Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Day Break (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Day Break (2006)

Day Break

Day Break (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2006

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Paul Zbyszewski

Glavne uloge:

Taye Diggs
  >  Detective Brett Hopper
Adam Baldwin
  >  Chad Shelten
Meta Golding
  >  Jennifer Mathis
Michael McGrady
  >  Buchalter
Victoria Pratt
  >  Andrea Battle
Moon Bloodgood
  >  Rita Shelten
Ramón Rodríguez
  >  Damien Ortiz
Ian Anthony Dale
  >  Detective Christopher Choi
Joe Nieves
  >  Fencik
Mitch Pileggi
  >  Detective Spivak
Jonathan Banks
  >  Shadow Man
John Rubinstein
  >  Barry Colburn
Jim Beaver
  >  'Uncle' Nick Vukovic
Josh Daugherty
  >  Preisser
Don Franklin
  >  Randall Mathis

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Day Break (2006)
    Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2010 u 19:26

Lavirint zločina

Taje Digs je zvezda akcionog trilera koji uzima jedan loš dan i umnožava ga bezbroj puta. Detektiv Bret Hoper ima paklen dan. Dan u kojem mu ništa ne polazi za rukom i koji jedva čeka da ostavi iza sebe... samo što ne može, zato što ga preživljava nanovo i nanovo.

Danas ce detektiv Hoper biti optužen zbog upucavanja državnog tužioca. Ponudiće svoj nesumnjivo solidni alibi. Shvatiće da mu je sve to podmetnuto. I bežaće. Onda će se probuditi i započeti ceo dan izpočetka, samo što ce ovog puta to uraditi drugačije - dokle god ne sazna ko mu je sve to namestio. Hoper ima samo jednu prednost - pamti sve što je uradio "prethodnog dana" i nije obavilo posao. Takvo razučavanje je bolan metod koji gomila modrice i ožiljke iz svakog pogrešno preživljenog dana u sledeći.

Tek kad sazna zašto mu život ne valja i kako može da ga popravi, Hoper će moci da se probudi potpuno novog dana. Neće pokušavati da spase sebe, već njegove najbliže koji su sad u opasnosti. Medutim, mora pažljivo da proceni sve svoje odluke, zato što ce svaka od njih imati posledice - u njegovu korist ili potpune katastrofe.

Žanr: akcija, triler

Godina: 2006

Redatelj: Paul Zbyszewski

Uloge: Taye Diggs, Moon Bloodgood, Victoria Pratt, Meta Golding

izvor: tvportal.rs

TV.com

TITLOVI

Ažurirao icemaher - 06.Veljaca/Feb.2013 u 21:38
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 01:26
Bogami zanimljiva serija, podseca malo na Denzelov film Deja Vu. Pogledao sam prve cetiri epizode bez prestanka i sam uzivao, malo sam pobrkao dane, stanem pauziram pa mislim malo cek on je ustao i uradio to i to? Jel to bese juce ili prekjuce LOL Logicno bi bilo da mu ozdravi rana na ramenu kroz koji dan, a ne svaki dan da je cisti i da objasnjava zeni sta mu je LOL

ako niko nista ne odgovori, pomislicu da sam jedini na svetu koji gleda serijeLOL
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 01:38
hehe, gledao na tv-u...nekih 3-4 epizode, super serija..moram pogledati do kraja, samo moram ju ugurati u raspored...LOL

nego čudi me kako ti je ovo dobro, pošto ne voliš fantazije...sad sve više sumnjam da ti potajno gledaš lostROFL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 01:41
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

ako niko nista ne odgovori, pomislicu da sam jedini na svetu koji gleda serijeLOL

Ma nije u tome stvar, ice, nego mi nemamo toliko vremena kao ti da odgledamo tolike serije, pa stalno kaskamo... Dok ti iskomentiraš sve, mi ne stignemo ni pilot pogledat... LOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao nebojsa66 - 11.Rujan/Sep.2010 u 01:46

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 01:43
e jbm li ga, nekako ne smatram ovo za fantaziju, ili pa toliko ti ja razumem sta je fantazijaLOL
mrzim ja svemirske brodove, ratove sa nekih aliena bla bla bla, horore, svemocnost i td...

ovo mi nekako zanimljivo postalo, znam da je nerealno sve ovo, ali sta ces, volim krimi serije, namestanje ubistava i slicnoBig smile
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2022 u 12:38
Jedan druga serija koja je otkazana Journeyman (2007) a koja je obecavala podseti me na Day Break koju kad sam odgledao i preporucio drugima niko nije gledao, zanimljivo da sam slicno razmisljao kao clan icemaher. Meni je tada bila zanimljiva,korektna i lagana serija, opis je dovoljan , mada uvek moze da se doda, nema puno epizoda, sve je objasnjeno, pa ko je propustio,a voli datu temu. Preporuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.