Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Farscape (1999)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Farscape (1999)

Farscape

Farscape (1999)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Farscape - Bijeg u svemir

Godina:

1999

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

50 min

Autor:

Rockne S. O'Bannon

Glavne uloge:

Claudia Black
  >  Officer Aeryn Sun
Ben Browder
  >  John Crichton
Anthony Simcoe
  >  Ka D'Argo
Jonathan Hardy
  >  Dominar Rygel XVI
Gigi Edgley
  >  Chiana
Wayne Pygram
  >  Scorpius
Lani John Tupu
  >  Pilot
Virginia Hey
  >  Pa'u Zotoh Zhaan
Paul Goddard
  >  Stark
Lani John Tupu
  >  Captain Bialar Crais
Wayne Pygram
  >  Harvey
Lani John Tupu
  >  Pilot
Melissa Jaffer
  >  Utu-Noranti Pralatong
Raelee Hill
  >  Sikozu Svala Shanti Sugaysi Shanu
Tammy Macintosh
  >  Joolushko Tunai Fenta Hovalis

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Farscape (1999)
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2013 u 16:55

Farscape (1999)

Žanr:
avantura, SF

Uloge: Ben Browder, Claudia Black, Anthony Simcoe, Lani John Tupu, Jonathan Hardy, Gigi Edgley, Wayne Pygram, Virginia Hey

Jezik: engleski

Radnja:
Serija se vrti oko astronauta, Johna Crichtona koji je testirajući svoju teoriju ubrzanja svemirske letjelice pomoću Zemljine atmosfera upao u crvotočinu koja ga je dovela na drugi kraj galaksije. Odmah kad je došao zamjerio se PK kapetanu Craisu zbog smrti njegova brata, ali na sreću našao je zaštitu na biomehanoidnom brodu Moyi sa posadom odbjeglih zatvorenika. Kao i gotovo svaka serija, Farscape ima dobre i loše likove. Tako negativce predstavljaju dvije militarističke sile, Peacekeeperi i Scarrani, a pozitivce predstavlja posada Moye.

Izvor: http://tv.dnevno.rs

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2022 u 15:31
Podsjetio me aleksa sa nekom drugom serijiom s bebama.

Postoji li jedna majka svih kasnijih scifi serija o putešestvijama posada svemirskih brodova?
Vjerojatno ne, mogu vam pasti na pamet Blake's 7, Star Trek, Red Dwarf, čak i Doctor Who.
Ma ne, Firefly je bio kasnije...

Ali ako ste ovu pogledali, past će vam i ona na pamet kao jedna od mogućih "majki".
Zbog preludih likova, još luđiih situacija i neviđenog scenarija gdje serija trola i sebe i vas bez ikakve cenzure.

Ne mislim se sad tu nešto raspištoljiti pa pisati litanije jer serije ovdje izbjegavam komentirati, ali vidim primjedbe na postojećim titlovima da pojedine epizode fale ili su uploadane na engleskom.
Imam negdje nekakve titlove pa obećajem da ću resyncati za frišku verziju ovih dana.
Dotad vi koji niste gledali pripremite vrijeme, radi se o oko stotinjak epizoda.

Ovo treba biti školska lektira, unatoč nekoliko poprilično dosadnih epizoda.

Pitanje ako tko zna... Je li Farscape ikad bio prikazan na ijednoj od ex-yu televizija?
Ja se ne sjećam da jest, ako jest.
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2022 u 16:15
Ja sam za ovu seriju i saznao tako što je prikazivana na televiziji. Čini mi se da je bio RTS i to u nekom kasnom terminu, ali nisam skroz siguran. I verovatno nije ni prikazivana do kraja.
U svakom slučaju, ja je preko domaće televizije otkrio i vrlo mi je drago što jesam. Prava poslastica u svom žanru.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2022 u 09:46
Serija je odlicna ,i za svakog fana sci fi obavezna lektira. A i za ostale ,meni omiljena bila . Prikazivala se na tv ali ne znam na kom kanalui.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2022 u 10:33
Ako nekog zanima ,na Apolon tv ,ko ima na Mts imaju sve sezone
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.