Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - No Exit (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

No Exit (2022)

No Exit

No Exit (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

BREZ IZHODA

Godina:

2022

Žanr:

drama, misterij, triler, horor

Trajanje:

95 min

Režija:

Damien Power

Scenarij:

Scott Frank
, Gabriel Ferrari
, Andrew Barrer
, Taylor Adams

Glavne uloge:

Dale Dickey
  >  Sandi
Kirsty Hamilton
  >  Sarah
Paul Green
  >  Detective
Jen Van Epps
  >  Detective
Benedict Wall
  >  Ron Hill
Mila Harris
  >  Jay

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: No Exit (2022)
    Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2022 u 22:37
Ljudi dajte neka neko napiše koju ako ste pogledali. imdb kaže triler, ali je Hulu original i to mi je onda sumnjivo.
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2022 u 22:43
Samo sto sam pogledao film i mogu reci da nije los, vec vrlo dobar triler.
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2022 u 23:02
Ekranizacija romana "Bez izlaza", Tejlora Adamsa, pisca koji se specijalizovao za pisanje trilera. Tako da... Wink Smile

Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2022 u 00:07
Baš ga gledam, čisto solidan triler za jedno gledanje bar ;-)
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2022 u 17:47
Meni se film nije svideo, cist klise po mom misljenju.

Sve u svemu meni se ovakav tip filmova ne svidja, mozda jer sam pogledao dovoljno na ovaj fazon, i ostali su mi svi isti, nisu mi ni malo zanimljivi, i nekako su mi neprirodni ( nastelovani) i naivni malo, malo neozbiljni. Horor i misterija nisu, za dramu i nema bas dovoljno elemenata ipak mora dublje da se ide,  triler jeste ali mi nije nista posebno tj. vec vidjena prica sto kroz filmove, sto kroz knjige. Sto se tice starih trilera a i nekih novih, ni prici.

Vidim da se ljudima svidja, ali meni ne. Bas me interesuje jos koji komentar.

Ažurirao AlexDeLarge - 28.Veljaca/Feb.2022 u 18:33
Na vrh
djcvrle View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djcvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2022 u 18:05
#AlexDeLarge ; Za početak mogao si barem upozoriti na spoilere , pošto si praktički ispričao više od pola filma ,a neki ga nisu još ni pogledali
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2022 u 18:20
Originalno postovano od strane djcvrle djcvrle piše:

#AlexDeLarge ; Za početak mogao si barem upozoriti na spoilere , pošto si praktički ispričao više od pola filma ,a neki ga nisu još ni pogledali

Sta sam stavio vise od opisa? Ali hajde obrisao sam.

Opis

During a blizzard and stranded at an isolated highway rest stop in the mountains, a college student discovers a kidnapped child hidden in a car belonging to one of the people inside.

Osim sto sam malo vise napisao o glavnoj devojci i njenom dolasku u odmoriste dok ne uoci ..., to je prvih 19 min filma, odnosno 10minuta  ako se oduzme 9 minuta na njen boravak i bezanje iz rehabilitacionog centra sto uopste nije bitno. A i kola su od nekog ko je unutar odmorista, pa sta ce da pomisli u toj situaciji, i sta moze da se izdesava u tom izolovanom odmoristu usred snezne oluje, a nakon sto je nesto bas uznemirujuce videla.

A i pre toga ima spoiler ako je tako, ali nema veze mozda neko i ne cita sve i ne klikce.

Ažurirao AlexDeLarge - 28.Veljaca/Feb.2022 u 18:59
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2022 u 19:58
Nisi morao da obrises to. Samo dodaj tekst izmegju spoiler tagova
Pr.
Izdrogirala se i izvadila klinac sa rukom
How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2022 u 20:35
Originalno postovano od strane Numberguy Numberguy piše:

Nisi morao da obrises to. Samo dodaj tekst izmegju spoiler tagova
Pr.
Izdrogirala se i izvadila klinac sa rukom

Mogao sam i da stavim tamno sivo ali ja ne vidim da su to spoiler-i, i nije vise od pola filma nego prvih 19 minuta i to je opis malo prosiren dodao sam u tom odmoristu (  rest stop su dva lika i bracni par (strangers)  i stavio sam rokaj/snimaj u stilu sta moze da se dogodi u takvoj situaciji kad u kolibi u sneznoj oluji ili mecavi ( blizzard)  devojka vidi kidnapovanu devojcicu u kombiju (  kidnapped child hidden in a car) i sta moze da radi nego da se uplasi, uspanici i preispituje jer (  car belonging to one of the people inside) i da bude ono sto sam rekao jer je (during a blizzard and stranded at an isolated highway rest stop in the mountains ) a osoba cija su kola sigurno nije fina i pitoma osoba, olicenje morala, vec spremna na drasticnije mere... itd.

Ako sam nekome pokvario ugodjaj za gledanje i otkrio sta se desava u filmu evo ja se izvinjavam, nije mi problem.

Ažurirao AlexDeLarge - 28.Veljaca/Feb.2022 u 20:42
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2022 u 13:06
Meni se film svideo,u zadnje vreme nesto i ne gledam trilere ,ali ovaj mi prijao. Onako nepretenciozan ,nije dosadan nijednog trenutka,nema praznih hodova,gluma solidna .e sad prica je vec vidjena ali ja i retko nailazim na filmove koje me nesto iznenade sa pricom,prvenstveno mislim na trilere. Sve je tu manje vise ispricano
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2022 u 14:24
Odlican film, iskreno pocetak mi delovao lose, ali suprise nastavak. Dobar triler, jedan od boljih novijih filmova.
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2022 u 17:35
Solidan triler. Malo vadi stvari to što se film odigrava tokom snežne oluje u izolovanom planinskom svratište, pa sam taj ambijent dodatno podiže napetost. Može se pogledati, ako kriterijumi nisu baš veliki🙂
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2022 u 14:21
Dobar film
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.