Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titane (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titane (2021)

Titane

Titane (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

108 min

Režija:

Julia Ducournau

Scenarij:

Jacques Akchoti
, Jean-Christophe Bouzy
, Julia Ducournau
, Simonetta Greggio

Glavne uloge:

Bertrand Bonello
  >  Le père d'Alexia
Céline Carrère
  >  La mère d'Alexia
Dominique Frot
  >  La dame Macarena
Frédéric Jardin
  >  L'inspecteur BPF
Vincent Lindon
  >  Vincent Legrand
Thibault Cathalifaud
  >  Le fan salon tuning
Florence Janas
  >  Le médecin d'Alexia
Marin Judas
  >  Charrier
Olivia Venner
  >  Alexia 7 ans
Myriem Akheddiou
  >  La mère d'Adrien
Garance Marillier
  >  Justine
Thibault Villette
  >  Le vigile salon tuning
Agathe Rousselle
  >  Alexia
Lamine Cissokho
  >  Jérôme
Diong-Kéba Tacu
  >  Sissoko
Agathe Rousselle
  >  Alexia
Laïs Salameh
  >  Rayane
Mara Cisse
  >  Jeantet

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titane (2021)
    Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2021 u 01:36
Prijevod je uradio Dartanjan 👍
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2021 u 18:53
Aaaaahhhhh kakva rapsodija ludila, perverzije, bola uz maestralnu rolu Vinsenta Lindona.Evo jednog novog bisera.I glavna glumica na zavidnom nivou.Setilo me ovo malo na neke stvari N. W. Refna, uz sjajan soundtrack.Za sve ljude malo jaceg stomaka, ljubitelje neceg drugacijeg u sedmoj umetnosti, apsolutna preporuka.Nisam mogao da cekam verziju bez HC titlova.Previse me tresla znatizelja.Hvala na prevodu.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2021 u 23:20
Jos jedan u moru filmova, koji na jedan od neobicnijih nacina ( npr.preko kola i sve sto to prati) utvrdjuje i upozorava na devijantnost, Ja bih voleo da ima i drugi deo da se pokaze kako se suociti i boriti sa tim, jer se u filmu u dve scene pokazuje bespomocnost, Umetnost je pokazati ovo drugo.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2022 u 12:26
Ovo ću morati gledati još jednom, ne znam čak da odredim ni da li mi je film divan ili sav rasut gde stigne LOLLOL Uživah, no toliko je slojeva, uz to ponegde mi je maglovit u samoj strukturi i komunikativnosti (da mi je do toga gledao bih Godara LOLLOL), sviđaju mi se teme a i svakako mi je bio efektan. I dalje ne znam da li mi se u celini svideo, doduše LOLLOL U najmanju ruku je originalan, atipičan u svakom smislu, zgodan oku i uhu, sentimentalan na način koji nisam očekivao. Za to sve, kapa dole. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2022 u 14:50
Ima dosta filmova koji obradjuju datu temu, ali je ovde prikazan na neobican nacin, mozda bih rekao maestralan, samo ga  treba od pocetka gledati pazljivo, nesto slicno kao npr. korejski M (2007) ili spanski The caller (2011). I mislim da ne treba previse pisati da bi ljudi odgledali.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2022 u 18:22
Kako ne treba pisati da bi ljudi gledali, ta forum je ovo, moraju pisati, verovatno misliš na to da se ne bi trebalo dubiti u analize, spoilovati koješta, kako bi ljubitelji filma što nespremniji bolje doživeli film. Slažem se sa time. No baš je ovo film o kojem se da pisati, ima prelepu temu, meni je divan baš zbog toga, pre me zbunjuje stil koji je autorka odabrala da ispriča tu svoju priču, mada je i u tome možda lepota, rekoh već da nije za jedno gledanje, meni makar. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2022 u 18:42
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Kako ne treba pisati da bi ljudi gledali, ta forum je ovo, moraju pisati, verovatno misliš na to da se ne bi trebalo dubiti u analize, spoilovati koješta, kako bi ljubitelji filma što nespremniji bolje doživeli film. Slažem se sa time. No baš je ovo film o kojem se da pisati, ima prelepu temu, meni je divan baš zbog toga, pre me zbunjuje stil koji je autorka odabrala da ispriča tu svoju priču, mada je i u tome možda lepota, rekoh već da nije za jedno gledanje, meni makar. 

Da upravo sam na to mislio.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2022 u 18:46
Više sam napravio post da bih pojasnio sebe samog iznad LOL nije trebalo da pišem da ne znam da li mi se dopao u celini, ne bih da zazvuči kao da ne preporučujem film, zvockam ili nešto tome blisko. Pre sam zatečen i suviše svežeg utiska. Pride, ovo nije film za moje noćne projekcije LOLLOL
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2022 u 09:21
Kompletan film totalno izopačen .... samo bolestan um može ovakav film snimiti ..
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2022 u 14:53
Originalno postovano od strane s.t.a.l.k.e.r. s.t.a.l.k.e.r. piše:

Kompletan film totalno izopačen .... samo bolestan um može ovakav film snimiti ..

Dobro, zašto nemam vremena, zašto.
Nek mi netko stvori još vremena, jer ovo pokušavam pogledati već sto godina i ne stignem, a sad si mi ti napravio dodatnu ranu.
I sram me je što ne stignem.
Na vrh
TotenhemovFanatik View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TotenhemovFanatik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2026 u 06:05
Obična boleština, bez ikakve posebne poente i bez ikakvog racionalnog zapleta i završnog čina. Ni u jednom trenutku niko živi ne objašnjava šta je ovo, nego gledaoče gledaj i sam odaberi šta je poenta. Ipak držao mi je pažnju donekle, pa neću da mu dam lošu ocjenu.

Ažurirao TotenhemovFanatik - 13.Svibanj/May.2026 u 00:34
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.