| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Death Rides a Horse (1967) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Death Rides a Horse (1967)Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2010 u 21:36 |
|
Death Rides a Horse (1967) Režija: Giulio Petroni Žanr: western, akcija Glavne uloge: Lee Van Cleef, Anthony Dawson, Mario Brega, Franco Balducci Hrvatski prevod: Linux Srpski prevod: Snajp Radnja filma: Revolveraši ubijaju porodicu, ali greškom ostavljaju jednog malog dečaka živog. Petnaest godina kasnije, taj mali dečak postaje revolveraš koji želi da osveti svoju porodicu. Lee Van Cleef u ovom filmu glumi još jednog "opasnog" revolveraša koji je direktno povezan sa ubistvom porodice tog dečaka. Film je, kao i ostali filmovi ovog glumca odavno urađen i u engleskoj verziji. Moja lična ocena filma: nemam primedbi na film, još jedan iz serije westerna u kojima sam uživao i dok ih prevodim, i dok ih gledam. Link do prevoda: http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=da+uomo+a+uomo+aka+death+rides+a+horse Ažurirao bojan969 - 13.Sijecanj/Jan.2022 u 21:25 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 21:09 |
|
Dobar!!! Meni jedan od dražih špageti westerna.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |