Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Peacemaker (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Peacemaker (2022)

Peacemaker

Peacemaker (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Mirotvorac

Godina:

2022

Žanr:

komedija, akcija, avantura

Trajanje:

40 min

Glavne uloge:

Robert Patrick
  >  Auggie Smith
Steve Agee
  >  John Economos
Zak Santiago
  >  Prison Guard
Dee Bradley Baker
  >  Eagly
Rochelle Greenwood
  >  Peggy
Christopher Heyerdahl
  >  Captain Locke
Natalia Safran
  >  Mrs. Goff
Rizwan Manji
  >  Jamil
Lochlyn Munro
  >  Larry Fitzgibbon
Mel Tuck
  >  Auggie's Neighbor
Anastasija Bräuniger
  >  Clemson Murn
John Cena
  >  Peacemaker
Antonio Cupo
  >  Royland Goff
Jennifer Holland
  >  Emilia Harcourt
Kevin O'Grady
  >  Johnson

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Peacemaker (2022)
    Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2022 u 00:04
Prvu sezonu prevodi Osgiliath 👍
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2022 u 13:08
Peacemaker je odlican 🤣
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2022 u 14:15
Meni je ovo super,pretpostavljam da ce mnogi ispljuvati ,all mene kupila sa onom suludom spicom,igranjem i muzikom. Skoro nisam cuo ovu vrstu muzike u ovolikoj kolicini. Cak mi i ovaj balvan ne glumi lose 
Na vrh
Illuminati View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Illuminati Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2022 u 03:36
Dobra!
My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2022 u 09:56
Opa... ovo je nevjerovatno.

Prvo da pohvalim koreografiju/akciju, odlično odrađeno. Serija izgleda sjajno, od specijalnih efekata pa nadalje.

Eh sad ono najbolje. Ono što ovu seriju stavlja u sami vrh je komedija. Već dok sam gledao The Suicide Squad sam vidio da Johnu Ceni strašno paše ova uloga, odličan je. Ostatak ekipe je također odličan. Vigilante je u biti kopija Deadpoola i ni po čemu ne zaostaje. Judomaster je također odličan. Nisam nikad tako često premotavao scene jer su bile tako komične, nisam mogao sa se zasitim interakcija između likova.

10/10

Preporučujemo, pogotovo fanovima The Boys zbog crnog humora. Meni je Peacemaker za sad i bolji.

Ima The Suicide Squad spojlera, tako da preporučujem prvo gledanje filma, koji je predobar.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2022 u 22:29
Odobreno je snimanje 2. sezone Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2022 u 22:51
Krenuo probe radi samo pilot da odgledam, ne volim superheroje generalno. No ispalo je zabavno pa nastavljam. Krivo mi je samo to što je Adebayo gay, ona i ovaj balvan Cena imaju super hemiju i ritam, bili bi mi sjajan par.  

Btw, nisam gledao Suicide Squad, mogu ispratiti ovo bez problema, nije meni do priče toliko, ponajmanje do tog univerzuma njihovog, pažnju mi drže odnosi među likovima i naravno samo ludilo oko Peacemakera. Dobar Cena. 

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2022 u 16:58
Završih prvu sezonu, prilično je zabavna u celini. Rekoh već iznad veći deo toga što sam imao, nije se išta izmenilo do kraja, održao se fin tempo, ludilo sa likovima, dobar deo humora funkcioniše lepo. Jedino što mene eto Vigilante ne podseća previše na Deadpool-a, pre mi je kakva blesava verzija serijskog ubice, sa sve onim cvikerima pogotovo (Dahmer? Nebitno), samo sam čekao Talking Heads i Psycho killer uz njegove deonice LOL Možda i pogledam taj friški Suicide Squad, ako su svi psihopate tamo. LOL

Do druge sezone caocao

Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2022 u 12:36
Super zabavna serija!
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2025 u 08:25
Kakav car Dzejms Gan 😂 Kako objasniti čitavu situaciju sa dceu i dcu, evo šta se desilo... Realno je i bolje i lakše svima ovako. Očekivao sam da će kad ubije onog Peacemakera da pređe u njegov univerzum i da će to zapravo biti DCU. Ali Dzejms je odlučio da pojednostavi stvari. Dakle odmah se uskače u dcu i stvari se nisu desile kao u prvoj sezoni koja je dceu već malo drugačije. Ali i gotovo sve ostalo je isto.
If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2025 u 08:34
odgledao prvu epizodu druge sezone i mogu reci da je mnogoooo losije krenulo. Svi su pa ne znam kako da kazem bljutavi,losa gluma sad mu i muzika nije neka. Da ne pominjem degutantnu i odvratnu scenu sa orgijama ne znam sta mu je to trebalo totalno nepotrebno . Razocaranje veliko posle prve sezone koja je bila odlicna.
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2025 u 08:55
Slabija malo sezona, vidi se da se Gan više fokusirao na Supermena pošto su rađeni u isto vreme. Rekli su da su poslednje tri epizode ludnica pa ćemo videti, očekujem nešto ako ne i neke nove likove za budućnost DC poput Booster Golda ili Blue Beetle.
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2025 u 09:16
Pih, razočarenje iskreno. Kako su najavili ovo je baš slabo. Volim Ganov odabir muzike ali malo i preteruje sa ubacivanjem muzike. Bolje da je 7 ep bila kraj. Kako su rekli nema planova za 3 sezonu, verovatno će se više fokusirati na ostale priče. A i bolje nego da samo ovako odrađuju sezonu reda radi.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2025 u 13:46
Druga sezona propast. Bukvalno. Zasto li je snimljena, ko zna. Verovatno da uzmu neki dinar, u stilu daj sta das. Zaobici. Ocena 3.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,170 sekundi.