Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Arcane: League of Legends (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Arcane: League of Legends (2021)

Arcane

Arcane (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Arcane

Godina:

2021

Žanr:

animirani, akcija, avantura

Trajanje:

40 min

Glavne uloge:

Kevin Alejandro
  >  Jayce
Hailee Steinfeld
  >  Vi
Toks Olagundoye
  >  Mel Medarda
Harry Lloyd
  >  Viktor
Jason Spisak
  >  Silco
Remy Hii
  >  Marcus
Ella Purnell
  >  Jinx
Mia Sinclair Jenness
  >  Powder
Katie Leung
  >  Caitlyn
Yuri Lowenthal
  >  Mylo
Roger Craig Smith
  >  Claggor
Amirah Vann
  >  Sevika
Erica Lindbeck
  >  Elora
Shohreh Aghdashloo
  >  Grayson
JB Blanc
  >  Vander

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Arcane: League of Legends (2021)
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2021 u 23:13
Obnovljeno za 2. sezonu.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2021 u 18:49
Klincima i meni se svida. Mada ja nista ne znam o LoL , CS me je zaokupio u potpunosti, meni je bilo zanimljivo.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2021 u 07:49
Skoro nisam tako nesto progutao kao ovo.Dok sam cekao Zaduzbinu i duboko se razocarao,ovo je mozda nesto najbolje sto sam gledao ove godine
Na vrh
niko011 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj niko011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2021 u 10:36
Obavezno štivo za svakog LoL fana, iako ima puno boljih animiranih filmova koji predstavljaju nove šampione. Očekivao sam više od RIOTa, ali i ovako je jako dobro i zabavno. Svih pet zvezdica!
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2022 u 00:46
Odlicna !
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 22:54
Odlična animirana steampunk serija. LoL nisam igrao, tako da ne mogu da komentarišem na tu temu, ali je meni serija baš dobra. Muzika takođe vrhunska. Preporuka!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2022 u 15:01
Originalno postovano od strane Tom Brady Tom Brady piše:

LoL nisam igrao
Ja sam godine na nj potratio.
No animacija ovdje nije kineska ni japanska, nego američka.
Ne shvaćam Tencent majkemi, posebno nakon ludog uspjeha King's Avatara, oni platiše amere.
Ma znaš šta, da je ne najbolja ikad: zbogom.
Na vrh
practice View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj practice Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2022 u 22:57
Meni je bila ludilo.Uz Blood of Zeus.

Na vrh
Telegon View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Telegon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2022 u 23:55
Serija je izuzetna na svim poljima, od scenarija preko animacije, glasovne glume do muzike. Apsolutno sve u ovoj seriji funkcioniše.

Teško je bilo šta zameriti, pa zato ni ne čude unisone pohvale sa svih strana. Jedno izuzetno iskustvo, dubina izrade likova koju je tako retko videti, soundtrack koji pleni, i animacija (ne američka kako neko reče, već francuska) koja na jedinstven način spaja 3D i 2D tehnologiju donoseći tako živ i stvaran svet i likove da je teško poverovati da je ovo poteklo od obične onlajn igrice (LoL), a da Dizni i ostali nisu proizveli nešto na ovom nivou kvaliteta godinama.

Lična ocena: 10/10.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 11:36
Konacno nakon 3 godine, jel moguce da se toliko ceka, ne razumem, vec sam i zaboravio da ce biti nastavak,  a odlicno ostvarenje.
Novembar 2024.

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 13:54
E odlicno bas me obradova. Meni jedna od najboljih ostvarenja te godine.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 14:09
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

E odlicno bas me obradova. Meni jedna od najboljih ostvarenja te godine.

I meni, i jedva cekam nastavak ,  cekam jos Severance da vidim sta ce biti sa njom, i taj nastavak polako zaboravljamSmile.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 15:21
Ma obnovice se sve pre gledanja
Na vrh
dalf7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dalf7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2024 u 15:11
Meni jedna od najboljih serija ako ne i najbolja u zadnjih 5 godina.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.