| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nueve reinas (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Nueve reinas (2000)Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2017 u 14:14 |
|
Odličan film i opet sada mogu pohvaliti "...Repertoar", jer sam ovaj film nekako preskočio ( nije jedini). Film je kvalitetan, volim argentinske filmove, volim Ricarda Darina ( Truman, Torrente 5 ), a ponajviše volim taj podžanr o prevarama. Ocean 11 i Matchstick man npr..Uglavnom svi vole filmove o prevarantima, bilo thriller bilo komedije kao npr. " Prljavi, pokvareni prevaranti"..Zanimljivi su i dobro napisani, uzbudljivi, teško je prokužiti, što je jasno, inače bi bilo bez veze. Valjda nijedan žanr nema tako dobro napisan rasplet, kao filmovi o prevarantima. Znaš da se odigrava nešto ispod radara, no ne znaš što. Preveslaju te na kraju ako je film dobar, jer je namjera da se prevare---gledatelji.
Zbog svega toga moja ocjena je 7 pa dodajem još jedinicu jer nije bio davež kao onaj prošli a nisam ga ni već jednom gledao. Dakle 8/10...
|
|
![]() |
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2017 u 21:16 |
|
Lepo struktuiran film, interesantna prica. Ima dosta tvistova, brzo prestanes da pokusavas da ih predvidis jer ti ne uspeva. Uobicajen dijalog, nije nesto interesantan. Kraj filma bas ne pije vodu, ali je celo putovanje kroz film bilo zabavno pa mi to nije ni bitno. Ovo je dobar film, nije nesto posebno ali vredan je gledanja. Ocena: 7/10
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2017 u 22:07 |
|
5/10
Problem sa ovim filmom je kad ga gledaš a pre si gledao seriju "Hustle" (iako je film stariji) vidiš da je u tom fazonu i onda je sve predvidivo i znaš da je sve što se dešava ... Zato mi nije bio nešto intertesantan, drugačije bi sigurno bio veći utisak.
|
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2017 u 09:23 |
|
Od mene 8/10. Dopala mi se odmerena doza zabave, napetosti, prevrtljivosti i međuljudskih odnosa. Što bi rekli, pitak i zanimljiv film, koji može lepo da vas zabavi. Hogare, hvala za preporuku.
|
|
![]() |
|
Dartanjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 05.Prosinac/Dec.2013 Lokacija: BeogradUKanalu Status: Offline Points: 1073 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2017 u 14:51 |
|
Remek delo krimi žanra. Sjajan film. Naravno, u Holivudu nisu gubili vreme, pa su ga kopirali više puta, što direktno (Criminal), što manje više direktno (Shade, etc.), ali nisu mu ni do kolena. Šteta što je režiser preminuo mlad, i snimio samo još jedan film nakon 'Nueve reinas'.(El Aura, vrlo dobar film).
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2022 u 13:57 |
|
Konacno da se pojavi kvalitetan rip ovog filma. Hvala Joxer na titlu.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2022 u 14:53 |
|
Verzija nije najbolja moguća (nema BR ni FHD strim još), ali u usporedbi sa starim DVD verzijama, ova definitivno izgleda najbolje. Slučajno sam ju vidio kad sam tražio nešto drugo o prevarantima.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2022 u 15:11 |
|
Da cudno da nema bolje verzije ali ova je do sada najbolja. Ziv bio
![]() |
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2025 u 12:05 |
|
Zanimljiv je to film. Ko je propustio da ga pogleda...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |