Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - El Muerto kao novi Marvel (26.04.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

El Muerto kao novi Marvel (26.04.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: El Muerto kao novi Marvel (26.04.2022.)
    Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2022 u 16:13
Kad vidim šta se sve snima đođe mi da i ja postanem "muerto".
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2022 u 10:37
Ma gde sve nalaze te heroje ,za pola njih nisam ni cuo a ne snimaju mnogo bitnije stripovske heroje da sad ne nabrajam
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 13:33
Ma ima ih xyz , izgleda likovi koji se nama svidjaju i dogadjaji iz stripova vecini ne, menjaju odlicne `narativne lukove` pa neko tamo sedi , promislja i racuna sta ce se svideti sirokim masama, neke su pogodili da ne gresim dusu, a DC kroz animirane. Ja kad bi izabrao likove i dogadjaje ( crossover-e) ja mislim da to ne bi niko gledao.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 13:47
Ako nekog interesuje kako su MArvel i DC kreirali likove, tj. kad je koji nastao i koji lik je bio inspiracija za buduce. Mada nisu sve `pararele` dobre ali vecina jeste.

Ažurirao AlexDeLarge - 28.Travanj/Apr.2022 u 14:02
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 13:51
I kako je vremenom finansijski Marvel sasio DC sto se igranih filmova tice. Iako od kraja devedesetih DC ima bolje price od Marvela, bas tad krece uspon Marvel filmova.
Iako sam dosta citao, pola bih preskocio i jesam (posebno serija u poslednjih par godina), a neke sam bio primoran da gledam.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 14:56
Eto ovaj Moonknight mi se svideo prvenstveno i zbog glavnog glumca ,odlican je ali pre toga nikad cuo ni za njega .
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 15:09
Odlicno je ovo poredjenje heroja jedino su Supermena zaboravili sa Captain Marvel
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 16:32
Pa on su slicnih  moci, tj. jacina kao Kal-el ( tipa strenght, durability/stamina, energy projection,speed,itd)  , samo sto Sentry ima nekih problema u zivotu, krhku psihu iymedju ostalog,  u stripovima tj. Robert reynolds i njega su mislim eliminisali iy stripa pre par godina, a bio naopako jak, kao i ostala dva  Kallark ili Gladiator, ponajmanje Hyperion  mada deli istu slabost na magiju kao Kal-el,  ili koje je dosta jak npr   Beta Ray Bill koji je pobedio Thor-a na foru temperature.

Ažurirao AlexDeLarge - 28.Travanj/Apr.2022 u 19:35
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2022 u 13:25
Sve ove sto si nabrojao ,nemam pojma ko su SmileSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.