Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sisily 2km (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sisily 2km (2004)

Sisily 2km

Sisily 2km (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sisily 2km

Godina:

2004

Žanr:

kriminalistički, komedija, horor

Trajanje:

109 min

Režija:

Jeong-won Shin

Scenarij:

In-ho Hwang
, Chang-shi Lee

Glavne uloge:

Lim Chang-jung
  >  Yang Yi
Eun-kyeong Lim
  >  Song Yi
Park Myung-shin
  >  Dae-soon
Kwon Oh-jung
  >  Seok-tae
Yi Shin
  >  Ghost
Kim Yoon-seok
  >  Hak-gyu
Woo Hyeon
  >  Haeju
Park Hyuk-kwon
  >  Ddaeng-joong
Hae-Ryung Na
  >  Nursery School Female Student 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sisily 2km (2004)
    Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2020 u 00:17
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2020 u 19:48
Lud film totalno.
Ovako što se vidi jako rijetko, a jedini normalni lik je onaj koji nikako ne bi trebao biti normalan.

Nije čudno da je film baš dobar s obzirom da je koscenarist kasnije napisao predložak još jednog ludog filma kojega sam već preporučio: Monster (2016).

Malo mi tu smeta usklađenost sa mlađim godinama po tv kriterijima, pa će biti minimum krvi, a prednjice zamaskirane filterom. Istina, s tim kakim previše, jer zbog toga se može gledati i pred djecom kojima će sigurno biti zabavno (umjesto zastrašujuće, iako piše da je horor).

Primijetili ste da nisam napisao ništa o radnji. Ni neću. Ovo je najbolje gledati ako ne znate kamo priča vodi.
Šteta što je budžet bio ograničen, ali bez obzira na to, ja smatram da je ovo:
Mastwočuša.

Hint prije gledanja:
Jako mladi ili oni koje ne zanima nogomet, prije gledanja pitati roditelje ili guglati tko je: Prosinečki. Wink

Ažurirao JoxerTM - 27.Studeni/Nov.2020 u 19:55
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2022 u 20:12
Slazem se sa JoxerTM da ne treba pricati o radnji, mada ni to nece nista posebno pomoci do polovine filma,jednostavno ga odgledati.

Specifican film, otkacen skroz, komika upotrebljena kako treba, to sto nema krvi meni je bas dobro za promenu, u suprotnom bi mi pokvario utisak, verovatno bi preterali, i horor jeste samo zbog sweetie.

Dva dijaloga pred kraj filma ( kao i sam kraj, mada sam zeleo jos malo da se doda o ..., ali mozda je bolje ovako) su me odusevila, i ostavila prostora za razmisljanje. Tu ima kratak dramski deo.

E da sto se tice Roberta Prosineckog ( ne znam zasto je g.Kardio ubacio bas to) to me podseti na sinhronizaciju crtaca Dusko Dugousko u Transilvaniji kada Dusko kaze abrakadabra, abrakapokus, ovaj, abraka..,Vecernje novosti:).

Mada mozda nece znati i za jezicku igru kalodont i zasto je bas taj naziv igre. Isto smo se mi kao deca tako prepirali, mada u originalu je samo njihova verzija,  gde im to pade na pamet ;)

Ažurirao AlexDeLarge - 10.Sijecanj/Jan.2022 u 20:30
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.