Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Carter (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Carter (2022)

Kateo

Kateo (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

132 min

Režija:

Byung-gil Jung

Scenarij:

Byung-gil Jung
, Byeong-sik Jung

Glavne uloge:

Camilla Belle
  >  Agnes
Simon Rhee
  >  Bus Passenger
Seo-yun Byeon
  >  Choi Yu-jin
Mitch Craig
  >  Van Agent
Christina Donnelly
  >  CIA Agent
Alexa
  >  Smith
Foster Burden
  >  CIA Agent
Michael Fujioka
  >  Beyong-ho
Jung Hae-kyun
  >  Kim Dong-gyu
Andreas Fronk
  >  CIA Agent

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Carter (2022)
    Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2022 u 09:35
Byung-gil Jung je sa ekipom, posle `The Villainess`(Aknyeo (2017)), obrnuo jos jednu igru.

Ažurirao AlexDeLarge - 07.Kolovoz/Aug.2022 u 09:50
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2022 u 23:22
Film ukratko:
Lik je stroj za ubijanje, ima amneziju, prisiljen je raditi neke stvari najprije silom onda milom, a uz obične tipove koje treba roknuti, vrebaju ga i zombiji.

Vjerovali ili ne, to je priča filma i s tim scenatrijem treba otrati guzicu.

Međutim.
Od prve minute akcija ne prestaje, a dva sata adrenalina nije nikakav kopipejst holivuda.
Ovakve akrobacije i dronske snimke vidjeli dosad niste, a vjerojatrno niti nećete tako skoro.

Ne znam je li greška Netfliksa ili je to namjerno tako, ali film piči nekih 15tak frejmova u sekundi i trzanje se primjećuje se itekako, možda nekome ne smeta, meni jest.
Nadam se da će blurej to popraviti.

Ljubitelji inovativne akcije će se nauživati, oni koji traže nekakvu kvalitetnu priču komotno tražite dalje.

Nastavak? Naravno da će ga biti, a ja ću ga gledati ako je i samo upola divlji kao ovaj.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2022 u 13:37
Da je ovaj sto je pravio film uzimao malo manje droge, moglo je ovo biti bas kvalitetno.Ovako se otislo od starta u nerealno preterivanje ali bas preterivanje.Steta.Hvala na prevodu
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2022 u 08:35
Odgledao ,ne znam sta da kazem o filmu ,ipak po meni preterano nerealne scene borbe,mislim ona prva scena u kupatilu onom je toliko nerealna da je pomalo i smesna ,njih milion na mokrim plocicama i tuku se sve u sesnaest, ko je bio na bazenu i mokrim plocicama zna o cemu pricam tu jedva hodas a kamoli da potrcis ili se bijes. Drugo mene je stvarno glava zabolela od kamere onoliko rotiranja ,vrtenja neprestano nije humano. I da i pored svega i svih efekata onako jeftino praviti scene pozara i eksplozija, ne ide. Glumci su solidni ali ipak mogu oni to mnogoo bolje.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2022 u 09:30
Nisam uspeo da nastavim, probao, delovao mi je kao igrica, što nije nužno loše, tek ja nisam bio raspoložen za tu vrstu histerije na ekranu. Ne mora akcija biti realna ili ma i bliska tome, samo što mi eto nekada bilo kakva vrsta preterivanja prosto ne leži. Vratiću se filmu svakako, ima dana, voleo bih da vidim kuda sve ide. 
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2022 u 17:52
Posle smeca u kome sam izdrzao prvih 10 minuta ''video igrica'' a mislim na The Villainess`(Aknyeo (2017) ne pada mi na pamet da gledam rezisera koji je otisao u k... i koji u svetu filma za mene nema vise sta da kaze....
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2022 u 13:27
Ljudi, pa dobro ako sam napisao da je ovo za ekipu koja se loži na akcijske inovacije, čemu ovo?

Gledam li ja biografije na silu s namjerom da ih potom na forumu popljujem? Ne.
Čemu gubiti vrijeme na film koji me uopće ne zanima, pa još dodatno na postanje.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2022 u 13:29

Sta tebi smeta moje pljuvanjeSmile
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2022 u 23:20
Jer si te minute mogao kvalitetno potrošiti na gledanje Secreta. Approve
Ili za pičkaranje administracije. Evil Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.