| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Daai zek lou (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Daai zek lou (2003)Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 10:27 |
|
Blesavog li filma…meni je delovao kao svojevrsni upliv u filmove o superherojima…na hongkongški način…pa još sa Johnnie To-om kao režiserom...
Elem…Big (Andy Lau) ima, ništa manje, dar da vidi ljudsku karmu, dakle vidi šta su radili
u nekim prethodnim životima i šta ih čeka u ovom. Inače je bivši monah, sada striper i bilder
(neverovatno smešno “odelo/maska” na inače mršavom Andy Lau-u…zabavniji mi je čak
i od onog njegovog "debelog odela" u Love on a Diet), pokušava da zaboravi svoju prošlost
u kojoj je izgubio devojku od strane mahnitog ubice. Sa druge strane, policija traga za
ubicom, fleksibilnim Indusom od 2m koji maltene može da stane u kutiju šibica (!), i Big
naleće na njega u sveopštoj poteri policije, pri čemu naleće i na mladu policajku Yee,
smotanu i neiskvarenu…ali avaj, Big vidi da je u jednom od prošlih zivota Yee bila sadistički
japanski vojnik odgovoran za mnoge smrti, i da je čeka bolno iskupljenje u ovom životu.
No, očaran njom, Big pokušava da joj se približi, pri svemu joj pomažući oko težih slučajeva… I tako…šta znam…ja stvarno ne volim filmove o superherojima ni ovako...Running on Karma
je pa suviše blesav i atipičan primer (ako je to uopšte dotični subžanr, ko da zna), pa mi je
nekim delom legao. Sa druge strane, ne mogu reći ni da mi je bio preterano duhovit, izuzev Andy Lau-a, Cecilie Cheung i eto samog mog iznenađenja oko atipičnosti za film Johnnie To-a koje mi je zapravo i držalo pažnju. Definitivno za Andy Lau fanove. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |