| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Am zin (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Am zin (1999)Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 11:14 |
![]() Cheung (Andy Lau) boluje od raka i prilikom poslednje posete doktoru saznaje da mu je ostalo još svega par
nedelja života i da nema više ikakve pomoći.
On potom upada u kakvu poslovnu zgradu, postavlja bombu, uzima taoca…sve to samo
kako bi privukao pažnju tvrdokornog policijskog inspektora Ho-a (meni dragi Lau Ching Wan),dok
Cheung zapravo gradi misterioznu i komplikovanu operaciju koja se polako, pred očima
gledalaca, razvija iz minuta u minut filma. Cheung i Ho razvijaju specifičan gotovo prijateljski
odnos, budući da su obojica usamljenici briljantnog uma, i mi vidimo da u Cheungovoj igri
ništa nije onako kako izgleda i da planira da završi svoj život neostavljajući nikoga dužnog... Ne mogu previše da otkrivam, težište filma ipak počiva i na obrtima, mada je meni svakako
gluma Andy Lau-a i Lau Ching Wan-a ono što ovaj film drži iznad proseka. Dobro prepoznatljiv
prijateljski odnos suparnika koji su zapravo na istoj strani, često viđen u HK filmovima, sa time što
je Running out of time ipak film Johnnie To-a koji ne proliva previše krvi u svojim filmovima, niti se kreće
često kroz koreografisanu akciju. Ovo je pre svega interesantan i zabavan krimić sa veteranima hongkongškog glumišta.
![]() Ažurirao puppet_master - 26.Veljaca/Feb.2022 u 11:21 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 11:31 |
|
Sad me podseti i Election od Johnnie To, skoro je bio na tv-u.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 11:34 |
|
Već duže je u planu nastavak (jok ovog, Running out of time 2 je odavno snimljen, nije vredan pomena), Election 3, nadam se da će se uskoro pojaviti. To su sjajni filmovi o trijadi.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 11:38 |
|
Da dvojka je odmah izasla, nisam znao za trojku, mislio sam da su odustali.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |