| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Power of the Dog (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: The Power of the Dog (2021)Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2021 u 00:25 |
|
Prijevod su uradili mita53 i prevodilac 👍
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2021 u 14:09 |
|
Film kako je odmicao je gubio na kvalitetu
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2021 u 01:26 |
|
Prijevod je uradio i drago66 👍
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2021 u 11:12 |
|
Film je apsolutni promašaj , samo izgubljeno vrijeme .
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2021 u 19:48 |
|
Neverovatno koliko ovaj film do sada ima pozitivnih komentara sto publike, sto kriticara. Mada mi zanr ne odgovara, tako da se razmisljam da li da ga pogledam.
|
|
![]() |
|
2b0rn0t0b
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 293 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2021 u 10:53 |
Zaista, na sve strane sam nailazio na pohvale kritičara za ovaj film. To me je i poguralo da ga pogledam i - razočarao sam se. Nije reč o previsokim očekivanjima, odavno mi opšta ocena publike ili kritike nije dovoljna preporuka ili merilo kvaliteta, ali volim filmove Jane Campion i to je presudilo. Na smrt sam se dosađivao ali sam nekako uspeo da izguram do kraja. Sa olakšanjem sam odahnuo kada se sve završilo jer ovo je za mene bilo mučenje, iako sam baš ljubitelj sporih, zahtevnih filmova. Džaba što su i fotografija i gluma i muzika odlični, film me naprosto nije dotakao. Dugo sam se tokom gledanja pitao o čemu se ovde uopšte radi, da bi mi poslednjih pola sata dalo mlak odgovor. Sad kažu i da je jedan od glavnih kandidata za Oskara (što naravno ne mora ništa da znači) ali niko me ni puškom ne bi mogao naterati da ga ponovo pogledam. Ovo, dakako, nije nikakva moja filmska kritika, prosto sam nabacao svoj utisak i doživljaj filma.
|
|
|
http://ethio-pain-music.blogspot.rs/
|
|
![]() |
|
dzabaludin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2022 u 13:43 |
|
Ja ne kontam šta ovaj film predstavlja i šta je "pisac htio reći"? Kao predstava nekog kaubojskog pederluka, podsjeća me na Planinu Pedera (Brokeback Mountain), s tim da bi se ovaj, obzirom na lokaciju, trebao zvati Dolina Pedera. Šalu (i političku nekorektnost-FUJ!) na stranu, u Ang Lee-jevom filmu iz 2005. sam barem nešto vidio, što nisam ni u jednom drugom filmu: snagu ljubavi između 2 ljudska bića, dok u Dolini nisam vidio apsolutno NIŠTA. Pojma nemam (moguće da sam neuk i glup) čemu služi i što prikazje ovaj film, kojeg neki dižu u nebesa!??! Još ga svrstavaju u favorite za Oskara!!! Doduše, šta je sve zadnjih godina dobilo tu dranguliju, ništa me ne bi ni čudilo, ali od ovoga što sam dosad pogledao, Nightmare Alley mi je 100 puta bolji film (iako ni on nije remek djelo, ali puuuuuno bolij!). I nije kvarnjak (spoiler) ako kažem da je naslov filma sa sadržajem istog u relaciji: "niđe veze!" (da ne nasjednu neki ljubitelji pasa).
Ažurirao dzabaludin - 15.Veljaca/Feb.2022 u 13:48 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2022 u 14:05 |
Ajde
ovako, s obzirom da sam ja odmah odlučio ovo preskočiti (drama, romance,
history), nije na meni da sudim baš o samom filmu kad ga nisam gledao. Ne mislim da si neuk ni glup, ni ti niti itko drugi tko je svjestan vlastitog ukusa. Ali ti si zaboravio da je style over substance mejnstrim već 20 godina. Cijeni
se ispraznost koja dobro izgleda, što kod glumaca (netalentirana Alba i
Foxica), što kod samih filmova (lanjski neki ratni 1917 činimise da se
zove). Tako da je moja pretpostavka da su u ovom slučaju
kritičari i mejstrimaši zaluđeni vinjetama i kamerom, a scenarij i priču
ko jebe. Ti možeš samo potvrditi ili zanijekati jesam li u pravu kad mislim da sve što film ima su predivne slike prirode. Jer na žalost, ugazio sam i ja u kritičarsko oku ugodno smeće previše puta tako da bježim od razvikuša.
|
|
![]() |
|
dzabaludin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2022 u 22:54 |
Nisam ja to zaboravio, nego NISAM NI ZNAO da je to glavni fol (vidiš da sam ipak neuk)! Mislio sam da je (zadnjih 10-20g) glavno da film traje bar 2 sata, kako bi se u kinima mogla napraviti pauza pa prodavati kokice&kola. Zato sam ja u zadnjih 20+ godina (bolje reći u ovom mileniju) u pravom kinu bio JEDNOM! I to kad sam dobio džabalesku karte - dvojio sam da li da idem ili ne (bila neka 758. epizoda Ratova zvijezda), ali pošto je kino bilo obnovljeno, a i zbog "što je džabe i bogu je drago", otišao sam - i naravno, POŽALIO (skvrčen, sprčen, oglušio, oslijepio, povratio, itd, nije to za 50+). Majke mi, bio sam u tom kinu prije "obnove" i nisam se tako osjećao (osim što me žuljala guzica zbog "udobne" stolice). A možda je to bilo i zbog 30+ umjesto 50+ :) |
|
![]() |
|
klass
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2022 u 07:42 |
|
Odlican film. Nemam bas nijednu zamerku. Sve je kako treba, od glumaca pa do same atmosfere u filmu. Benedikt je, za mene neocekivano, maestralno odigrao ovde. Ocena 7-7.5
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77213 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2022 u 18:11 |
Sve isto kod mene, vrlo dobar. Zapravo je ovo prvi film Jane Campion za sve ove godine koji mi se zbilja dopao.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |