| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Fifth Element (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Fifth Element (1997)Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2014 u 16:57 |
|
The Fifth Element (1997) ![]() Žanr: Akcija, Avantura, SF Trajanje: 126 min Država: Francuska Jezik: Engleski, Švedski, Nemački Priča, režija i scenario: Luc Besson Uloge: Bruce Willis ... Korben Dallas Gary Oldman ... Jean-Baptiste Emanuel Zorg Ian Holm ... otac Vito Cornelius Milla Jovovich ... Leeloo Chris Tucker ... Ruby Rhod Luke Perry ... Billy Bruce Willis glumi Korbena Dallasa, njujorškog taksistu koji će postati junak u ovoj priči o ljubavi i preživljavaju u 23. stoljeću. U budućnosti kakvu je osmislio režiser Luc Besson, čovječanstvo je krenulo prema zvijezdama, šireći životnu energiju. No svakih 5000 godina, kada se nakratko otvore vrata paralelnih dimenzija, mračna sila napada univerzum. Upravo sada je to vrijeme i zao Zorg to želi iskoristiti. Nadu za spas čovječanstvu može pružiti samo Leeloo, koja predstavlja peti element, životnu snagu. Budućnost univerzuma u njezinim je rukama… Film je osvojio sljedeće nagrade: César, Golden Screen, Lumiere Award, BAFTA, 1998. godine nominiran je za Oscara u kategoriji najbolji specijalni efekti , a iste godine i za nagradu Saturn. izvor: mojtv Ažurirao bojan969 - 31.Srpanj/Jul.2017 u 20:47 |
|
![]() |
|
superfreakdonky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2017 u 22:31 |
|
zbog posebnih osecanja prema Mili Jovovich, svaki komentar je suvisan, svaki njen film, za mene je oskarovski
|
|
![]() |
|
papiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2017 u 20:40 |
|
Odlicno ostvarenje snova. Hvala prevodiocima.
Ažurirao papiko - 31.Srpanj/Jul.2017 u 20:40 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77211 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:33 |
|
Uvek bio i ostaću zaljubljen u ovaj filmić, ma koliko blesav i neozbiljan bio. Prosto ga volim.
![]() |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 00:55 |
|
Nebuloza od radnje, ali kada sam ga prvi put gledao u sinemi, bio sam oduševljen, Tita mi!
Kasnije saznajem neke stvari, i kad bih mogao da vratim vreme ne bih ga nikada gledao, jer sam bio naivan i izmanipulisan.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |