| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
'Rambo V' se ipak neće snimati |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 'Rambo V' se ipak neće snimatiObjavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:48 |
|
Stallone je odlučio ubiti franšizu te stati na kraj glasinama o novom nastavku
Tako nakon svih tračeva i najava ipak neće biti ništa od novog nastavka 'Ramba' – četvrti dio ipak je bio savršen kraj priče pa Sylvester Stallone nije osjetio nikakvu potrebu da nastavi cijediti nove filmove o popularnom akcijskom junaku iz osamdesetih. Pričalo se čak i o tome da bi novi nastavak trebao biti znanstveno-fantastični, ali Stallone je konačno osobno izjavio: 'Mislim da je Rambo prilično gotov. Mislim da ih neće biti više. Siguran sam u to oko 99 posto.' Priče o novom nastavku uslijedile su odmah nakon što je četvrti dio postao veliki hit, sa zaradom od čak 113 milijuna dolara, no nastavka neće biti, a Stallone je sada svu energiju usmjerio u promociju svog novog akcijskog filma 'The Expendables'. tportal.hr |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:57 |
+1 covek je apsolutno u pravu, Mislim da mu to ne bi trebalo. Ko se jos na ramba pali i one scene kad on puca zoljom iz helikopetra? Mala deca se smeju na te fore. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:10 |
|
To su fore iz '89. Novi Rambo je bio fenomenalan akcioni film, i ubeđen sam da bi 5 bio još bolji.
|
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:22 |
|
ok je to, znam da je bilo pre XY godina, ali mi ta scena uvek ostane u podsvesti. To mi je prva asocijacija na Rambo film.
ne kazem da je los, ali jbg, kontam da mi nesto ne bi stimalo u tom 5 delu. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 15:49 |
|
Fake news
![]() ![]() Umeđuvremenu, Rambo 5 je snimljen, gledan, arhiviran. Živ je Rambo, umro nije!
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 16:12 |
|
U skladu sa holivudskim politička korektnost trendovima mislim da je vrijeme da se konačno snimi i Rambolina. ![]() Jedna prikladna sa vibera, više i ne znam tko mi je poslao:
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 18:18 |
|
Ajemsed.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2023 u 11:33 |
|
Ma dobro de, kome je do oružja i mišića, ne mora milica da se, sirota, upucava sa silama zla, nije do Joanne Wick, iako ne bi smetalo (meni), radije bih da se bombarduje laktovima, kolenom, glavom.
Šta bi npr sa onom Jeeja Yanin? Toga fali |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |