Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Leaving Las Vegas (1995)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Leaving Las Vegas (1995)

Leaving Las Vegas

Leaving Las Vegas (1995)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1995

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

111 min

Režija:

Mike Figgis

Scenarij:

Mike Figgis
, John O'Brien

Glavne uloge:

Nicolas Cage
  >  Ben Sanderson
Elisabeth Shue
  >  Sera
Valeria Golino
  >  Terri
Carey Lowell
  >  Bank Teller
Julian Sands
  >  Yuri
Steven Weber
  >  Marc Nussbaum
Kim Adams
  >  Sheila
Graham Beckel
  >  L.A. Bartender
Shashi Bhatia
  >  Hispanic Prostitute
Albert Henderson
  >  Man at Strip Bar
Lucinda Jenney
  >  Weird Woman
Thomas Kopache
  >  Mr. Simpson
Anne Lange
  >  Business Colleague
Anne Lange
  >  Business Colleague
Richard Lewis
  >  Peter
Emily Procter
  >  Debbie
Stuart Regen
  >  Man at Bar
French Stewart
  >  Businessman #2
Vincent Ward
  >  Businessman #1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Leaving Las Vegas (1995)
    Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2012 u 18:04

IMDb

Žanr: Ljubavna drama
Režija: Mike Figgis
Glumci: Nicolas Cage, Elisabeth Shue, Julian Sands

Nastala prema noveli Johna O'Briena, koji je počinio samoubojstvo nedugo nakon završetka snimanja, ova ljubavna drama je proglašena jednim od najboljih filmova desetljeća. Nicolas Cage je osvojio Oskara i Zlatni Globus za najboljeg glumca dok je Elizabeth Shue bila nominirana za najbolju glumicu.

Kronično depresivni alkoholičar, Ben Sanderson (Cage), izgubio je sve zbog svog konstantnog opijanja. Kada ostane bez obitelji i posla, Ben uništi svu svoju materijalnu imovinu i odlazi u Las Vegas kako bi počinio samoubojstvo. Nakon što stigne u Las Vegas, Ben naleti na prostituku Seru (Shue) u kojoj prepozna srodnu dušu. On je pozove da dođe živjeti sa njim ali pod jednim uvjetom, ne smije mu zabraniti piti. Sera pristaje i uskoro se između dvoje izgubljenih ljudi pojavi razumijevanje i prijateljstvo.

Prevodi

http://mojtv.hr

Ažurirao Rea - 06.Kolovoz/Aug.2012 u 18:05

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2012 u 02:41
Ovo mi je bilo "Nit' smrdi, nit' miriše". A stvarno sam mu bio dao šansu, hteo sam da mi se dopadne (Figis je kod mene imao kredit zbog Stormy Monday).

Na stranu priča koja me uopšte nije takla, biće da je već tada (1995) Kejdž počeo da me smara za desetku.

Ažurirao srkis - 07.Kolovoz/Aug.2012 u 02:42
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2012 u 08:57
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Ovo mi je bilo "Nit' smrdi, nit' miriše". A stvarno sam mu bio dao šansu, hteo sam da mi se dopadne (Figis je kod mene imao kredit zbog Stormy Monday).

Na stranu priča koja me uopšte nije takla, biće da je već tada (1995) Kejdž počeo da me smara za desetku.

Ponovno nam se ukusi podudaraju LOLLOLLOL
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2021 u 20:22
Volim filmove sa Elizabetom, pa i ovaj.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2021 u 20:59
Zanimljivo,i ja bas imam podeljeno misljenje o filmu, u stilu "Ne secam se da li sam poceo da pijem jer me je zena ostavila  ili  me je zena ostavila jer pijem" mislim tako kaze u filmu. Citao sam u Zabavniku vezano za film i pisca po cijem je delu uradjen film. Cini mi se da je delo posvetio bivsoj zeni i da je izvrsio samoubistvo, ako nisam nesto pomesao, ali znam da je neka cudna prica.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2024 u 23:00
Mnogo emotivan film.
Kejdžova najbolja uloga, posle filmova Con Air and Face Off.
Mislim, dets džast maj opinj, men.

Kojo brate, giv as a koment.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.