Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Roundup (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Roundup (2022)

Beomjoidosi 2

Beomjoidosi 2 (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

kriminalistički, akcija

Trajanje:

106 min

Režija:

Sang-yong Lee

Scenarij:

Cha Woo-jin
, Young-jong Lee
, Ma Dong-seok
, Sang-yong Lee

Glavne uloge:

Heo Dong-won
  >  Oh Dong-gyun
Sang-Jung Kim
  >  'I Want to Know About That' Show MC
Soo-min Kim
  >  Resident
Jeong Jae-kwang
  >  Kim Sang-hoon
Ha-Jun
  >  Kang Hong-seok
Ma Dong-seok
  >  Ma Seok-do
Park Ji-hwan
  >  Jang Isu
Moon-cheol Nam
  >  Choi Chun-baek
Choi Gwi-hwa
  >  Jeon Il-man
Park Ji-young
  >  Kim In-sook
Kim Chan-hyung
  >  Jang Soon-cheol
Son Suk-ku
  >  Kang Hae-sang

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mikeboss View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mikeboss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Roundup (2022)
    Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2022 u 10:12
Ovo obecava,cini mi se da je neka mastulja,idemo.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2022 u 15:48
Prevod je uradio Kardiovask. Terorist ✨
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2022 u 21:20
Originalno postovano od strane mikeboss mikeboss piše:

cini mi se da je neka mastulja

Je!

Zašto je filmu engleski naslov taj koji jest zna samo Wienstein i njegove (vjerojatno također pedofilne) sumeštrice.

Ovo je The Outlaws 2.
Nastavak znači filma The Outlaws (2017).

Isti likovi, isti glumci, novi ali i stari kriminalci, druga priča.
Ostalo je isto da trokrilni ormar kao glavni lik šamara negativce (ima razlog zašto sam to napisao), da mu je ekipa razigrana i pravi tim te da humora ima svake vrste osim američkog ruganja osobama s posebnim potrebama.

Ono što nije isto je da su scene puno brutalnije nego u prvom filmu, da je glavni negativac baš jeziv i više pripada hororima nego akcijskim krimićima, da ovaj nije temeljen na nekom događaju (bar ne nalazim potvrdu) i da nije dostupan na vikiju (zasad). Wink

Ja sam se nauživao pa ćete i vi.

I samo da znate. Dogodine ide i treći nastavak!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2022 u 15:32
Ovakav tip akcionih krimica mi se ne svidja, hajde, ako je prozet u dovoljnoj meri komikom (mada pocinju vec da ponavljaju neke stvari, ali rade puno filmova i serija) i kad KT obogati domacim pso..... tj. kad je prevod dobar, pa moze da prodje. Mogu povremeno da pogledam ali u sustini nije zanr koji mi odgovara, vise mi odgovaraju korejske komedije, ili komedije sa elementima akcije. Verovatno ce se vecini svideti, a i trenutno je na devetom mestu po gledanosti, potencijalno moze da dodje i na sesto.

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Kolovoz/Aug.2022 u 08:23
Na vrh
Andrija Vrba View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Andrija Vrba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2022 u 01:32
Nisam hipster, časna reč, 'al meni su ono malo koreanskih filmova što sam odgledao predobri. Kinematografija ne može da se poredi sa Holivudskim budžetom, ali su radnja i gluma neuporedivo bolji nego u američkim blokbasterima dvaesprvog veka. Pogotovu od, hrrrk pu!, superherojskih filmova. Nije Oldboy, nije Memories Of Murder, jeste dobar krimi film, jeste držaće vam pažnju dva sata. Topla preporuka za gledanje.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2023 u 12:08
Odgledao oba dela juce i bas su me zabavili. Jedina mana aj da kazem je to sto mi se cini tamo da je uleteo neki lik sa pistoljem ili bilo kojim vatrenim oruzjem film ne bi trajao ni 5 min,misli ono svi kriminalci i policija strogo nozevi ,sekire ,palice pa mislim nismo u srednjem veku. Ali aj dobri su filmovi i pored toga
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,288 sekundi.