| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Demonic (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Demonic (2021)Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2022 u 20:51 |
|
Neill Blomkamp? Horor?
Nisam ikada voleo sve te mitove o kakvim demonima, posednutosti, predaleke su mi takve priče a ko za inat ih štancaju ko nenormalni. Naravno, Exorcist mi ostaje jedan od možda i najboljih horora, ma koliko mi sve te priče bile daleke.
Pogledaću ovo zbog niske ocene. Verovatno i jeste krš, no ljudi danas obično hvale meni negledljive budalaštine od horora, hajde da vidim šta im pa ne valja, kikiki.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2022 u 21:38 |
|
Blomkamp briljira kad
je koncentriran na scifi koji se ne odvija u bogatoj americi sa
ušminkanim zgradama i kućama izvana i iznutra.
On je doma onda
kad je pozornica doslovno smetlište, a protagonisti marginalci i
društveni otpadnici umjesto američke propagandističke idealne ili idealizirane obitelji. Ovdje
je prema traileru očito zabrazdio u eksperiment sa računalnom obradom
slike gdje umjesto Freddya Krugera u snovima, neki ku**c opsjeda
komatoznu cicu. Pa kad odgledaš, ajde napiši jesam li dobro pretpostavio da je ovo samo isto sranje u drugom pakovanju. Jer meni se najiskrenije na da to gledati.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2022 u 21:59 |
|
Važi. Uzeh ga već, no imam još nešto The Silent Sea epki, taman posle.
Znadem, zato me je i začudio njegov izbor. Nije baš zanatlija koji će da odradi nešto tek novca radi, niti mi ovo deluje kao kakav film velikog studija koji puca na lovu. Nije imao film već neko vreme, zašto bi kog vraga birao kakve demone i čuda Bio je skoro kod Joe Rogana, počeo da gledam no zaspah, možda je i pričao o ovom filmu. Zbilja me zanima koji mu je đavo ![]() Nisam video trejler, moram mu dati šansu da me kao iznenadi, trejleri mi prikažu poviše. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |