Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Antlers (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Antlers (2020)

Antlers

Antlers (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, misterij, horor

Trajanje:

99 min

Režija:

Scott Cooper

Scenarij:

Scott Cooper
, Nick Antosca
, Henry Chaisson

Glavne uloge:

Graham Greene
  >  Warren Stokes
Amy Madigan
  >  Principal Booth
Keri Russell
  >  Julia Meadows
Rory Cochrane
  >  Dan Lecroy
Glynis Davies
  >  Nurse Byrd
Ken Kramer
  >  Dr. Gerald Ferguson
Jesse Plemons
  >  Paul Meadows
Jake T. Roberts
  >  Forensic Officer
Dendrie Taylor
  >  Carol
Dorian Kingi
  >  Antlered Man
Scott Haze
  >  Frank Weaver
Emily Delahunty
  >  Evie
Jesse Downs
  >  Harrison Crawford
Arlo Hajdu
  >  Jake
Cody Davis
  >  Clint
Jeremy T. Thomas
  >  Lucas Weaver
Lyla Marlow
  >  Jasmine Drury
Sawyer Jones
  >  Aiden Weaver

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Antlers (2020)
    Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2021 u 13:21
Dobar film. Dovoljno jeziv gdje treba biti, glumci su na razini, pogotovo mi se svidio glavni klinac Lucas koji doista kako recenzent kaže "nosi cijeli film". Ugasiti svjetla i pogledati Antlers u tišini za potpun doživljaj ovog pomalo klasičnog horora.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2021 u 00:29
Prijevod je najavio Bambula ⚡
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2021 u 23:03
Propustena sansa za dobar film.Ambijent, ta atmosfera, moralo je biti bolje.Lose ukomponovana verzija ZLA(ako je to bas i zlo) koje se pojavljuje.Nekako amaterski, bolje receno u stilu 80-ih.Pocetak veoma dobar ali veoma, za danasnje kvazi horore.Ide radnja nakon toga super.Izmaglica u planinskom gradicu, sipi kisa, depresija, turobno.Rasplet nekako previse obican, da bi usledila ono bas preporuka od mene.Ipak, svakako preporucujem da se ovom da sansa.Ako nista drugo(kako kome) bolji je od dosta novijih djubreta.Hvala na prevodu
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 19:22
Beše potencijala, pre svega Keri Russell i Jesse Plemons su prilično dobri glumci, potom ambijent američke ruralne rudarske sredine bude (meni) opako dobar i na fotografiji, kamoli na filmu ako mu se znalački priđe. Onda je tu i naravno sam Wendigo mit koji vapi za obradom u nekom produkcijski potkovanijem filmu za razliku od gomile dosadašnjeg đubreta.  Konačno je tu i malac, Jeremy T Thomas, koji svojom pojavom krade (po meni) svaki kadar i ostavlja daleko najupečatljiviji utisak ovde. 

Kako je to sve uspelo da ostane neiskorišćeno...alal vera. 
Scenario je morao biti bolji, nakraće. 

Nije krš film ali bome mi nije ni po čemu ni dobar. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2021 u 19:34
Meni se nije svideo, scenarista je imao dobru ideju ali lose je realizovana skoro u svim segmentima, dva su komentara dovoljna, slazem se sa njima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.