| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deadstream (2022) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Deadstream (2022)Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2022 u 00:21 |
|
Malo više humora za tipičan found footage, meni ne nužno bliskog ali ipak čini dovoljno da inače izlizana formula bude makar nešto eto zabavnija kada se već svežina ne može očekivati.
Hajde, glavni lik jeste budaletina, youtuber koji svakako pravi (i većeg) idiota od sebe, odlučuje da provede noć u nekoj drugorazrednoj ukletoj kući u vukoyebini, kako bi iritirao duhove, pa je, eto, iritantan na ipak nešto drugačiji način od tipično iritantnih likova found footage (mahom i horor) filmova, ovaj je makar zabavan, ne shvata sebe ozbiljno, još manje to očekuje od svojih pratilaca. Poneka poruka u live streamu je znala da me nasmeje, no i dalje sve to ne pogađa meni potrebne mete da bi mi film bio vredniji.
Međutim, ko voli found footage horore, možda može naći nešto zabave ovde, to se ne da reći često.
|
|
![]() |
|
BianconeriDiBelgrado
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2023 u 01:28 |
|
Film je prijatno iznenađenje u moru preloših horora, a pogotovo horor/komedija. Preporuka.
|
|
|
#ПФК
|
|
![]() |
|
BianconeriDiBelgrado
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2026 u 01:31 |
|
A ne mogu da verujem da baš nikome nije zanimljiv ovaj film da prevede... Šteta... :(
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |