janura 2013 godine.

Žanr:
Akcija / Drama

Režija:
Ji-hoon Kim

Glavne uloge:
Sang-kyung Kim, Sul Kyung-gu, Ye-jin Son...

Radnja filma:
Božićna noć pretvara se u stravičnu noć, kada u visokom, luksuznom neboderu izbije požar...

http://filmonizirani.blogspot.com

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2013 u 22:01

Prevod je najavio sean12 Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2013 u 13:40
zahvaljujem seane :D samo pomalo bez žurbe 
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2013 u 15:55
Tragi-komičan film katastrofe. Moglo je to i bolje, ali sve u svemu, zanimljiv i zabavan film. 7/10

Ažurirao Salvador - 04.Lipanj/Jun.2013 u 15:55
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 19:47
Posle kojekakvih hibridnih survival/filmova katastrofe bratske nam Koreje, došao je red i na jedan klasičan, da ne kažem staromodni film ovoga pravca. 

Pakleni toranj, doduše bez Steve McQueena i Paul Newmana, film koji se, ovoga puta, otvara kao božićna, manje-više romantična komedija, no posle dobrih pola sata upoznavanja sa likovima kreće vatra, destrukcija, vriska-panika, stradanje, u iznenađujuće ludom tempu, to gori i ne staje. Iznenadila me je i količina napetih scena a delom i to što se mahom izbegla klasična zamka ovih skupih filmova katastrofe, to da prosto nemamo dovoljno vremena da se vežemo za ionako previše likova, na uštrb svih tih slika haosa koji donosi vatrena stihija. Dakle, znao sam tokom gledanja biti na ivici kreveta, uprkos tome što ponekada nisam mogao da pohvatam ko je ko. LOL Toliko su mi bile dobre te napete scene, opasnost ubedljiva. 

Sa druge strane, to sve ipak nije nešto što bih slavio danas, evo ne mogu da nađem razlog zašto bi ovaj film bio iole posebniji i vredniji za pogledati od toliko drugih filmova katastrofe. Ja ih volim pa mi je prijao, lep je oku, rekoh i efektan, no sve smo to viđali ranije, tako da je Tower ipak tek film za ljubitelje ovog žanra. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,398 sekundi.