Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uncharted (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Uncharted (2022)

Uncharted

Uncharted (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

akcija, avantura

Trajanje:

116 min

Režija:

Ruben Fleischer

Scenarij:

Joe Carnahan
, Matt Holloway
, Art Marcum
, Rafe Judkins
, Jon Hanley Rosenberg
, Mark D. Walker

Glavne uloge:

Mark Wahlberg
  >  Victor Sullivan
Jonathan Failla
  >  Unsuspecting Doorman
Georgia Goodman
  >  Sister Bernadette
Steven Waddington
  >  The Scotsman
Tiernan Jones
  >  Young Nate
Jesús Evita
  >  Guard at Museum
Serena Posadino
  >  Goldie
Joseph Balderrama
  >  Carlos
Diarmaid Murtagh
  >  Police Officer
Sarah Petrick
  >  Young Woman
Tom Holland
  >  Nathan Drake
Alana Boden
  >  Zoe
Anthony Thomas
  >  Luxury Sedan Driver
Patricia Meeden
  >  Spanish Woman
Peter Seaton-Clark
  >  Auctioneer
Rudy Pankow
  >  Young Sam
Pingi Moli
  >  Hugo

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Uncharted (2022)
    Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2022 u 09:56
Zabavan film za pogledati u kinu, ali ne očekivati ništa više od popcorn zabave. Tom Holland je ovdje jednostavno Peter Parker, manje cool nego bi trebao biti kao Drake (znam da je to mlađa inačica lika), a više je smušen poput Parkera. Očito je da Holland ne zna sakriti svoj energični karakter koji je kao stvoren za Spider-Mana. I da, kino je puno klinaca (i pokoji otac s kojim su ti klinci zajedno igrali Uncharted) što zna biti JAKO bučno tokom filma. Netko je stalno vikao "Krug! Kocka! Iks! Iks idiote!" Finalni krešendo mi se svidio mada je over-the-top, ali sve je šareno a što šareno - i budali drago :) Preporučam za jednom pogledati jer ćete se zabaviti, a nakonn toga vratiti se igrici jer bez joysticka nešto jednostavno nedostaje.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2022 u 12:56
Da li je moguce da ja za ovu igru nikad nisam cuo a kamoli igrao a 10 godina drzao i pc igraonicu,i sebe sam smatrao neki gamerom nekad.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2022 u 13:55
Zato jer jesi gamer nisi za nju čuo.
To je konzolaška ekskluziva, odnosno tričarija.

E sad, Iga kaže da je film za prdektere, to obično znači nešto drugo - da je za osobe sa manjkom inteligencije.
Pogledat ću ga jer nije drama/ratni/povijest/biografija, ali da ću trčati za njim, neću.
Kad bude, bude.
Ne očekujem tu ništa osim američke plitkosti i pokoje pristojne akcijske scene tako da ide na samo dno liste za pogledati.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2022 u 13:27
E sad mi stvarno lakse ,vec sam mislio da sam nekako veliku stvar propustio pa vec i instalirao na komp da pod stare dane vidim o cemu se to radi.
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2022 u 14:16
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

E sad mi stvarno lakse ,vec sam mislio da sam nekako veliku stvar propustio pa vec i instalirao na komp da pod stare dane vidim o cemu se to radi.

Igre su klasika - definitivno vrijedi odigrati ih za sve ljubitelje Indiane Jonesa (u filmskom svijetu) ili Lare Croft (u svijetu video igara).... I tu nastaje problem...

Video igre su već tri desetljeća ispred holivuđanske blockbuster industrije po pitanju priča, no kad se Hollywood odluči ekranizirati ih - u svojoj kratkovidnosti i pohlepi producenata - oni ZANEMARE priču (a dovoljno bi samo bilo preuzeti priču iz XY igre), a naglasak stave na specijalne efekte i daju to režirati nekom diletantu nastalom kloniranjem Michalea Baya... 

Katastrofa zagarantirana.

Nažalost, vrijedi i obratno. Kad imate blockbuster koji treba pretvoriti u igru, licencu imaju veliki studiji - koji su ekvivalent u svijetu igara gore navedenim producentima - i dobije se smeće koje se prodaje tako dugo dok se ne proširi glas o kakvoj se gluposti radi - a to se događa već 50 godina - još od famoznog E.T.-ja na Atariju 2600.

Ažurirao silent_passenger - 19.Veljaca/Feb.2022 u 14:22
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 17:36
Pogledao danas..a što reći,limunada ,još kad ga gledaš u dvorani puno klinaca koji stalno komentiraju , svakih 10 min. idu na wc ..I'm too old for this shit ;-)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 18:36
Vrijeme je da i ti svakih 10 minuta odeš na pišanje. Kao. Evil Smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2022 u 07:48
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Igre su klasika - definitivno vrijedi odigrati ih za sve ljubitelje Indiane Jonesa (u filmskom svijetu) ili Lare Croft (u svijetu video igara).... I tu nastaje problem...

Video igre su već tri desetljeća ispred holivuđanske blockbuster industrije po pitanju priča, no kad se Hollywood odluči ekranizirati ih - u svojoj kratkovidnosti i pohlepi producenata - oni ZANEMARE priču (a dovoljno bi samo bilo preuzeti priču iz XY igre), a naglasak stave na specijalne efekte i daju to režirati nekom diletantu nastalom kloniranjem Michalea Baya... 

Katastrofa zagarantirana.

Slažem se i za igru (odigrala sve delove sa Drejkom po dva puta, jer volim taj tip igara), a i za filmove. Ovaj još nisam gledala, a Assassin's Creed im ne opraštam. Nije mi bio loš film, za nekog ko poznaje priču, ali mi je bilo žao što nisu ekranizovali Altairovu i Eciovu priču. Imali su materijala da naprave čitav serijal.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Rice View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rice Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2022 u 20:04
Ima li igdje skinuti da nije pirat iz kina?
Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2022 u 20:16
Originalno postovano od strane Rice Rice piše:

Ima li igdje skinuti da nije pirat iz kina?

Nema, HD izlazi 26. aprila.
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2022 u 17:01
Po meni je ovo sasvim korektno urađeno. Da, ima preterivanja, ali i same Uncharted igre su takve (prepune lude akcije). Doduše ovo je prequel igara gde pratimo sam početak mladog Natana, mada film dosta "koketira" sa igrom Uncharted 4: A thief's end.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2022 u 12:57
Pogledao.
Ponajprije detalj o meni da znate tko piše, za one koji ne znaju.

Mene plejstejšni i plejstešnanje ne zanima.
Gadi mi se hardverska ograničenost, gadi mi se ahritektura jaguar procesora, a posebno mi idu na živce gljive i retardirani meniji zbog neimanja miša i tipkovnice.
Slijedom toga nikad nisam vidio nijednu Uncharted igru, sve što o njima znam je da mi je netko nekad rekao da su muški Tomb Raider i da su zabavne.

imdb nije pogriješio kad je filmu stavio akciju i avanturu.
Vidjet ćete obilje i jednoga i drugoga, ali kad bi film bio samo to, ne bi bilo baš zanimljivo jelda.
Pa se ubacilo podosta humora koji je ispao dobro.
Ali i dramskih međuljudskih odnosa koji nisu dovoljno dorađeni, međutim u ovakvom filmu to se ni ne očekuje, uostalom kraj sugerira nastavak, pa ćemo valjda tamo vidjeti više detalja.

U više navrata primijetit ćete nelogičnosti (kako su zaboga brodovi završili u onoj nekoj špilji) i nepostojeću tehnologiju (signal probija zidove), pa je možda imdb trebao dodati i fantasy.
Drugo, sitni lopov i prevarant u finalu filma preko noći postaje akrobat i drmator. Ko ona koka kako se zvala u Star Warsu kad postane instant profesionalni mačevalac iako mača vidjela nije u životu prije.
Al ajd. Film je rađen po videoigri, pa su možda neka objašnjenja ispuštena.

Pa ako ste spremni ignorirati namjerne ili nenamjerne nebuloze, ostaje vam vrlo zabavan film.
Ako niste, imate materijala za cerekati se s ekipom kako je ovo ili ono nemoguće i glupo.
Film je prilagođen mlađoj publici koja neće postavljati neugodna pitanja pa zato bez straha upalite pred djecom.
Gledati.

Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2022 u 00:25
I ja pogledao film pre malo i svideo mi se. Odavno nisam gledao neki ovakav film sa uzivanje.
Prica mi je bila zanimljivija nego National Treasure sa Nikolas kejdzom i plus dodali malo komedija.
Nadam se da udrugi dio nece imate toliko efekata, kao ovaj. A vi koji idete u kino, pa izaberite kasniji termin, kada ne idu deca :)
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2022 u 11:57
I ja odgledao i mogu reci brzo vreme proslo ,zabavno i ako se gleda bez nekih ocekivanja sasvim dobar. Isto nikad igrao Sony i nikad cuo za ovu igricu ,deluje bas kao Tomb Raider ali to nije ni bitno. Bitno je da film moze da se gleda 
Na vrh
zoran-bogdanoski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoran-bogdanoski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2022 u 16:31
Hvala Majstore !!!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2022 u 17:21
Šta reći o filmu gde mi je, ladno, Mark Wahlberg bio najbolji. Mada, neloš zbilja sveukupno. Večeras ga se neću sećati ali dok je trajao, bio je zabavan filmić.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 09:56
Odlican film, bas sam uzivaoClap Odigrao sam svih 5 igara Uncharted-a i su odlicne igre, steta sto nece biti neka nova.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 19:15
Tja...na tone ima filmova o potragama za nekim blagom. Sta reci za ovaj...Smuti pa prospi. CGI je vazniji od glume koja je nikakva. 

Najjaci utisak mi je ona prica izmedju Viktora i Nejtana - Viktor u helikopteru sa slusalicama na usima a Nejtan na brodu bez istih, i pored sve uke, buke, frke, tuce...oni fino razgovaraju. A kasnije kada se Nejtan popeo u helikopter, Viktor mu kaze da stavi slusalice, ne cuje ga valjda. :D

I tako, ocena 4.5, zbog CGI, trudili su se.

Na vrh
vasobeci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vasobeci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 22:24
lep dečiji film
Na vrh
vlad.cepeš View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlad.cepeš Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2022 u 13:58
Popodnevni, opuštajući nedeljni film za decu. Ništa spektakularno. Od 0-5. Trojka za trud.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.