Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dodeljene nagrade holivudskih kritičara (01.03.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dodeljene nagrade holivudskih kritičara (01.03.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dodeljene nagrade holivudskih kritičara (01.03.2022.)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2022 u 12:40
Pa i ocekivalo se zbog empatije, kao sto sam rekao i za Oskar tj. Joxer nabrajao a ja se nadovezao za dva rimejka i pola filma da je sarada kao i ostali, mada mislim da je npr. devedesetih i bio dobar izbor, ne mogu da kazem da je bio los i da bas pljujem u bunar iz kog sam pio vodu.Adaptirani scenario – Siân Heder, CODA (based on the original motion picture screenplay La Famille Belier ) mada idu jos dva BAFA i  CCMA pre dodele Oskara,vidi se da se spori oko autenticnosti,pa su stavili kao sto je napisano i ne bih da ga gledam, gledao sam vec dva nemacki ( mislim da nisam indijski) i francuski , Power of dog poceo i ugasio, a kritika i gledaoci przili sa ustiscima, mozda su stavili subliminalne drazi u kadrove ali ne reagujem. Doraibu mai ka van engleskog podrucja ocekivano , Encanto je bio relativno dugo u dosta zemalja na prvom mestu box offce-a, mada nisam gledao mislim da je jedini Brady dao komentar nesto u stilu da je nesto slabiji, ali pogledacu sa klincima. Kao Amberkrombi pola filma Dune za specijalne efekte, muziku pa mogli su i za sminku i kostimografiju, ali dobio je za reziju po pola ;), pa neka kompenzacija.

Ažurirao AlexDeLarge - 01.Ožujak/Mar.2022 u 18:55
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.