Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Byutipul seondei (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Byutipul seondei (2007)

Byutipul seondei

Byutipul seondei (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2007

Žanr:

triler

Trajanje:

117 min

Režija:

Kwang-kyo Jin

Scenarij:

Kwang-kyo Jin

Glavne uloge:

Lee Ki-young
  >  Ki-chyul
Min Namkoong
  >  Min-Woo
Dong-hwa Kim
  >  Jo Sang-tae
Min Ji-Hye
  >  Su-yeon
Yong-Woo Park
  >  Detective Kang

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Byutipul seondei (2007)
    Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2022 u 02:27
Prijevod je uradio bgvracar 👍
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2022 u 22:20
Ovako na cetvrtini filma sam imao nagovestaj zbog..., a na pola sam slozio kockice kraja.., nisam hteo da prekidam, tako da nisam toliko objektivan a da ne odem u spoiler-e, ali korektan film, isprepletano je vise zanrova ali u sustini psiholoski triler.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 10:39
Psihološki triler gde "ništa nije kao što izgleda", sa obrtom na kraju. Moram da istaknem odličnu režiju kao i kvalitetnu muziku u pozadini, koja je odlično dočaravala emotivna stanja likova ove priče. Odlična je i rola glavnog glumca (Jong-vu Park), koji igra detektiva Kanga. Vrlo solidno korejsko ostvarenje. Thumbs Up
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 11:49
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Psihološki triler gde "ništa nije kao što izgleda", sa obrtom na kraju. Moram da istaknem odličnu režiju kao i kvalitetnu muziku u pozadini, koja je odlično dočaravala emotivna stanja likova ove priče. Odlična je i rola glavnog glumca (Jong-vu Park), koji igra detektiva Kanga. Vrlo solidno korejsko ostvarenje. Thumbs Up

Kang (odmah me podseti na Public enemy) ;). Korektno je ostvarenje, samo kazem da sam iskristalisao kraj na pola filma, mogli su narativ bolje da odrade, ali sam dodao da je psiholoski triler jer je sustina vezana za psihologiju, unutrasnje moralne i eticke borbe, lepo prikazan jedan vid ispoljavanja istih (posto su ona relativna, kao i borba), nisu se ustezali da to prikazu do kraja,  to mi je za pohvalu. I u vecini korejskih filmova ovog tipa stalno naglasavanje prevare,korupcije, i sprege policije i kriminala, i pravosudnog sistema ,ne odustaju i to je za pohvalu.

Ažurirao AlexDeLarge - 30.Sijecanj/Jan.2022 u 11:55
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2022 u 13:51
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

u vecini korejskih filmova ovog tipa stalno naglasavanje prevare,korupcije, i sprege policije i kriminala, i pravosudnog sistema ,ne odustaju i to je za pohvalu.
U skoro svim filmovima, ne samo ovog tipa. Wink
Ma i ljubavni će imati neku scenu sa prevarantima, prelošem zakonodavstvu ili korupcijom.
Čak i njihova najgora i najdostadnija drama neće pobjeći od makar scene sa šibicarenjem u pozadini.

Njima za pohvalu, svim ostalim kinematografijama za pokudu.
Umjetnosti treba određena doza samocenzure, ali ne kad je u pitanju ono čemu umjetnost služi - kritici (pozitivnoj ili negativnoj) društva.

Što se gornjeg filma tiče, pročitao sam sinopsis pa znam otprilike o čemu se radi.
Ne znam što je twist, korejski je film pa ga mora imati i većinom bude svjetski.
Ali na žalost pritisnut nedostatkom vremena i gledanjem aziskih "sapunica" od kojih nisu sve korejske, moram ga zasad staviti na čekanje.
Zato molim da se pišu utisci, ne samo za nj, nego i za ostale.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.