| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Any Given Sunday (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Any Given Sunday (1999)Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2014 u 20:23 |
|
Any Given Sunday (1999) ![]() Žanr: Drama, Sport Trajanje: 162 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Oliver Stone Scenario: Daniel Pyne, John Logan Uloge: Al Pacino ... Tony D'Amato Cameron Diaz ... Christina Pagniacci Dennis Quaid ... Jack 'Cap' Rooney James Woods ... Dr. Harvey Mandrake Jamie Foxx ... Willie Beamen LL Cool J ... Julian Washington Jedan od najvećih američkih redatelja, kontroverzni i beskompromisni Oliver Stone, u ovoj izvrsnoj sportskoj drami pokazao je kako je, unatoč velikom broju neuspjelih pokušaja ostalih filmaša, ipak moguće na filmskom platnu dočarati svu kompleksnost, primamljivost i čaroliju sporta... Nakon velikih uspjeha, heroje i legende put često vodi prema dolje, a dojučerašnji gubitnici najednom pobjeđuju. Da je tomu tako pokazat će nam legendarni oskarovac Al Pacino i prekrasna Cameron Diaz, predvodnici zvjezdane glumačke ekipe ove izvrsne opore posvete redatelja Olivera Stonea američkom nogometu, sportu koji zaista nikad nije samo igra! Tony D'Amato, proslavljeni trener Miami Sharksa, dvostrukih prvaka u američkom nogometu, očajnički se trudi sačuvati ugled i zajedništvo momčadi koja je zaredala s lošim rezultatima. Čini se kako nikakav izlaz iz neugodne situacije ne postoji, pogotovo kada se ozlijedi iskusni dodavač Jack Cap Rooney, predvodnik ekipe u svakom smislu. Naizgled pretežak teret pada na leđa njegove zamjene, Willieja Beamena, koji bi unatoč dotad maloj minutaži trebao biti čovjek koji će Sharkse odvesti u doigravanje. Nezadovoljan pomalo raskalašenim Beamenovim pristupom igri, i odan Rooneyu, D'Amato vrati veterana u početnu postavu, unatoč odličnoj seriji njegovog tima, za koju je najzaslužniji upravo Beamen. Trener se sukobljava i s mladom vlasnicom kluba Christinom Pagniacci, kojoj momčad ne predstavlja ništa više od sredstva za dobru zaradu i stjecanje društvenog ugleda... više: mojtv |
|
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 08:52 |
|
Malo kome omiljeni film Oliver Stone-a, meni pa sjajan sportski, sa odličnom ekipom glumaca, finog tempa, odličnog ambijenta, eto čak i meni iako me američki fudbal ne zanima, ono, ič.
![]() |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 00:29 |
|
Gledao sam ga na tv letos, i sad me podsetio ovaj spot.
Ima zgodnih ženski u filmu, dobri glumci, film onako. Ima jedna pesma što mi se sviđa neki metal bend čini mi se, jaka i bučna stvar, a u kojoj je to sceni ne znam.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 00:36 |
|
Je ima jedna. Ostalo je nepodnošljivo repersko smeće koje je upropastilo film do negledljivosti. Ova: |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 00:52 |
|
Nije ta, ali se sećam i ove pesme.
Kad im trener priča nešto, pa se igrači napale i posle igraju ko ludaci, tad ta pesma piči! |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 01:23 |
|
Koliko god sam spreman pomoći ljudima, tu ćeš potražiti sam. Ja ovo smeće od filma ne želim više u svojoj blizini.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 01:43 |
Što smeće? PPa ovo je bre realan film, nema zmajevi, leteći golaći, povampireni duhovi i zombiji, nema šifri da se otkrivaju, nema mozak da boli. Mnogo ste začarani sa bajke i zato mi ne odgovara da se teram sa vama, ima vas mnogo, a ja sam. E, ova je pesma iz filma jedva sam naleteo https://m.youtube.com/watch?v=W8yOgFIzskQ Meni se sviđa, puca na sve strane!
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 10:52 |
|
Ne znam ja tko je začaran, ali znam da "po istinitom događaju",
biografije i ostali kavazidokumentaristički mejnstrim ne gledam. To su žešće bajke od Grimmovih. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2022 u 12:01 |
|
Slično i umene, no ima ih dobrih, nisam isključiv poput tebe.
Zapravo bih baš mogao opet da overim Pianistu npr, a gledah ovih noći i onu seriju o epidemiji opioida u U.S.of A. sa Michael Keatonom, naravno već zaboravih naslov, no zbilja je dobra.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |