| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nitram (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nitram (2021)Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2021 u 12:55 |
|
Zasnovano na zivotu masovnog ubice Martin John Bryant, Nitram citajuci unazad od Martin. Ovo mi je vise biografska psiholoska drama nego triler. Ko moze da gleda filmove na ovu temu, preporuka, mada ja sam gledao 2 dokumentarca o njemu i samom dogadjaju, i on se licno pojavljuje u njima, i scene sa mesta zlocina, Mada to pitanje zasto i dalje je tema za psihologe i psihijatre, mozda su i malo zakasnili ipak je 25 godina proslo, Podobijao je sve glavne nagrade na AACTA Awards 2021, za najbolju ulogu na Kanskom festivalu, Izasle su 1080p web rip verzije pre mesec dana,
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 22:28 |
|
Meni je podpuno besmisleno snimati filmove o bolesnim ubicama. Zabole me za njegovo detinjstvo i traume...Nema odgovora na pitanje zasto kada su u pitanju bolesne osobe.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2022 u 23:57 |
|
Pa mnoge serijske, masovne i lančane ubice su bolesne, ili npr. milosrdni anđeli, pa i još neke osobe da sad ne nabrajam a nisu ubice ali čine gnusna krivična dela pa se o njima snimaju filmovi. Kao što rekoh malo su i zakasnili, zašto se i dalje proučava, a ima sasvim dovoljan npr. dokumentarac koga interesuje tako nešto, tu ima nešto specifično https://www.youtube.com/watch?v=DCyZbr-7SG0. A ima puno dokumentaraca po ID, RC, FC,RTLC i drugim televizijskim kanalima. Pobedio je na FEST-u pa rekoh samo da napišem koju reč.
Ažurirao AlexDeLarge - 29.Travanj/Apr.2022 u 00:02 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2022 u 00:08 |
|
Slazem se ja sa tobom. Ranije kad sam bio mladji imao sam zeludac za ovakve teme. Sad mi je to neka vrsta duhovnog djubreta. Cemu kopati po patologiji. Ima lepsih pozitvnih tema za filmove
![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2022 u 00:11 |
|
Sad sam pogledao dokumentarac. Tip je kompletan kreten, smeje se dok mu pokazuju pusku kojom je pobio ljuide.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2022 u 00:35 |
Rekoh da ima nesto specificno u dokumentarcu , a ima dosta zatvora, specificni su na istoku gde ovakve samo okuju u lance, zatvore zajedno u jednu prostoriju bez prozora i svetla, i tako ostave da niko vise ne zna za njih kao doktrina `noć i magla`. Slažem se ima lepših stvari, ali i pobrojane tematike filmova ipak da se ne zaboravi, upozorenje, uvid, poziv na oprez , itd.
Ažurirao AlexDeLarge - 29.Travanj/Apr.2022 u 01:04 |
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2022 u 14:28 |
|
Dobar film
|
|
![]() |
|
marcobobby
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 154 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2024 u 19:04 |
|
Uhhh stvarno potresan film. Caleb Landry Jones je efektno oslikao jedan od najmračnijih likova (zločinaca) u modernoj istoriji Australije.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |