Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mark Wahlberg i Mel Gibson... (12.02.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mark Wahlberg i Mel Gibson... (12.02.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mark Wahlberg i Mel Gibson... (12.02.2022.)
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 14:49
Nije li Wahlberg nominiran za Zlatnu Malinu (pa dobro gdje je članak o tome)? Tako da me ovaj treš par u treš scenariju ni ne čudi.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 15:14
Jeste, pa za Infinite

Golden Raspberry Awards 2022

Worst Actor 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 15:19
A i Mel Gibson za Worst Supporting Actor  u

‘Dangerous’ as Dr. Alderwood, mozda su hteli da se oprobaju pre ovog filma na sajmu vocarstva Wink

Mala sala.

Ažurirao AlexDeLarge - 12.Veljaca/Feb.2022 u 15:24
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 16:32
Fan sam Mark Wahlberga a i Mel Gibsona i ovo ce da se gleda, barem ja
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 19:28
Kakav je onaj sa Deda Mrazom? Gibson tj. Meni se ne gleda išta od toga. Ni ovaj iz teme, ni Deda Mraz, ni Dangerous, ni onaj Last Looks... čekam sto godina da gledam Gibsona i onda on snima neke...hajde da ne lajem. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 19:52
Pa dobro ja sam pricao o poslednjemim filmovima koji su po svima teski promasaji i ja se slazem, kao sto komotno ovde moze da se nadje i od Cage i Sona ( poslednjih deset godina kao da to nije on a i Sonu ne znam sta bi)   Prisoners of the ghostland, kao i neki drugi.

I jesu zasluzili ostru kritiku i Infinite  i Dangerous. 

Kao sto sto je predstojeci film baziran na istinitoj prici svestenika Stuart Long-a i bice drama vezana za isk....

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 19:57
To valjda znači da ni Deda Mraz ne valja? (nema šanse da se setim naslova, no znaš verovatno na šta mislim)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 19:58
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Kakav je onaj sa Deda Mrazom? Gibson tj. Meni se ne gleda išta od toga. Ni ovaj iz teme, ni Deda Mraz, ni Dangerous, ni onaj Last Looks... čekam sto godina da gledam Gibsona i onda on snima neke...hajde da ne lajem. 

I tu je Gibson dobio pomenutu nagradu, kritika ga je ocrnila, publika kod nas da je ok film.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 20:00
[QUOTE=puppet_master]To valjda znači da ni Deda Mraz ne valja? (nema šanse da se setim naslova, no znaš verovatno na šta mislim)[/QUOTED

Daddy`s home 2, to je za prethodnu pricu a  Fatman pretpostavljam  https://www.imdb.com/title/tt10310140/?ref_=fn_al_tt_1

Ažurirao AlexDeLarge - 12.Veljaca/Feb.2022 u 20:25
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 20:05
Za taj pomislih da bi mogao biti dinamičan, možda uz kakav manje uspešni humor, no makar da ide ka tome da bude zabavan, iako mi je sprdnja sa likom Deda Mraza bez veze i u ideji. Dobar beše onaj finski Rare Exports, no to je peta priča ionako. 

Čekaću onda još na Gibsona, kada sam čekao ovoliko (poslednji koji sam gledao je valjda onaj "Get the Gringo", udavi me i taj). Jok, Boss Level ipak, zaboravih a to mi je bilo oki u stvari. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 20:20
Sve u svemu ukusi i utisci su razliciti, i to je dobro, sad vidim komentare za Boss level tebi je bio zabavan , meni komican, ali da su pokupili fore i da ima jednu poruku , a Beogradskom los.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 20:26
Naravski, to se podrazumeva, zato, između ostalog, i piskaramo po forumu, da bi svako rekao svoje. Kog bih vraga pričao išta sa nekim poput mene, dosta mi je jedan Puppet u životu, preko glave mi je zapravo LOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 20:36
Znam da mi se od Wahlberg -a i Seth McFarlane-a ( tvorca Family guy-a) svideo Ted i  Ted 2. Mozda vise dvojka.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 20:39
Meni je Boogie Nights sjajan. Star
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2022 u 20:46
Da to je malo stariji `97,`98 tako nesto , dobar je i malo specifican.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2022 u 19:21
Kao sto ne priznajem Osjara tako isto i Zlatnu Malinu. Jer ako bi se to zaista tako gledalo, ta ''nagrada'' bi uvek isla kod Brus Vilisa koji je poveo u svakom filmu sve isto kao ista uloga ili na primer Nikolas Kejdzu, koji odkad je ispao iz a kategorije nesto se kao trudi a projekti su mu ne zna se. Od onog Nikolas Kejdza koji je pre bio poznat ostala je samo ona izbezumljena faca. A tu jr isto i Sttiven Sigal koji isto kao da glumi u jednom istom filmu
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2022 u 21:27
Drugo je nešto sa Bruce Willisom, da bi dobio Zlatnu Malinu, on mora glumiti, loše, upadljivo, no glumiti. Willis mesečari kroz filmove godinama, ne bi bilo fer prema drugim božemesačuvaj glumcima i njihovim užasnim rolama, deliti Willisu ikakve nagrade. 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.