Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bazarr titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bazarr titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bb8 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bb8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bazarr titlovi
    Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2022 u 07:41
Pozdrav.
Vec sam pisao na kodi plugin stranici o problemu sa bazarr aplikacijom, možda cu imati više sreće ovdje.
Koristim bazarr uz sonarr i radarr. Bazarr preuzima titlove sa predefiniranih providera, između ostalih i sa titlovi.com.
Svi provideri rade normalno, osim najboljeg za naše prostore, naravno titlovi.com.
Napravio sam novi account sa nednostavnim username i password, samo lowercase slova, i dalje dobijem auth error, tj vraća mi u logu da je krivi username i password. Provjerio sam u samom config.ini, i user i pass je definitivno uspravan, mogu se ulogirati na forum sa istim.
Dali netko zna u čemu bi mogao biti problem?
Na bazarr oredno postoji titlovi.com kao provider, ali jednostavno se ne želi povezati. Na bazarr forumu sam našao puno upita sa istim problemom sa titlovi.com, i uputili su me da se javim ovdje.
Na vrh
bb8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bb8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2022 u 09:15
Ima netko kakvu ideju?
Na vrh
ricoh View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ricoh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2022 u 12:43
ne radi ni na kodi Leia... isto kao krivi user in pass... I bazarr isto...
Na vrh
bb8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bb8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2022 u 06:43
Možda netko od admina može baciti pogled?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2022 u 11:30
Pa dobro, jel admini ovdje programiraju XBMC i štaliveć drugo?
Ljudi, ako vam nitko nije dosad odgovorio, niti neće.

Uostalom o kakvom useru i passwordu pričate?
Za skinuti titlove sa ovog sajta ne treba ni user ni password.
To što treća strana s kojom ovaj sajt nema nikakve veze se pokušava ulogirati iz samo njima poznatog razloga pa se prave blesavi, nije problem ovog sajta.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2022 u 23:54
Originalno postovano od strane bb8 bb8 piše:

Možda netko od admina može baciti pogled?

Bacam ja pogled redovito, ali nemam pojma o čemu se ovdje govori. Imao sam Kodi možda godinu dana i dopizdilo mi je to što stalno nešto treba čačkati. Nije da ne volim čačkati, ali i meni je bilo previše. Čačkao sam i po Linuxu godinu-dvije. Dopizdilo mi više "apt-get" i slične stvari. Ako ti netko od ovih Kodi eksperata do sada nije dao odgovor... Thumbs Down
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2022 u 23:20
mozda bi trebalo da pitas tu

Ali mozda je problem slican

Ovaj tip kaze

Ok I've tried for the last 3 days to fix the download_subtitles function for this provider. They implemented some cloudflare protection and this cause redirect to happens with incomplete cookies that trigger another redirect to the movies page. I can't get over it and, for now, Ive lost my appetite to beat them on that. If someone else is interested to jump in and fix it, it would be nice.

Pokusaj da promenis i domen titlovi.com, tako da ako sad ti je www.titlovi.com, isprobaj sa http i slicno.

How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
bb8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bb8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2022 u 15:02
Ths, probam vidjeti dali je moguće promijeniti zakodiranog providera u Bazarr.
Sa morpheus sam već bio na doscord chatu, provjerio je šta je mogao i zamolio me da se javim ovdje.

Opensubtitles radi, ali naravno titlovi sa opensubs su aljkavi naspram titlova na titlovi.com.

Moguće ako je site iza cloudflare proxy-a da to kenja. Svi moji servisi su isto iza cloudflare i znam da za neke moram ugasiti tj podesiti u page rules - cache_level: Bypass i ugašen rocket loader.

Nebi bio problem da titlove skidam ručno, ali sa velikim libraryem to je jednostavno nemoguće popratiti.
Na vrh
bb8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bb8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2022 u 13:39
Fun fact...
Napravio sam novi acc na titlovi.com (samo mala slova za username i password) i sada je bazarr proradio.
Zanimljivo je to da sam već jednom napravio novi acc jer sam na githubu naletio na nekoga sa istim problemom i to mu je bio fix. Ali nakon nekog vremena mi je i to prestalo raditi.

Zasada novi acc radi i preuzima titlove, kako dugo će raditi - neznam.

Znači neki je problem ako imaš imalo ''kompliciraniji'' username i password.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2022 u 19:37
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Uostalom o kakvom useru i passwordu pričate?
Za skinuti titlove sa ovog sajta ne treba ni user ni password.
Treba kad se koriste third party programi. I Kodi traži login (ima tema o tom pluginu ovdje).
Uglavnom, obično je do aplikacije. A sumnjam da se iko odavde bavi njome.
Tako da je bolje mjesto za podršku sigurno github ili neka stranica programera.
Na vrh
bb8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bb8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2022 u 08:49
Da odgovorim sam sebi. Nije dugo trajalo, opet počeo bacati auth error i sa novim user/pass.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2022 u 13:57
Originalno postovano od strane bb8 bb8 piše:

Da odgovorim sam sebi.

LOLLOLLOL
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2022 u 20:39
I jas sam se nasao nekoliko puta u takvoj situaciji:)
Nego cim nisu ti pomogli na njihovi sajt, ja ne znam sta drugo da ti predlozim.
Treba da imas u predvid da bazzar, i vecina open sources na git hubu nisu bas ono tip-top.
Mozda da isprobas neki drugi sajt za filmova ili skini film i skinit titl kao sto vecina gledamo.
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
bb8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bb8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2022 u 08:07
To bi bilo izvedivo da skidam titl samo za jedan film/seriju.
Pošto skidam preko bazarr, za pretpostaviti je da imam u pogonu i ostale 'arr (sonarr, radarr).
Zanimljivo je da počne javljati auth error par dana nakon kreiranja novog accounta. 
Znači nije da bazarr ne radi, već kao da udarim neki api limit na samom siteu, pa mi username dobije ban. 
Isti auth error mi baci na opensubtitles nakon skinutih 2000 titlova u danu (imam premium kod njih), ali proradi nakon 24 sata.
Bio bi voljan platiti premium i na titlovi.com da postoji način riješavanja ovog problema. 

Na vrh
lazrgunz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lazrgunz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2022 u 11:09
I meni isto izbacuje auth error konstantno. Acc sa malim slovima i sve.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.