| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chugyeokja (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chugyeokja (2008)Objavljeno: 17.Svibanj/May.2022 u 14:22 |
|
Pošto je praktično ista ekipa radila na filmu Hwanghae (2010) koji mi se možda nije toliko svideo jer mi je ostao u senci datog, i još jednog iz tog perioda, mada ni Woo-ri-dong-ne (2007) ne zaostaje, pa ako ima za The Yellow Sea po koji komentar, evo ukratko i za dati. Opis mi je ok, ne vidim da treba nešto dodati. Delimično je baziran na stvarnim događajima i liku Yoo Young-chul, možda ste gledali The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea (2021), bio je još jedan pre toga zaboravih kako se zove, a nije rimejk. Maltene sve mi je dobro, dakle svi kinematografski elementi. Zatim drama, akcija, i specifičan vid trilera, samo naivnosti u narativu ću pripisati kao osnovu za stvaranje impresije i izazivanju emocija, kritike policije ( kako su godine prolazile više mi je onakvo ponašanje u policijskoj stanici i istrazi prevršilo svaku meru, u redu tada ali u nekim skorijim filmovima , kao i u komedijama, stavrno mi je previše, za gradonačelnika pa hajde da se onako provuče), `moralna tranzicija` antijunaka u ... pa devojčica i poziv na oprez... kao i inteziviranje prikaza phisopatologije koja polako dostiže vrhunac na kraju filma, samo ostaje pitanje what if? da se nije onako završio, kakve bi bile reakcije, ili da je bio neki narativni trik i obrt. Ima Blu-ray izdanje, sve u svemu preporuka ko nije pogledao do sada, .
Ažurirao AlexDeLarge - 17.Svibanj/May.2022 u 14:54 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |