Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Once Were Warriors (1994)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Once Were Warriors (1994)

Once Were Warriors

Once Were Warriors (1994)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bili jednom ratnici

Godina:

1994

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

102 min

Režija:

Lee Tamahori

Scenarij:

Riwia Brown
, Alan Duff

Glavne uloge:

Julian Arahanga
  >  Nig Heke
Ray Bishop
  >  King Hitter (in pub)
Mere Boynton
  >  Mavis
Cliff Curtis
  >  Bully
Taungaroa Emile
  >  Boogie Heke
George Henare
  >  Bennett
Joseph Kairau
  >  Huata Heke
Mamaengaroa Kerr-Bell
  >  Grace Heke
Rachael Morris Jr.
  >  Polly Heke
Temuera Morrison
  >  Jake Heke
Rangi Motu
  >  Matawai
Ian Mune
  >  Judge
Rena Owen
  >  Beth Heke
Robert Pollock
  >  Policeman
Te Whatanui Skipwith
  >  Te Tupaea
Pete Smith
  >  Dooley
Calvin Tuteao
  >  Taka (Gang Leader)
Shannon Williams
  >  Toot

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Once Were Warriors (1994)
    Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2014 u 18:56
Once Were Warriors (1994)

Film je 21 puta nagrađivan i četiri puta nominovan za nagrade.

Režija: Lee Tamahori
Scenario: Riwia Brown, Alan Duff (novela)
Žanr: Krimi, Drama

Jezik: Engleski, Maori, Španski
Država: New Zealand
Trajanje: 102 min

Uloge:

Rena Owen ... Beth Heke
Temuera Morrison ... Jake Heke
Mamaengaroa Kerr-Bell ... Grace Heke
Julian Arahanga ... Nig Heke
Taungaroa Emile ... Boogie Heke

Porodica potomaka Maorskih ratnika je opterećena nasilnim ocem
i društvenim problemima zbog izgnaničkog odnosa prema njima.

Mesto dešavanja: Oklend na Novom Zelandu.
Ovaj film nam pripoveda priču o porodici Heke.
Džejk Heke je nasilnik koji tuče često ženu kad je pijan,
a ipak očigledno voli i nju i svoju porodicu.
Film prati nekoliko nedelja u životu porodice prikazujući
Džejkove česte izlive besa i efekte koje to ima na porodicu.
Najmlađi sin ima problema sa policijom i možda će biti
poslat u hraniteljsku porodicu, dok najstariji treba da uđe
u lokalnu bandu. Džejkova kći ima sopstvene ozbiljne
probleme koji su ključni element zapleta.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 10:35
Potresna i emocijama nabijena novozelandska drama, višeslojan i nesvakidašnji film, lasnirao je svog autora Lee Tamahorija u hollywoodsko sazvežđe (gde ovaj, avaj, ide sve dalje od intimnih drama koje bi se, po meni, savršeno uklapale u njegov izraz, no dobro de, volim "The Edge", neka ga).

Pre svega ovo je film o maorskoj subkulturi u savremenom i urbanom Aucklandu, gde je nemali procenat ovog naroda sveden na siromašni geto, bez i najmanje šanse da se izvuče iz društvene bede i/ili uklopi u Novi Zeland kakav je on danas. Nekada moćno polinežansko pleme ratnika, sada okrenuti bilo teškim fizičkim poslovima bilo uličnim bandama, ogrezli u alkoholizam,tučnjave,narkomaniju,oni ostaju negde u vakumu tog začaranog kruga iz koga vrlo malo njih ikada izađe.

Ovo je takođe i priča o porodici Heke, Jake Heke-u, prgavoj i ratobornoj glavi porodice koji se trudi da živi po svojim strogim pravilima, no kada popije, postaje jos košmarnija ličnost, bije suprugu, decu izlaže svojoj brutalnosti. Supruga Beth, koja je raskinula sa svojim maorskim korenima ušavši u brak sa Jakeom, takođe sklona pijančenju, i sama prgava, sve više se udaljava od svoje dece na čijim leđima počinje da puca sav teret turobnog života ove porodice. Najstariji sin Nig trazi utočiste u brutalnoj uličnoj bandi, zameni za njegovu porodicu, mlađi sin Boogie već ima problema sa zakonom i suočava se sa odlaskom u popravni dom jer socijalna služba odlučuje da mu je to daleko bolja sredina od njegove nasilne porodice, kći Grace, nevina i nežna duša, bekstvo vidi u pisanju poezije i čitanju priča o svom narodu, jedinog prijatelja ima u dečaku Toot-u, skitnici i narkomanu koji živi na otpadu...

Kako se film razvija, mi pratimo dodatni slom ove porodice, brutalnost i lutanja postaju sve učestaliji, nasilje počinje da uzima sve teži i veći danak. Beth pokusava da izađe iz tog pakla, ostaje samo pitanje koju će cenu porodica Heke platiti da bi se to ostvarilo...

Mučan, nasilan, tužan, brutalan, ovaj film vas ne može ostaviti ravnodušnim, često sam okretao glavu od ekrana sa mukom podnoseći svu bol ove porodice okružene sa previse problema bez tračka nade... Sva ta depresija i tama su toliko snažni da čak i kasnije, kada porodica dobija snagu i rešenost,obećanje boljih i svetlijih dana, u gledaocima vrlo lako može ostati muk.

Uz vrlo kvalitetnu priču, sukob maorske tradicije sa savremenim društvom, kao i temu siromaštva i iznad svega priču o stradanju jedne porodice,posebno bih izdvojio glumu,apsolutno savršeni svi iz Heke porodice, ovi glumci doprinose realističnosti.

Once Were Warriors meni ostaje kao jedan od upečatljivijih filmova iz devedesetih.

Ažurirao puppet_master - 16.Ožujak/Mar.2022 u 20:27
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 13:38
Osim što je višeslojan i gdje su svi likovi marginalci, moram dodati dosta toga što ti nisi naveo.

Sam početak je briljantan, idilična slika koja se razotkriva kao poster, šarena laža iza koje je stvarni svijet pun nepravde i boli.
Čudi me da te sama ta scena nije naučila da ne gledaš neki film samo zato jer je poster odličan.

Kompletna priča se može preslikati na bilo koje podneblje, ako se oduzmu maorski elementi naravno.

Dobro, možda pivo ti ne otvaraš onako kao u filmu, ali poslužit će upaljač ili nešto drugo.
Također ti sigurno ne otreseš nekim koga bi i vjetar oborio o zid onako brutalno, ali što je a tvojim bližim i daljim komšilukom? Nema prebijenih žena i silovanih curica? Nema paranja i bacanja nečijih spomenara jer ta djeca ima da rade, a ne da pišu i fantaziraju?

Ja nisam okretao glavu na ništa tu.
Tu gore piše žanr krimi što je potpuno pogrešno.
Film je drama, ali ne današnja dosadna i razvučena banalija "po stvarnim događajima" ili biografija.
Ovdje se radi o pravoj drami, onakvoj kakva bi svaka drama trebala izgledati.

Samo da se zna da ovakav film nećete pronaći u holivudu zbog njihove sveta obitelj propagande.
Drugo što holivud rijetko snima su ljudi s ruba društva, njima je najčešće tema nekakvi bogatuni kojima su egzistencijalne potrebe nepoznanica.
I ne samo to, ovdje kompromisa nema, tragedija je neminovna i samo je pitanje hoće li se iz toga nešto naučiti.
Srećom ovdje hoće pa će bratom postati i onaj koji nikakve krvne veze nema.

Mastwoč masterpis.

Bespotrebni nastavak je ispao bezze, njega preskočite.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 14:02
Šta me imaju učiti scene o izboru filmova koje gledam LOL Vrlo namerno biram ponekada filmove (i) zbog plakata, briga me baš da li su odlični filmovi ili ne, otkud je u tome poenta zaboga miloga. Gledao bih vrlo malo filmova godišnje ukoliko bih jurio nekakave vrhunske filmove, nisam ni odrastao a ni zavoleo film zbog remek-dela, volim bezmalo sve da gledam. Neki sistem moram imati, plakat je dobar (ili loš) izbor poput svakog drugog.  Meni je jedna od najlepših strana moje ljubavi prema filmu upravo to iznenađenje, potraga i pronalaženje nečega što mi leži a i ne mora uostalom (zato mi je i bitno da mi niko išta ne preporučuje). Pogrešim svakodnevno LOL ali to nije loše, zna da zabavi, drugačije ne bih pogledao toliko toga. 

Usput, pivo ne pijem Jox, šta ću ga otvarati, otvarah ga odavno o oštre ivice pa i upaljačem istina, nagledah se svega, svuda je nasilje, svuda ima marginalizovanja, no ovaj konkretan film ipak govori o vrlo konkretnom prostoru, koliko god univerzalna tema bila, naravno da govori o ljudima i ljudskoj prirodi, nisu Maori sa Marsa pali, niti postoji uostalom deo planete gde nema marginalizovanih, pa to je opšte mesto, šta će mi naglašavanje tako čega LOL nisam ni napisao da je tamo Mordor a drugde Diznilend (ako ima razlike tj),  zašto bi se oduzimao maorski element ionako, deo poetike ovog filma jeste u tome, ne oduzima univerzalnost teme, naše sakate prirode, kao i prirode socijalnih pizdarija bilo gde drugde. 

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 14:37
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Samo da se zna da ovakav film nećete pronaći u holivudu zbog njihove sveta obitelj propagande.
Drugo što holivud rijetko snima su ljudi s ruba društva, njima je najčešće tema nekakvi bogatuni kojima su egzistencijalne potrebe nepoznanica.

Ok, nije ovde stvar o Holivudu, nego ponavljanje, ajde ni da ne nadjemo nijedan film o problemima u porodici, meni više smeta npr. filmovi i stripovi ,vreme i radnja u doba kada je nastao ... da ne ulazim u to, teška tema, a to se vešto izbegava i prekraja ...,  Nalazimo npr. satiru u animiranim serijama koje se itekako gledaju u svetu. Naćićemo i druge društvene, socijalne i psihološke probleme, e sad neko će reći sve je to super, ali ta tema me ne dotiče, ali i neke  društvene pojave koje se više ispoljavaju kod njih nego drugde u svetu. Tako je i za neke druge zemlje, a druga stvar je mašinerija i filmska industrija, to je valjda svima jasno, da ne treba da se piše.  A drama je drama, nema tu filozofije, i samo je lično mišljenje kako ona treba da izgleda, tema, težina problema, realizacija, dramaturgija, zavisi i od životne dobi gledaoca (dati film kao i neki drugi ne doživljam isto tada i npr. trenutno), i utisak ili pak poruka koju šalje može da vam se sviđa ili ne, nešto slično vezano je i za književnost, u mnogim delima iz nekih drugih manjih ( i po površini i broju stanovnika) zemalja naćićete upravo ovo što je prikazano u filmu, a pisane su dosta pre datog filma, dakle relativno je. Neko moje mišljenje, nevezano za film koji sam gledao.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 14:54
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Vrlo namerno biram ponekada filmove (i) zbog plakata, briga me baš da li su odlični filmovi ili ne, otkud je u tome poenta zaboga miloga. Gledao bih vrlo malo filmova godišnje ukoliko bih jurio nekakave vrhunske filmove, nisam ni odrastao a ni zavoleo film zbog remek-dela, volim bezmalo sve da gledam. Neki sistem moram imati, plakat je dobar (ili loš) izbor poput svakog drugog.  Meni je jedna od najlepših strana moje ljubavi prema filmu upravo to iznenađenje, potraga i pronalaženje nečega što mi leži a i ne mora uostalom (zato mi je i bitno da mi niko išta ne preporučuje). Pogrešim svakodnevno LOL ali to nije loše, zna da zabavi, drugačije ne bih pogledao toliko toga. 

Shvatio iz nekog prethodnog post-a, a nije odgovor Aleksi u Chooper-u,  i ta ljubav prema filmu, kao što neko ima ljubav prema svim sportovima , i prati sve, trenutno me tako nešto iznenadi i već ubrzo prodje, prirodno,  a pogleda 3 filma godišnje, nije moje da ulazim u to, jesam samo jednom zaintrigiralo me je kad i Vračarca, i tu sam stao, i jednom se samo našalio u stilu nemoj da se vadiš. Dok sa druge strane ja pak volim sve i svašta da pratim i radim, pa mi je onda potrebno usmeravanje, a bez neke pomoći sa strane i greške umeju da odvrate. Mada ja bih izneo što je logično treći utisak o filmu ili nekim njegovim delovima, ali slažem se da je element kulture i društva bitan, i da treba baš pogledati kako obradjuju slične teme iz raličitih zemalja, a na  stranu što vam se nešto u drugim sferama ne svidja.  Ali dovoljno i ovo pišem što pišem van teme, možda nisam ni trebao, ponavlja se.

Ažurirao AlexDeLarge - 16.Ožujak/Mar.2022 u 15:07
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 15:04
Pa kao ono kada sam npr pohodio biblioteke...i sada, ja eto volim da cunjam među svim tim knjigama, da osetim miris, šetam i gledam naslove, pisce, uhvatim se za nešto što me u nekom momentu pozove sa polica (sam moj um, jasno da nema kakvih natprirodnih veza između predmeta i mene LOL)...dok se ne pojavi za ćaskanje raspoložena (što je ok) bibliotekarka koja bi pošto-poto da mi preporuči nešto što se NJOJ sviđa. I to je u redu. Ima smisla. No ja sam tu da lutam, cunjam, tražim i pričam sa knjigama (LOL) na svoj način.

Malo je drugačije sa filmovima, napravim se blesav ponekada, zanemarim tonu toga što me čeka kao i ljubav prema nasumičnom izboru, te pogledam koješta zbog svih vas, razgovora radi, oživljavanja foruma, pružanja ruke, podrške prevoditeljima, šta god već, druženja radi najkraće, delom mi svakako bude svejedno šta ću gledati. No ispašta ipak ta moja strast potrage, iznenađenja. To važi i za izbegavanje sinopsisa, trejlera, prosto volim da uletim "kroz prozor", da ne znam gde sam se zadesio i kuda plovi ovaj brod. 

E, da, odgovor Aleksi u Chopper temi nije o mom pristupu tome kako biram šta ću sve gledati, već o tome kako (da li ujedno i zašto? nisam ga sasvim ni tada razumeo) pišem o filmovima. 

Ažurirao puppet_master - 16.Ožujak/Mar.2022 u 15:19
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 15:17

nisam ni odrastao a ni zavoleo film zbog remek-dela
Ali ja jesam.
I ne samo s filmovima.

Evo za primjer kod glazbe ne slušam Bacha po cijeli dan nego tu i tamo sam sebe trolam sa onim pjesmuljcima iz vrtića šubi dubi kva kva, takozvanim radio hitovima.
Kod stripova pa ne listam Incal unedogled, koji put se mašim za Bleka Stenu LOL i dobro je.
Kovanica "guilty pleasure" nije izmišljena bezrazložno.

Ali i to sve znaš jer sam pisao već da mi je duša gledanje azijskih suludih komedija koje se ni ne reklamiraju kao nešto naj niti su u njih ulupani milijuni, ali ja se svaki put grohotom smijem i nije me sram niti malo zbog toga.

volim bezmalo sve da gledam.
Ja ne i jako dobro znaš što i zašto ne jer mi ih je na vrh glave da ne kažem nečega drugoga.

Nakon bezbroj naslova o ničemu pa ne da mi se više prolaziti jedno te istu torturu dosadom što u ratnim što u biografskim smaračinama. A tek ovaj novi trend sa imigrantima, želudac mi se okrene kad vidim to u sinopsisu.
Tebi svaka čast što si svestran. Nije da nisam probao, sto puta. Ali ne ide pa ne ide.
A kad ne ide, daj neku drugu sex pozu. Cool
Odnosno predloži film za one koji inače takve ne vole, ali ovaj nije ko svi drugi.

Neki sistem moram imati
Pa imaš.
Film o ajkulama = gleda se. LOL

Moj sistem znaš.
Drama/war/biography/history = preskačem odmah.
Ako nije kombinacija gornjeg, pročitam sinopsis pa ako me to zainteresira, gledam.
Zombije i opatice u hororu na primjer preskačem, ali kad kaže naslov filma "nude nuns big guns" znaš da je smeće, ali to se jednostavno mora pogledati! Wink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 15:29

nisam ni odrastao a ni zavoleo film zbog remek-dela
Ali ja jesam.
I ne samo s filmovima.

Hipsteraj! LOL Ako ne i elitizam TongueLOL SnobU nijedan LOL

Nije da ti verujem, no neka bude. Aman, radovalo se Bud Spenceru, Mad Mission 2 ludoriji, Pirani Danteovoj, pa onda Petak 13ti 2 -neponovljvo iskustvo meni, nisam spavao normalno noćima, Carpenterova Magla, onaj Battle Beyond the Stars sci-fi...pa onda neki BruceLee klon...pa neki Šaolin klinci, pa Karate Kid, pa Trashin, Paklena BMX staza i tako dalje unedogled...kakva crna remek-dela. LOL

Zavoleo sam filmove jer nisam imao izbora šta ću gledati, sve mi je bilo ludo i novo, ako je film-ja se radujem, najmanje zbog visova svetske kinematografije koje su ti filmovi tobože dosezali.  Prvo sam ludo zavoleo film, tek potom sam gledao remek-dela. 

Ažurirao puppet_master - 16.Ožujak/Mar.2022 u 16:13
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 15:41
Ma kakav Bud Spencer to je bilo kasnije kad sam imao dovoljno godina da me starci puste samoga u kino. Nije im bilo drago kad su doznali da sam išao gledati prvog Aliena.

U jednom trenutku kad ispranog mozga pomisliš da je sve holivudska limunada pa ti se zalome, i to naši: Leptirica, Događaj, Izbavitelj...
Uz to iz holivuda slučajno ulete vanšablonski Evil Dead 2 ili spomenuo si Carpentera pa njegov They Live...
Tebe nije promijenilo, ali mene jest.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 15:49
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Shvatio iz nekog prethodnog post-a, a nije odgovor Aleksi u Chooper-u,  i ta ljubav prema filmu, kao što neko ima ljubav prema svim sportovima , i prati sve, trenutno me tako nešto iznenadi i već ubrzo prodje, prirodno,  a pogleda 3 filma godišnje, nije moje da ulazim u to, jesam samo jednom zaintrigiralo me je kad i Vračarca, i tu sam stao, i jednom se samo našalio u stilu nemoj da se vadiš. 

Btw, nisam te uopšte razumeo ko to pogleda 3 filma godišnje LOL niti te razumeh kakve to tvoje iznenađenje ima veze sa mnom npr, pogotovo kakve veze prolaznost ljubavi prema filmu ima sa mnom, jer ovako kako si napisao može da se tumači i tako kao da je moja ljubav prema filmu prolazna i da ja pogledam 3 filma godišnje LOLLOLLOL

Kada mi se pola porodice poubijalo i kada sam odjavio net, riknuo mi i komp, radio po 12 sati dnevno (bukvalno), provodio pride u putu do i od posla još 2 i po sata, gledao sam filmove preko fona, pozajmljivao usb stick sa par filmova makar da bi mogao da ih prikačim na tv i gledam, pa i poneki forumaši su mi prebacivali gomilu filmova na eksterni hard...ne postoji toliko umobolan period života i gadosti koje se dešavaju oko mene, koje bi me odvratile od filmova. Ne moram uvek biti na forumu i kuckati o njima, tu sam tek da obradujem ponekoga i blesavim se usput, drži me polunormalnim LOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 15:54

spomenuo si Carpentera pa njegov They Live...
Tebe nije promijenilo, ali mene jest.

