Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Netflix o smrti Marilyn Monroe (02.04.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Netflix o smrti Marilyn Monroe (02.04.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Netflix o smrti Marilyn Monroe (02.04.2022.)
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 13:54
Nevjerojatno, netko je umro, to se nikad nikome ne dogodi pa treba o tome snimati dokumentarce.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 00:28
Nije ona bila baš "svako", a nije ni preminula baš kao "svako", 
tako da ima smisla napraviti dokumantarac. Kakav, to ćemo videti.
A praviti igrani film sa tom temom bilo bi bljak.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 11:42
Daj još vesti, dobri Iga, nemam se na šta nadovezati na vražijem forumu (a da ne počnem o nečemu petom LOL). 

Netflix je znao da ubode solidne pa i bolje dokumentarce, zanimala me tema/ličnost koju obrađuje ili ne. Meni kao nekome ko ne gleda tv, ne čita novine itsl avanture, zna biti oki zamena doku film, nad tanjirom, dok jedem. Monroe je ikona Hollywooda, jednog vremena, njena smrt je od tada tema brojnih teorija i teza, najčešće u domenu zavera koje su mi izrazito daleke, ne znam ni sam koliko sam ih do sada već pogledao ali neka i ovoga. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 11:52
Madame de Pompadour je bila ikona, pa nisu snimali dokumentarac o njenom giljotiniranju.

Dajte ljudi zar vama zbilja ideja nije morbidna?
Šta je sljedeće?
Dokumentarac o amputaciji Titove noge? Jer i on je bio ikona.

Ali dobro. Neka.
Sve ima svoju publiku.
Ako se može prodati kifla koju je zagrizla Britney Spears (moš mislit) na ebay-u...
Iskorišteni ulošci i plisnavo donje rublje se prodaju ko ludi, ako ne vjerujete, provjerite.
Pa će se prodati i ovo. Meni neće.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 11:54
Svega mi na svetu, noćas baš gledah to (o amputaciji Titove noge), pre je kakav izvod iz emisije Mire Adanje Polak, intervju sa nekim docom koji, siroma, trčao od jednog do drugog da kaže da je stvar sa nogom ozbiljna no Tile rekao "biće sve oki" pa svi ćute, niko da pisne, prave se blesavi. 

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 11:57
Nisam ni sumnjao.
LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 12:01
Pa morao sam nešto, gladan sam bio LOL

Počeo sam sa 

no bilo mi je dosadno, sve to znamo, pa me je algoritam odveo do tog sa nogom LOL 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.