Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Twee Zomers (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Twee Zomers (2022)

Twee zomers

Twee zomers (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

45 min

Glavne uloge:

Koen De Bouw
  >  Stef Van Gompel (2022)
Herwig Ilegems
  >  Didier Verpoorten (2022)
An Miller
  >  Romée Tanesy (2022)
Inge Paulussen
  >  Sofie Geboers (2022)
Tom Vermeir
  >  Peter Van Gael (2022)
Ruth Becquart
  >  Saskia Van Dessel (2022)
Kevin Janssens
  >  Luk Van Gael (2022)
Verona Verbakel
  >  Griffier Nora
Vincent Van Sande
  >  Stef Van Gompel (1992)
Sanne-Samina Hanssen
  >  Lia Donkers
Lukas Bulteel
  >  Peter Van Gael (1992)
Seth Allyn Austin
  >  Luk Van Gael
Felix Meyer
  >  Mark (1992)
Tine Roggeman
  >  Saskia Van Dessel (1992)
Louise Bergez
  >  Sofie Geboers (1992)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Twee Zomers (2022)
    Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2022 u 19:14
Vau. Ovo se gleda kao belgijska poslastica preko planiranog filmskog rasporeda.Hvala za titlove!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2022 u 22:32
Ja se napalio, egzotika plus triler, možda je dobar film.
Kad ono serija.
Ma bjež'.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2022 u 00:05

Sta ti smeta serijaSmile
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2022 u 22:27
Ajde javi utiske, bas me zanima jer kritike bas nisu dobre
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2022 u 23:14

Javicu.
Strpljen spasen.
Sad privodim kraju Dansku seriju  Den som draeber izvrsnu drugu sezonu.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 13:30

Hajde, prvo opis. Ovde je bas trebao da se povuce sa IMDb.  Naziv serije `Dva leta` je zbog toga sto serija uporedo prati desavanja vezana za drustvo (drugovi i drugarice, i dva brata) u sadasnjosti na privatnom ostrvu i uporedo na jednom imanju pre 30 godina. Drustvo se malo razlikuje, fali jedan drug ( koji je preminuo pre 30 godina, videce se i kako i zasto) a pojavljuje se partnerka jednog od brace.

Peter i njegova zena ce biti domacini na ostrvu. Peter neposredno pre odlaska na ostrvo  dobija na telefonu snimak gde on sa jos nekim muskim osobama seksualno zlostavljaju i siluju svoju drugaricu tog leta pre 30 godina ( dakle snimali su ali su mislili da su unistili snimak)  i biva ucenjen, i to je osnova, a dalje se razvija prica, kroz naizmenicne scene u sadasnjosti i u proslosti. 

Vidim da je serija otvorena za nastavak, da li ce ga biti je pitanje, po mom misljenju falila je jos mozda jedna epizode pa da zavrse ( ili pak da su neke scene skracene, neke izbacene ,stavrno su nepotrebne i dosadne, a neke produzene), neke stvari da razjasne i upotpune do kraja, i da se stavi tacka . Dok sam gledao pomislio sam da bi ovo cak mogao da bude i film od nekih dva sata, ali mozda bi bio malo zamrsen i tezak za pracenje, ali bi mi to vise odgovaralo.

Osnova price je klasicna, kao u nekim filmovima okupljaju se jednom prilikom  ili  prijatelji ili porodica i iznose se tajne pa se desavaju nakon toga peripetije, i iznedri se sve i svasta, eto ovde imamo izolovano ( i to ima svoje zasto)  egzoticno ostrvo, i  meni je ovo cista drama, ok realizovana kroz duge retrospekcije i preko whodunit vezano za snimak ( zanimljivo je npr. ko je to uradio).

Vise su me neke druge stvari interesovale i iznenadile u tom psiholoskom delu, zafalilo mi je vise scena vezano za jednu osobu ili bolje reci par, i jednu musku, tj. vise kako mogu posle svega da … i zanimljivo je kako su autori prikazali to minimi…. i odustvo … i potiskivanje, poricanje za neke osobe, kako se prebacuje... pak neke druge su svesne toga… i pokazuju …to je i po mom misljenju i sustina serije, a vidi se da su autori inspirisani i pokretom Me Too,  a ima i zasto. 

Sve u svemu meni je korektna serija, i to je to, nista vise od toga. Mozda sva ta povezanost likova i realizacija, podseca na neke serije, pa se nekome nece svideti, ali meni se ti psiholoski elementi i nacin ponasanja likova svideo,  i  mislim da su autori ono sto su hteli da istaknu izveli konzistentno do kraja.

Ažurirao AlexDeLarge - 20.Lipanj/Jun.2022 u 14:00
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 14:40
Ako ne završava neću niti počinjat
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 14:57
Originalno postovano od strane alterego alterego piše:

Ako ne završava neću niti počinjat

Ovako nisu objavili da li se nastavlja, a ni da je zavrsena, tako definisem otvorena za nastavak. Ali po mom misljenju jeste celina samo kao sto sam naveo eto mogla je da bude malo prekrojena i zavrsena. Mogu da nastave, ali i da nastave mozda bih bacio pogled na prvu epizodu. Dakle nisu objavili kraj serije, na to sam mislio, potencijalno su ostavili mogucnost da se nastavi, a da ne otkrivam kako moze da se nastavi.

Ažurirao AlexDeLarge - 20.Lipanj/Jun.2022 u 15:52
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2022 u 16:57

Alex stize me po broju bodoba ovde 1083. Svaka cast! Gledacu ovo preko leta sigurno....SmileSmile
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2022 u 14:02
Dobra serija
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.