Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 'Rambo V' se ipak neće snimati
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

'Rambo V' se ipak neće snimati

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 'Rambo V' se ipak neće snimati
    Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:48
Stallone je odlučio ubiti franšizu te stati na kraj glasinama o novom nastavku

Tako nakon svih tračeva i najava ipak neće biti ništa od novog nastavka 'Ramba' – četvrti dio ipak je bio savršen kraj priče pa Sylvester Stallone nije osjetio nikakvu potrebu da nastavi cijediti nove filmove o popularnom akcijskom junaku iz osamdesetih.

Pričalo se čak i o tome da bi novi nastavak trebao biti znanstveno-fantastični, ali Stallone je konačno osobno izjavio:

'Mislim da je Rambo prilično gotov. Mislim da ih neće biti više. Siguran sam u to oko 99 posto.'

Priče o novom nastavku uslijedile su odmah nakon što je četvrti dio postao veliki hit, sa zaradom od čak 113 milijuna dolara, no nastavka neće biti, a Stallone je sada svu energiju usmjerio u promociju svog novog akcijskog filma 'The Expendables'.

tportal.hr
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 13:57
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

'Mislim da je Rambo prilično gotov. Mislim da ih neće biti više. Siguran sam u to oko 99 posto.'

+1

covek je apsolutno u pravu, Mislim da mu to ne bi trebalo. Ko se jos na ramba pali i one scene kad on puca zoljom iz helikopetra? Mala deca se smeju na te fore.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:10
To su fore iz '89. Novi Rambo je bio fenomenalan akcioni film, i ubeđen sam da bi 5 bio još bolji.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 14:22
ok je to, znam da je bilo pre XY godina, ali mi ta scena uvek ostane u podsvesti. To mi je prva asocijacija na Rambo film.

ne kazem da je los, ali jbg, kontam da mi nesto ne bi stimalo u tom 5 delu.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 15:49
Fake news ApproveLOL

Umeđuvremenu, Rambo 5 je snimljen, gledan, arhiviran. 
Živ je Rambo, umro nije!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 16:12
U skladu sa holivudskim politička korektnost trendovima mislim da je vrijeme da se konačno snimi i Rambolina. Evil Smile
Jedna prikladna sa vibera, više i ne znam tko mi je poslao:

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2022 u 18:18
Ajemsed.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2023 u 11:33
Ma dobro de, kome je do oružja i mišića, ne mora milica da se, sirota, upucava sa silama zla, nije do Joanne Wick, iako ne bi smetalo (meni), radije bih da se bombarduje laktovima, kolenom, glavom. 
Šta bi npr sa onom Jeeja Yanin? Toga fali 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.