| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tehran (2020) |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tehran (2020)Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2020 u 00:30 |
|
Prvu sezonu prevodi Turab ⚡
|
|
![]() |
|
Turab
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2020 u 19:54 |
|
Seriju su otkupili i ovi sa AppleTv, tako da će je izbaciti pod svojom 'zastavom'.
|
|
![]() |
|
Turab
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2020 u 18:04 |
|
Nisu baš najsjajniji transkripti, tako da se barem trečina mora prevoditi na sluh, a i tražiti te dijelove što usporava prevođenje.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2021 u 23:03 |
|
Obnovljeno za 2. sezonu
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2021 u 13:18 |
|
Hvala na prevodima. Zanimljivo da na nasim sajtovima niko nije komentarisao seriju, ona opisuje ponajvise dogadjaje iz perioda 2018-2020, a zanimljivo je da se nakon emitovanja serije desio napad (sabotaza) na nuklearno postrojenje Natanz kao i upad F-35A ADIR aviona ( dosad nije potvrdjeno), E sad, serija mi je dobra ( kraj je na osnovu prethodnog zanimljiv ali da ne pisem bio bi spoiler) osim sto mi nacin delovanja i ponasanje agenata deluje naivno, da ne nabrajam ima sigurno desetak mesta.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2022 u 22:59 |
|
6. maj, sezona 2 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 23:56 |
|
Jel ova serija Alex bolja od Faude, jel slabija ili je istog ranga?
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 00:21 |
|
Prva je prica Izrael/Palestina ( prijateljica mi zivi u Jerusalimu pa... padaju rakete i cuju se dejstva u pozadini dok smo na skype-u ) druga je Izrael/Iran, dobre su mi obe, Fauda je odmakla, ovde se ceka druga sezona, vecini se vise svidja Fauda tako da nju definitivno, Kfulim mi se npr. nije svidela,The Spy mi se svidela, takodje i Карлос koji mnogima nije , mislim cela ta prica terorista i PFLP, Ta Gordin podseca na jednu drugu seriju, npr. dosta njih je gledalo Hatufim, ja nisam, podeljeni su utisci. Verovatno ih ima jos.Kalifat sam hteo ali me ona podseti na Spavači i teroristicki napad u Londonu 2005. godine. pa sam preskocio. Mislim da je prevodilac icemaher valjda sam dobro zapamtio gledao sve serije tog tipa i da ima detaljniji uvid, mislim u smislu da je komentarisao u temi mislim za Kfulim. Nesto slicno kao one dve relativno novije belgijske koje cesto navodis ili Rojst i Belfer jedna mi se svidja, drugu sam prekinuo, a tebi se druga vise svidja od prve. Tako da je tesko pogoditi. Slicno kao sto ja i bgv imamo dosta razlicit ukus, jedino se slazemo u francuskom novom talasu. Ažurirao AlexDeLarge - 22.Svibanj/May.2022 u 11:32 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 13:24 |
|
Ne znam na koje dve belgijske serije mislis? Fauda prva sezona ima naivan scenario. Podpuno su zasrali kraj serije sa Doronom. Kao satra palestinci nisu mogli da ga prepoznaju i poverovali su mu kao dobrovoljcu a da nisu ni proverili gde zivi i gde se krece do momenta akcije. Dao bi seriji maksimum 6.5
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 13:34 |
|
Pa naveo sam belgijske Rojst i Belfer, to mi je bilo kao nezahvalno je porediti. A inace u tim serijama moraju da imaju naivne delove, iz vise razloga, cak i neke biografske pa dramatiziju, pa dodaju nesto svoje what if? u scenario, nekad nemaju detaljan uvid a nekad nisu umesni, za ostalo tu su snimci sa YT, ili pak nekih drugih sajtova. Zato ima jedan opak dokumentarac o akciji Mosada, koju je realizovala jedna od njihovih mnogobrojnih jedinica za specijalne namene, u Africi ali zaboravih sa CB sa skinuo tada, dugo se drzao u tajnosti, i onda odjednom pustili da se snimi, cak i neki ucesnici nisu maskirani, drugi jesu. A Tehran je baziran na dogadjajima koji su izlazili u stranoj stampi ili nekim izvestajima, ali sam seriju gledao posle njih pa sam zaboravio sta su pisali, samo par sitnica sam zapamtio, nije tesko naci. Gledao sam dosta arhivskih snimaka operacija, delovanja, razne zemlje, razlicite situacije, teren, skola ili suma, ambasada ili selo, brojnost, naoruzanje, operativna saznanja tako da ono sto gledamo nije ni blizu ( a ko god je pucao iz vatrenog oruzja, dal je pistolj i razliciti kalibri, pak jurisna puska, jos ako ima i dobru optiku, itd. zna da u mnogim akcijama je sve sto vidimo nerealno, cak i da nismo, bilo je klipova gde simuliraju i analiziraju scene, da ne pominjem druge stvari, naravno ima i dosta realnih)
Ažurirao AlexDeLarge - 21.Svibanj/May.2022 u 15:43 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 18:20 |
|
Rojst i Belfer su Poljske serije. Belgijanci prave najbolje serije u Evropi zadnjih godina. Na promer Motel beau seuor prva sezona, Enemi public prve dve sezone, Salamander... Zasto je Fauda morala da ima tako naivne elemente, daj mi argumente. Gde to ima da se onako bira bombas samoubica.Smejurija....
