Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Posuđivanje Filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Posuđivanje Filmova

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Koliko češsto
Izbor Glasova Statistika ankete
4 [12,50%]
15 [46,88%]
6 [18,75%]
7 [21,88%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
BasMar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Posuđivanje Filmova
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 23:40

šta posuđujete i koliko plačate

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2003 u 14:22
Ja uvijek posuđujem neke starije filmove, na DVD-u, jer većinu novih imam u DIVX-u. Kada nešto posudim, većinom  to i rippam.
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 19:07
Veæinom akciju ,komedije,horore,fantasiju,šta se naðe,a nisam gledao
I'll be back
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2004 u 14:33

Jucer sam bio u videoteci i cisto sumnjam da cu tamo otici ponovno. Neznam sta me je vise iznerviralo; neljubaznost one zene sto radi tamo ili cisto mizeran izbor filmova.

Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 19:30
a zašto nemogu glasati?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2004 u 22:26
Posu?ujem u prosjeku na DVD-u jedan out mjese?no jer ve?inu dobrih filmova koji me interesiraju nabavim na divx-u
Na vrh
drgoodmood View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drgoodmood Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 00:40
starije filmove na DVD-u pa onda copy za svoju kolekciju.cijena 12kn/kom, svaki treći besplatan.
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 16:07

ja sam jako rijetko u videoteci

skupo je ko ku**c a kao i većina imam dosta filmova na divxu pa nemam baš ni potrebu posuđivat iz videoteke

što se tiče rippanja time se još ne bavim,ako ikada počnem vjerojatno ču i češče dizat dvd-ove

do tada,auf viderzen videoteke

....
Na vrh
Bobi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bobi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 19:19

Evo kod nas u biblioteci možeš posuditi 2dvd i 5 audio cd za 7 dana besplatno, a dve su jedna pored druge od iste firme (ista lična karta ).

Tek sam nabavio dvd, pa treba sad naučiti ripati u divx.

Lp  Bobi

Na vrh
Bobi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bobi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 19:30

Zaboravio sam pitati, koji program mi preporučujete za dvd > divx, da napravi zadovoljivu kvalitetu divx-a, i koliko otprilike traje proces? Imam P4 1,8  512 MB  GeForce FX5200 128MB.

Hvala unapred za pomoč.

Lp  Bobi

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2004 u 20:12
Xmpeg neznam koja je najnovija verzija ili dr. divx to ti traje od 1,5 do 4 h, zavisi o kvaliteti slike. Ma u ostalom javi se na pm pa ?emo ?u ti sve objasniti.
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 00:15
ma ko jebe više VHS,samo DVD.
Na vrh
Bobi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bobi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 01:45
Zar ne pričamo ovde o posuđivanju dvd-a?
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 22:06
isti bog
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2004 u 22:07
e nije isti

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
CyberSlasher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CyberSlasher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2004 u 22:10

Akciju ,komedije, psifološke , trilere

BTW, da li je tko gledao film DONNIE DARKO, savršen je i htio bih malo pričati o njemu.

Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2004 u 11:13

otvori temu na divx filmovi

ili još bolje odi na temu hit film i pričaj

....
Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 20:12

kao štp je hugo napisao. inaće dvd je 15 čuna novi dok je 12 čuna stariji, a sve to poslije šćenđam.

neznanje ne boli
Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 20:22

za moderatora: u rubrici za glasovanje dodaj:"kada dođe nešto novo".

da ga možemo "otklučjati" i pospremiti u kučnu kolekciju.

neznanje ne boli
Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2005 u 20:28

sada kada kupite dvd ima opcija xmpg4 to je za gledanje divix-a.

kompa je uzeo dvd l-đia koji čita divix bez problema.

i još jedna stvar film i titl moraju imati isti naziv.post  nije za ovo mjesto ali kada su već postavili pit...........e.

neznanje ne boli
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.