| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Byutipul seondei (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Byutipul seondei (2007)Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2022 u 02:27 |
|
Prijevod je uradio bgvracar 👍
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2022 u 22:20 |
|
Ovako na cetvrtini filma sam imao nagovestaj zbog..., a na pola sam slozio kockice kraja.., nisam hteo da prekidam, tako da nisam toliko objektivan a da ne odem u spoiler-e, ali korektan film, isprepletano je vise zanrova ali u sustini psiholoski triler.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 10:39 |
|
Psihološki triler gde "ništa nije kao što izgleda", sa obrtom na kraju. Moram da istaknem odličnu režiju kao i kvalitetnu muziku u pozadini, koja je odlično dočaravala emotivna stanja likova ove priče. Odlična je i rola glavnog glumca (Jong-vu Park), koji igra detektiva Kanga. Vrlo solidno korejsko ostvarenje.
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 11:49 |
Kang (odmah me podseti na Public enemy) ;). Korektno je ostvarenje, samo kazem da sam iskristalisao kraj na pola filma, mogli su narativ bolje da odrade, ali sam dodao da je psiholoski triler jer je sustina vezana za psihologiju, unutrasnje moralne i eticke borbe, lepo prikazan jedan vid ispoljavanja istih (posto su ona relativna, kao i borba), nisu se ustezali da to prikazu do kraja, to mi je za pohvalu. I u vecini korejskih filmova ovog tipa stalno naglasavanje prevare,korupcije, i sprege policije i kriminala, i pravosudnog sistema ,ne odustaju i to je za pohvalu.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 13:51 |
U skoro svim filmovima, ne samo ovog tipa. ![]() Ma i ljubavni će imati neku scenu sa prevarantima, prelošem zakonodavstvu ili korupcijom. Čak i njihova najgora i najdostadnija drama neće pobjeći od makar scene sa šibicarenjem u pozadini. Njima za pohvalu, svim ostalim kinematografijama za pokudu. Umjetnosti
treba određena doza samocenzure, ali ne kad je u pitanju ono čemu
umjetnost služi - kritici (pozitivnoj ili negativnoj) društva. Što se gornjeg filma tiče, pročitao sam sinopsis pa znam otprilike o čemu se radi. Ne znam što je twist, korejski je film pa ga mora imati i većinom bude svjetski. Ali
na žalost pritisnut nedostatkom vremena i gledanjem aziskih "sapunica"
od kojih nisu sve korejske, moram ga zasad staviti na čekanje. Zato molim da se pišu utisci, ne samo za nj, nego i za ostale.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |