Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Korejska zombi-serija na Netflixu (08.01.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Korejska zombi-serija na Netflixu (08.01.2022.)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Korejska zombi-serija na Netflixu (08.01.2022.)
    Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2022 u 16:41
Meh.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2022 u 16:48
Meni bome radost, kačih negde trejler toga već, zaboravih naslov i datum premijere, dakle All of Us are Dead i izlazi za par sedmica...tja, zaboraviću opet do tada... Stern Smile

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2022 u 17:25
Ma daj čo'eče, dosta više toga zombilučenja.
Shvaćam, svi gledaju i pare se vrte, posebno kad su korejski nakon Busana i Kingdoma.
Ali ajmo štagod originalnije sad koju godinu pa ćemo se onda vratiti na zombirane, a ne da nas se udavi do kraja i zgadi.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2022 u 17:43
Šta ja imam sa svima. Svakako volim zombije. LOL Igrom slučajeva je Koreja, gledah i onaj Black summer ovih dana, taj je neke druge nacionalnosti. LOL Šta ću im ja ako su sada mainstream, nisu bili kada sam ih zavoleo, neću ih se sada odreći samo zato što ih štancaju ko nenormalni i zato što su popularni. (ako jesu uopšte, ni u to nisam baš siguran). Ugasim ih ja čas posla ako mi je dosadno. 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2022 u 19:18
Evo, da te odobrovoljim, mada je verovatnije da ćeš da nastaviš da zvocaš LOL ako ne počnemo još i o seksualnim sklonostima pokojnih kraljeva popa. LOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2022 u 00:29
Pilot nekako pregrmeh, druga epizoda mi je bila baš dobra, treća, neverovatno ali eto još i bolja, nisu uopšte loši zombiji. Ima još da se vozi do kraja, sumiraću sve, naravno, na kraju, u temi serije, nego hajde da tek kažem da je prilično solidno, za sada. Dosta toga je već rečeno u (sub)žanru, ne znam da li će u celini serija pružiti dovoljno svežine, ima već stvari koje mi smetaju i ovde (sam nastanak virusa mi je, meh), no oni koji se evenutalno premišljaju, mogli bi joj dati šansu. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2022 u 13:33
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

oni koji se evenutalno premišljaju, mogli bi joj dati šansu. 

Ne, hvala.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2022 u 20:05
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.