Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najprovokativniji filmovi 2021 (02.01.2022.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najprovokativniji filmovi 2021 (02.01.2022.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najprovokativniji filmovi 2021 (02.01.2022.)
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2022 u 21:17
Titane nisam još gledao pa ne mogu zasad suditi. Od ovih ostalih koje sam gledao nijedan nije provokativan, štaviše, nije mi jasno što na toj listi traži style over substance Green Knight. Spilbergovo smeće neću gledati. Malignant nije loš horor, jedan je od natprosječnih u prošloj godini, ali da je broj jedan po provokativnoti, e bogami nije.
Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2022 u 15:20
Lista je nevidjena glupost...
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2022 u 16:13
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Titane nisam još gledao pa ne mogu zasad suditi. Od ovih ostalih koje sam gledao nijedan nije provokativan, štaviše, nije mi jasno što na toj listi traži style over substance Green Knight.

Jedino mozda Titane. Pig je diskutabilan. Slazem se za ostale da nisu provokativni.
Planirao sam Nightmare Alley u bioskopu (na preporuku,meni se knjiga svidela, a citao sam je odavno kad i Misljenje jednog klovna od Bela, i Kci direktora cirkusa od Gordera), ali zanimljivo da je izbacena lista kad prakticno nije stigao u bioskope kod nas.
Nisam gledao Tick,tick,..Boom,  ne odgovara mi zanr.
A lista kao lista, verovatno ajde da i mi  izbacimo, da budemo u toku sa ostalim sajtovima, klise rezimiramo 2021. godinu.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.