Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Midnight (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Midnight (2021)

Mideunaiteu

Mideunaiteu (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Mideunaiteu

Godina:

2021

Žanr:

kriminalistički, triler

Trajanje:

103 min

Režija:

Oh-Seung Kwon

Scenarij:

Oh-Seung Kwon

Glavne uloge:

Kim Hye-yoon
  >  So Jung
Park Hoon
  >  Jong Tak So Jung's older brother
Min-woo Choi
  >  Office worker
Park Yoo-na
  >  Police 3
Jung-Min Lim
  >  Police
Kang Suk-Won
  >  Jin Sang Nyeo [Call Center]
Noh Su Min
  >  Couple man
Na Eun-saem
  >  Couple woman
Im Sung Mi
  >  Industrial complex woman
Gil Hae-Yeon
  >  Kyung Mi's mother
Lee Sang-hee
  >  Drunk
Jin Ki-joo
  >  Kyung Mi
Wi Ha-joon
  >  Do Shik

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Midnight (2021)
    Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2021 u 01:31
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2021 u 03:02
imdb opis filma kopiran tu na sajt je - smeće.

Film krene s crticama o dvoje ljudi.
O sociopatskom ubojici koji, bez grižnje savjesti jer je nema, laže, maže, vara i manipulira ljudima.
I o gluhonijemoj curi koja ima savjesti i previše. A i dobrog, starog, inata.

Ona potrefi na žrtvu tog ubojice i odatle se krimidrama transformira u žestoki triler, pravi velemajstorski.

Kad kažem pravi, nemojte misliti da će to biti samo napeta igra mačke i miša, između lovca i lovine. Ima je, ali nije se ostalo samo na tome.
Film će se potruditi opaliti šamarčinu svakome onome ko se zajebavao na račun gluhonijemih i to na više mjesta.

Netko će se pronaći uvrijeđen u tome i sigurno će ugasiti film prepoznavši se u se facto ljudskom šljamu koji se ruga svakome ne pogledavši se u ogledalu najprije, napisat će usput da je film glup.
Drugi će reći ovakav nam film treba, jer nije ni red ni način rugati se nečijem hendikepu, a kamoli ga još iskoristiti i to predatorski.
Trećima će sve ovo biti samo životna angegdota, zabavna donekle, jer jebga, nit su ubojica nit su hendikepirani, pa se "ne mogu pronaći u likovima".
A četvrti će reći, ma ko joj j.m. nismo mi krivi šta je gluha i treba bit sretna da ju se ne ignorira, pa šta ima veze šta ju se zlostavlja i to je način komunikacije - s tima ne želim imati posla.
A peti... Neće o ničemu ni razmisliti, dovoljno je to što je triler napet, jebo priču i likove nego daj da vidimo jel fejsbuk kaže koliko je film dobar ili nije pa ćemo se ugurati u vagon mišljenja većine.

Očito sam oduševljen pričom koja izaziva emocije, ali isto tako scene, glumci, rasvjeta, zvukovi, efekti i montaža, sve je na zavidnoj razini.
Osim... Finale filma je razbacano na sve strane, kao da neke scene fale, a neke su višak.
Tu su nešto smutili, ali nije ništa toliko strašno za zamjeriti, kraj bi svejedno ostao isti.

Međutim po filmu ispada da su korejci rođeni maratonci.
Ja bogami ovoliko nisam mogao istrčati ni u najboljim godinama.
Shvaćam zašto je tako napravljeno, ali moglo se ubaciti neka objašnjenja, za zaštitara je logično da je u formi, ali za gluhu curu koja radi uredski posao nije baš uvjerljivo.
Nemojte molim vas adrenalin ovo, adrenalin ono, ne može trajati toliko.

Ukratko, zaboravite moje sitničave zamjerke, film je još jedan dokaz da kad korejci naprave triler, onda to nije dječji trilerčić nego trilerčina za sladokusce.
Gledati pod obavezno.

Ažurirao JoxerTM - 02.Rujan/Sep.2021 u 03:15
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 20:39
Ovo mi baš ne puca od uverljivosti (lik ubice mi je karikaturalan malo) ali je zato zabavno i supernapeto a i sviđaju mi se uglovi kamere ponegde. I ova miličica je slatkis i po. Elem, na pola filma sam, valjda tek sada počinje cirkus. Thumbs Up

edit:
Ovaj tip trči više od Tom Kruza, zaradio bome honorar ovde. Kao i glavna glumičica. Nije mi se pokvario (ni popravio) utisak do finala. Pitko, zabavno, napeto, interesantno snimljeno, lik je prenaglašen, meni neuverljiv, nešto situacija je pa suviše sumanuto (ludnica u policijskoj stanici npr) ali me nije išta od toga oteralo od filma, udaljilo od užitka. Scene trčanja kroz uličice i haustore su gotovo antologijske.
Iznad proseka svakako. 

Ažurirao puppet_master - 16.Ožujak/Mar.2022 u 21:40
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 21:39
'ebo zlikovca kojem je to posao, a ne zabava.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2022 u 07:28
Bas juce ga skinuo a sad ga obavezno gledam.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2022 u 19:48
Ovako meni se tad film nije svideo . Nesto slicno kao sto mi se nije svideo ni npr. I Saw the Devil. Kome se prethodni svideo, svidece mu se i dati. Rekoh hajde na kraju da napisem.

Psihopata ubica ( sada u psihopatologiji mogu se naci razne karakteristike, ovde su neke karakteristicne pa moze biti i jos po nesto da znamo njegovu proslost) ajde jos jedna prica o njima.

Sto se tice trilera, od karakteristika, prvo nije mi napet, drugo nije mi nepredvidiv, dalje nisam bio ni uzbudjen, iznenadjen sam samo naivnoscu kako laganica prolazi ubica kroz film, celokupno medjudelovanje ubica/ majka i cerka i njihovo zajednicko medjudelovanje sa policijom suvise plitko, kao i jos jedne osobe. Jedini element je iscekivanje kada ce ga policija uhvatiti, ili pak neko drugi osujetiti pa ce.... Kriminalisticki jeste jer se sve vrti oko zlocina.

Skandalozno ponasanje  policije u vise navrata, stavili su mesta za alarmiranje a onda one scene u policijskoj stanici, tu sam hteo da prekinem, ali hajde, jurnjava me ne impresionira.

Ok mi je prica o snalazenju i vecina o nacinu ponasanja gluvonemih osoba, kinematografski elementi dobri. Jedino mozda poruka policiji da moraju da budu na vrhu zadatka u raznoraznim situacijama ( i psihicki i fizicki ) a ne da vode samo  pistolje i mozak u setnju.

Ažurirao AlexDeLarge - 17.Ožujak/Mar.2022 u 21:22
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2023 u 11:13
Podpuno besmislen film bez ikakve filmske vrednosti. Odavno nisam gledao od korejanaca nesto gljuple i dosadnija. Ocena 1/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.