Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Arthur (1981)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Arthur (1981)

Arthur

Arthur (1981)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1981

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

97 min

Režija:

Steve Gordon

Scenarij:

Steve Gordon

Glavne uloge:

John Gielgud
  >  Hobson
Dudley Moore
  >  Arthur Bach
Thomas Barbour
  >  Stanford Bach
Marjorie Barnes
  >  Hooker
Maurice Copeland
  >  Uncle Peter
Anne DeSalvo
  >  Gloria
Jill Eikenberry
  >  Susan Johnson
Stephen Elliott
  >  Burt Johnson
Dillon Evans
  >  Plaza Maitre D'
Geraldine Fitzgerald
  >  Martha Bach
Paul Gleason
  >  Executive
Mary Alan Hokanson
  >  Secretary
Justine Johnston
  >  Aunt Pearl
Barney Martin
  >  Ralph Marolla
Liza Minnelli
  >  Linda Marolla
Ted Ross
  >  Bitterman
Phyllis Somerville
  >  Saleslady
Paul Vincent
  >  Plaza Waiter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Arthur (1981)
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 14:52
Secam se moje mladosti i ovog filma. Zanimljiv je podatak da je Moor zavrsio Karaljevsku akademiju, cini mi se za klavir ili za orgulje i da ima cd na kome izvodi svoje autorske kompozicije! Imao sam ga svojevremeno.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 17:45
A ja se filma sećam kao jednog od prvih koje sam gledao u bioskopu a da sam vrištao od smeha u sali. Sve mislim da je bio preveden kao "Otkačeni Artur". Nisam još bio ni krenuo u školu, tih godina sam zapravo voleo Jerry Lewisa i Gene Wildera. Bilo me je, naravno, lakše nasmejati kao dete, no eto nisam se previše predomislio tokom godina, izuzev možda Lewisa čiji humor i filmovi mi ipak nisu previše bliski odavno. 
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 18:03

Jeste tako se zvao film. Sad se setih filma 10  Dadly Moor i Bo Derek najgtrazenija riba u to vreme. Ovo je bilo pre 40 godina. Bas smo ostareliSmile...
Napisacu kad ga nadjem kako s etacno zove cd sa njegovom muzikom  Veoma dobro i originalnoi zvuci...
 Ja sam mu kolegaSmile posto sam zavrsio Muzicku akademiju ali instrument orgulje a ne klavir.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 18:49
Jes, jedan od filmova koji su obeležili mladost. Tada je izgledao moćan. Pre par godina sam ga ponovo gledao, ali više nije bilo tako moćno. Godine 2011. snimili su i remake https://titlovi.com/filmovi/arthur-2975238/, ali je onaj sa Dadlijem, ipak, bio puno bolji...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2022 u 21:15

Nisam znao da je par godina kasnije posle Artura izasao i Artur 2. Je li neko ovo gledao?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,155 sekundi.