Imao sam već 13-14 godina tada, volim taj film ali nisam zbog njega zavoleo filmove zaboga, imao možda i desetogodišnji staž već, ne mogu da se setim da li sam ga gledao 1988 ili 1989. jbg mogao je uticati na mene, no tada mi je život već bio ispunjen filmovima koliko god sam mogao poželeti uopšte. To je baš to vreme kada sam počeo da radim u video klubu, bio u sedmom razredu, okružen policama krcatim filmovima. LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 16:28
I tako umjesto da si tada jurio žene ili drogu "ko sva normalna deca"... Tongue
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 16:30
Zašto bih ja jurio žene, one jure mene, znaš li ti išta o meni "remek-dela-su-me-stvorila-i-razvila" čoveče blesavi? LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 16:35
Eto. Sve je sad jasno.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 16:36

[QUOTE=AlexDeLarge]
Btw, nisam te uopšte razumeo ko to pogleda 3 filma godišnje LOL niti te razumeh kakve to tvoje iznenađenje ima veze sa mnom npr, pogotovo kakve veze prolaznost ljubavi prema filmu ima sa mnom, jer ovako kako si napisao može da se tumači i tako kao da je moja ljubav prema filmu prolazna i da ja pogledam 3 filma godišnje LOLLOLLOL

Bila je prica tada te je Vracarac pitao kad stignes da pogledas toliko filmova, a ja se nadovezao,  kjovo slicno se "iznenadio" isto kada si izbacio 5-6 filmova sa komentarima, jel tako. Ipak je to neka reakcija bila, Onda si pomenuo da ti je film ljubav i da si radio u video klubu, i to je to, ne bih te iz vredra neba to pitali.
A u jednom postu da biras tako sto te vodi... tj. hajde sad sistem. I da je to jedan nacin razmisljanja, uopsteno da ne navodim pojedinacno, sve sto si nabrojao. I to je ok.
Dao sam samo poredjenje sa nekim ko npr. prati sport detaljno, a ne gleda filmove, tj. pogleda 3 godisnje, da je i to ok, sa njim diskutujem o sportu, ili pak nesto saznam kroz njegovu pricu. Na to sam mislio, malo probudi radoznalost, na tom sam mislio, koja splasne ubrzo. Nista vise.

Joxer je dao svoj sistem
Drama/war/biography/history = preskačem odmah. Ok preskaci, ima ko gleda i to, i ne vidim u cemu je problem. I ja citam opis, biram zanr, na preporuku gledam, ali kao sto rekoh imam prijatelje koji gledaju uglavnom samo horore ili citaju uglavnom mange i japanske pisce, jedu kuci sa stapicima, ok samo malo mi je cudno u pocetku i onda jako brzo prihvatim, ne potenciram vise na to. I to je sve, na sta sam mislio.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 16:41
Šalim se, zaljubljive sam prirode, ne znam da jurim ni za autobusima, ionako uvek zalutam, kao i sa ženama uostalom. Deo zabave upravo i jeste u tome da niko ne juri ikoga, valjda, mada šta ja znam o tome, ćaskamo tek. Ako mi se neko svidi, kažem joj tako, obično bude dovoljno LOL Ko žuri, vrat slomije, kaže narod.  Ima mesta i za filmove i za devojku (hajde neka bude jednina, uvek je ipak samo po jedna, i uvek i sa jednom bude muka i cirkusa preko glave, samo mi množina fali u životu)  LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 16:44

imam prijatelje koji gledaju uglavnom samo horore ili citaju uglavnom mange i japanske pisce
Budem li imao priliku, ukrast ću ih sebi! Wink

jedu kuci sa stapicima
Njih neću. Dead

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2022 u 16:51
Šalio sam se i oko toga Alex LOL meni je sve konfuzno ionako te se blesavim u 90% postova. Thumbs Up

Tokom godina, napisao sam preko 2000 recenzija (mada ih ja ne zovem tako), napisao i preko 20 000 kraćih osvrta na filmove (ne za toliko filmova, već toliko raznih pisanija o filmu uopšte), što na matičnom, krepalom forumu, što u notepadu za svoj groš, kao stilsku vežbu, podsetnik, dnevnik, te nekada prosto prebacim neki od tih tekstova koje pisah i 10-15 godina ranije, zato ih je (jednom samo doduše) bilo 5 u danu. Inače ne gledam već duže vreme više od 3 filma dnevno. To baš moraju da me oteraju sa posla ili da nemam previše obaveza nedeljom. Inače jedan film dnevno bude prosek, ne preterujem sa maratonima više, odričem se koječega i ovako. Da ne gledam serije bilo bi više filmova, no i serije su, je li, serijski filmovi ipak LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.