| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
De Behandeling Aka The Treatment (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: De Behandeling Aka The Treatment (2014)Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2014 u 20:14 |
|
The Treatment (2014) "De Behandeling" (originalni naslov) ![]() Žanr: Triler Trajanje: 125 min Država: Belgija Jezik: Holandski Režija: Hans Herbots Scenario: Carl Joos po romanu Mo Haydera Uloge: Geert Van Rampelberg ... Nick Cafmeyer Ina Geerts ... Danni Petit Johan van Assche ... Ivan Plettinckx Laura Verlinden ... Steffi Vankerkhove Ingrid De Vos ... Nancy Lammers Inspektor Nick Cafmeyer izgleda da ima sve - izgled, pamet i uspešnu karijeru. Ali tamni oblaci nadvili su se nad njegov život: od njegove devete godine, progoni ga nerešeni nestanak mlađeg brata Bjorna. Plettinckx, poznati seksualni prestupnik je bio ispitan, ali i ubrzo pušten. On i dalje živi u Nickovoj blizini i zadovoljstvo pronalazi u uznemiravanju Nicka. Kada na svetlo dana ispliva novi slučaj nestalog devetogodišnjaka, Nick predvodi opširnu pretragu koja se pretvara u nemilosrdnu poteru... Prevod uradio ameo02 Ažurirao bojan969 - 02.Srpanj/Jul.2014 u 20:17 |
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2017 u 21:42 |
|
Belgijski triler-misterija.Ko voli filmove sa otmicama verujem da ce mu se svideti i ovo.Naime film govori o kidnapovanju mladog decaka,kao i potrazi glavnog detektiva ciji je cilj uloviti psihopatu...Dosta dugo traje film,i mozda su malo vise razvukli ali gotivan je.Sto se mene tice solidan je film,moglo je i jos malo bolje ali i ovo je zadovoljavajuce.
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Online Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2018 u 14:20 |
|
Dobar, napet triler, ali mnogo mučna priča.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2022 u 20:22 |
|
Odličan belgijski triler, meni lično u TOP 10 evropskih trilera poslednje dekade. Prepliću se mučna istraga ubistva dečaka kao i trauma iz detinjstva glavnog detektiva koji vodi pomenuti slučaj. A onda onaj obrt na kraju filma...
![]() Ažurirao bgvracar - 05.Veljaca/Feb.2022 u 10:35 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2022 u 21:25 |
|
Bas sam hteo detaljnije da napisem o njemu, gledao sam ga kasnije i ostade mi u secanju, mozda i hocu, ali verovatno ste gledali ali ko nije podseti me na prvu na dva filma Man of Vendetta https://www.imdb.com/title/tt1814819/?ref_=nv_sr_srsg_0 i Spoorloos (https://www.imdb.com/title/tt0096163/?ref_=fn_al_tt_1) ili njegova adaptacija The Vanishing https://www.imdb.com/video/vi805044505?playlistId=tt0108473&ref_=tt_ov_vi), i npr. na knjigu Poruka u boci od Jusi Adler-Olsena.
Ažurirao AlexDeLarge - 04.Veljaca/Feb.2022 u 21:34 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |