Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Disappearance of Alice Creed (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Disappearance of Alice Creed (2009)

The Disappearance of Alice Creed

The Disappearance of Alice Creed (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Otmica Alice Creed

Godina:

2009

Žanr:

kriminalistički, triler

Trajanje:

100 min

Režija:

J Blakeson

Scenarij:

J Blakeson

Glavne uloge:

Eddie Marsan
  >  Vic
Martin Compston
  >  Danny
Gemma Arterton
  >  Alice Creed

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
demaksi View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demaksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Disappearance of Alice Creed (2009)
    Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2010 u 21:40
The Disappearance of Alice Creed (2009)

Radnja filma:
Britanski triler pun neočekivanih obrta o dvojici bivših zatvorenika koji otimaju mladu devojku, ćerku milionera. Sve je isplanirano do poslednjeg detalja, ali Alice Creed ne planira da se preda bez borbe...
Ovaj napet i realističan triler se većinom dešava u jednom stanu, ali, zahvaljujući atmosferi koja u njemu vlada od samog početka, nećete imati prilike da postanete "klaustrofobični".

Jezik: Engleski
Trajanje: 100 minuta
Žanr: Triler, Drama
Glumci: Gemma Arterton, Eddie Marsan, Martin Compston 
Režiser: J. Blakeson 
Producent: Adrian Sturges
Pisac: J. Blakeson 
Zvanični sajt: http://www.alicecreed.com

IMDb rejting: 7/10

Titl na srpskom odradio demaksi, to jest ja.

Ažurirao demaksi - 09.Rujan/Sep.2010 u 15:50
Na vrh
woomsi2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj woomsi2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 09:01

najbolji ste  sigurno

destrojer woomsi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 14:57
Koliko vidim, prevod urađen:
http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi.aspx?prevod=the+disappearance+of+alice+creed

p.S. Clap kolega!!!

Ažurirao darije - 09.Rujan/Sep.2010 u 15:00
Na vrh
demaksi View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demaksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 15:53
Hvala, hvala. Approve

Čekao sam da se odobri, pa da ovde postavim link.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2011 u 19:50
Svuda po internetu piše da je pun obrta, ja očekivala sad će biti nešto extra... kad ono - prosek proseka... Iznenadila me je samo gej scena... Ne znam, mene nešto nije impresionirao film... I upravo se iznenadih kad sam videla na imdb-u da Alice glumi u stvari Tamina iz Persijskog princa za kojom svi balave LOL nisam je prepoznala Tongue
Od mene 6/10
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2011 u 00:58
Pa nema baš previše obrta,ali film je sasvim ok.Jest da su ti obrti već pomalo izlizani tako da na pola filma već znaš šta će se otprilike dešavat,ali svejedno od mene ocjena 7/10

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2022 u 10:55
Još jedan dobar britanski triler i još jedan sjajan rediteljski debi, potom meni uber sexy Gemma Arterton i zanimljiv zaplet inače zahtevne i već viđene priče čine ovaj film više nego pristojnim iznenađenjem.

U čitavom filmu imamo samo tri lika, uglavnom jednu sobu i razvijanje priče uz mnoštvo obrta. Dvojica mutnih tipova na početku kupuju gomilu specifične opreme, kradu kombi, iznajmljuju stan koji u tišini, vrlo predano spremaju za kako se ispostavlja otmicu kćeri kakvog bogataša. Sve je krenulo savršeno, bez ikakvog odstupanja od plana koji je po svemu sudeći prethodno doveden do perfekcije. Devojka je oteta, vezana, dovučena u stan, lisicama ponovo vezana za krevet, i sva pažnja otmičara je usmerena na neizbežnu primopredaju "dobara". Stvari se naravno naglo komplikuju sa bukvalno svih strana, i mi vidimo kako se svako od ovo troje likova bori i nadmudruje za sebe, svako ipak sa svojom dozom poverenja u nekog, i svako se sprema za iznenađenje,no niko i ne sluti šta donosi svaka sledeća akcija. 

Ono što me je posebno oduševilo, je to autorovo vođenje priče i samih likova gde ćete možda nekoliko puta menjati svoje favorite, čas će vas iritirati jedan kidnaper, čas drugi, naravno i oteta milica a potom se može desiti (meni jeste) da se sve okrene nekoliko puta, bez odstupanja od logike priče ili od zadatih karaktera likova...sjajno.  

Meni je dakle film bio vrlo dobar,uprkos tome što sam X puta gledao priče o kidnapovanju koje se otme kontroli, ukoliko je iole originalan zaplet na temu moguć, recimo da ga ovaj film ispunjava. Kako se film bližio svom raspletu, nisam ostajao zbunjen u kakvom šoku, ali mi je cela priča svakako prijala i ni jedne sekunde mi nije bila dosadna, film čak pristojno nosi i svoju dozu napetosti pa su sve odlike dobrog trilera tu.

Preporuka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.