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 20:18 |
|
Ma da poljske nego sam pisao, u tri odvojene teme, moja greška a u glavi mi belgijske, pa za drugu sezonu Salamander sam ti ja rekao, nego pokušao da se setim za seriju Beau Séjour (2016) mislim nije imala puno komentara da je Joxer rekao da je jako loša a meni je ok bila, ti i i jos neko je isto rekao da mu je odlicna, mada prave velike razmake izmedju sezona 4 i 5 godina , slično Tabula Rasa sam isto gledao kad je izašla ali se ničeg ne sećam nešto u stilu i samog naslova.Napisaću malo više u samoj temi za Fauda-u pa ću navesti ali konkretno, nešto slično je bilo i za Carlos-a , bas si naveo to je bila polemika i u jos jednom filmu, ali i oko Moksve i Bes.... oko izbora bombasa samoubice, celokupno prica za odgoj, pa borce pale za ideale i veru, pa da li to ... pa istorija, pa oruzani sukobi koji traju jako dugo, ... moram lepo da složim mislim da bude korektno za sve znaš u kom smislu.
Ažurirao AlexDeLarge - 21.Svibanj/May.2022 u 20:52 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 20:41 |
|
Pa pogledaj Tehran, i tu ima naivnosti oko agenata, ali to sto je prikazano pa jeste u konacnom tako bilo.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 21:11 |
|
Beau Seuor drugu sezonu sam verovatno jedini u Srbiji gledao. Trazio sam seriju 3 godine i nasao na najjacoj streaming platformi u ovom trentuku na svetu MHz Choice. The world's best TV. Totalni promasaj sa novom pricom. Joxer gleda uglavnom azijate ima nekad za moje kriterijume nekad krajnje povrsne komentare ![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 21:17 |
|
Beau Seuor drugu seoznu sam verovatno jedini u Srbiji gledao na jednoj americko-kanadskoj paltfoprmi na koju sam predplacen www.mzh-choise.com Sranje nevidjeno. Nova prica ali ocajno uradjeno.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 21:30 |
|
Da gledao sam naravno samo prvu, i mislio da je kraj, kao i za Salamander, Ali eto videh tako pre manje od godinu dana da je izasla druga sezona Beau Séjour.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 21:35 |
|
Probaj Tehran, ili meni se npr svidela prva sezona, zaokruzena je, ostalo je nadogradnja koja kako odmice gubi mi na kvalitetu. Ako se setim neceg zanimljivog javljam sto se serija tice.
Berlin Station (TV Series 2016–2019) - IMDb`CIA, snajka, CIA,`
![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2022 u 23:00 |
|
U pravu si, Prave ogromne pauze izmedju sezona. Covek sve zaboravi u medjuvremenu pa ''mora'' ponovo da pogleda prethodnu da bi imao kontinuitet. Beau seuor, pisao sam flamancima koji su izdali oficijelni Dvd ima samo flamanske titlove!? Neki streamimng servisi u Usa prevedu samo za njihovu platformu seriju sa engleskim titlovima i onda je to cista eksluziva za njihove predpaltnike. Nazalost u zadnje vreme dosta serija koje imaju nastavak u smislu druge sezone NEMAJU engleske titlove. Primer je genijalne nemacke serije Hindafing o kojoj sam vec pisao. Kreteni izdali oficijelni blu rej sa samo nemackim titlovima. Na moje pismo kompaniji odgovorili suda nisu ni planirali plasiranje serije sa engleskim titlovima a prva sezona je imala izuzetan odjek u Evropi i kod nas u Srbiji. Jel si je mozda gledao? Cudna politika distributera..... |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Svibanj/May.2022 u 00:57 |
|
Hindafing nisam, to si mi preporucio, mislim kad sam rekao da Adams æbler zbog teme nisam i necu, ali promenio sam misljenje probacu , tad sam redigovao jednu doktorsku tezu, pa nisam imao vremena tek po neki film, i izgubio iz vida, a onda pogledao Reset jer je bila aktuelna. Ima dana pogledacu i datu seriju. Pa da imaju te neke cudne nacine ponasanja i delovanja, ali nekako sam odustao bar u neki sferama da ako nije dostupno, pa makar i remek-delo bilo da se povucem. Kod slikarstva nisam, bar ne jos, i tu se borim sa vetrenjacama.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2022 u 19:14 |
|
Druga sezona je totalno smece. Odustao sam posle prve-druge epizode.
Imaju Izraelci jos mnogo da uce kako se prave serije.Prvo da nauce kako se pise dobar scenario , pa posle sve ostalo. Trebali su da mirno zavrse seriju sa prvom sezonom. Ovako su usli nespremni bez filmskog pokrica u drugu, beskrajno naivan scenario koji vredja moju inteligenciju.
Ocena 1/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |