Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I onde dager AKA The Trip (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I onde dager AKA The Trip (2021)

I onde dager

I onde dager (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Izlet

Godina:

2021

Žanr:

komedija, akcija, horor

Trajanje:

113 min

Režija:

Tommy Wirkola

Scenarij:

Nick Ball
, Tommy Wirkola
, Nick Ball
, John Niven

Glavne uloge:

Atle Antonsen
  >  Petter Larsen
Harald Dal
  >  Kjetil
Tor Erik Gunstrøm
  >  Hans
Aksel Hennie
  >  Lars
Jeppe Beck Laursen
  >  Liksom - Petter
Noomi Rapace
  >  Lisa
Fredrik Skavlan
  >  Talkshow Host
Evy Kasseth Røsten
  >  Charlotte
Ask Sørsdahl
  >  Liksom - Lars
Kristoffer Jørgensen
  >  Liksom - Roy
Jeppe Beck Laursen
  >  Liksom - Petter
Christian Rubeck
  >  Dave
Stig Frode Henriksen
  >  Viktor
Jonas Hoff Oftebro
  >  Liksom - Dave
Sturla Dyregrov
  >  Newscaster
André Eriksen
  >  Roy
Selome Emnetu
  >  Ida
Galvan Mehidi
  >  Abio

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: I onde dager AKA The Trip (2021)
    Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2021 u 21:34
Frajer svima govori kako mu nije jasno zbog čega mu žena ide planinariti sama, kad je to po život opasno.
Sljedeća scena, on ju vozi.
Potom ih vidimo u vikendici kraj jezera, nikakvih planina.
A on po polju skuplja kamenje u torbu.

Ma čekaj.
Možda sam pogriješio film.
Ovo je opet neka šupačka dosadna obiteljska drametina bez ikakvog smisla kao i sve druge razvikuše sto%.

Gledam opet žanr na imdb, stvarno piše komedija, akcija, horor.
Ma kako, ajde ostavit ću još 5 minuta...

I onda krene ludilo.
Prva polovica malo sporije, ali kad se zalaufa, nema stajanja.
Ovo nije normalno, a toliko je pomaknuto da nema šanse da ga prestanete gledati.
Ima malih grešaka (šminka), ali neću cijepiti jer sam se iskidao od smijeha.

Ako ste pogledali Papa, sdokhni (2019) kako sam vam napisao nedavno, odmah nakon njega se bacite na ovaj.
Kao da je nadahnut upravo tim ruskim draguljem.

Niste još? U čemu je problem? Šta, nema titlova? Kako nema?
Okanite se ćoravog posla oko mejnstrim smeća i krenite gledati pošteni film.

Priča je u ovom norveškom različita, kraj nema nimalo sličnosti, ali takva doza ludosti unutra ne može vas ne podsjetiti na izvrsnog rusa.

Mastwoč.

Ažurirao JoxerTM - 17.Listopad/Oct.2021 u 21:44
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2021 u 10:51
Za one koje nisu na ti s švedskim nazivima filmova-...Trivia: Noomi Rapace, švedska glumica najpoznatija po ulozi Lisbeth Salander - Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden, Luftslottet som sprängdes. Riječ je o trilogiji Millenium: "The Girl with the Dragon Tattoo", "The Girl Who Played with Fire" i "The Girl Who Kicked the Hornets' Nest".
Isto tako za one koji čitaju samo naslove. Osvrt je na film koji se može pogledati na Netflixu, pod engleskim nazivom - The Trip.
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2021 u 14:51
Odlično si napisao review, svaka čast!
Osim zadnje rečenice. Je li, ne bih ja bio ja da nemam primjedbu.
Noomi nema šta tražiti po scenaristički petparačkim mejnstrim razvikušama-razvlakušama.
Ona je bombon za sladokusce egzotike i unikatnosti, ne treba tratiti njen talent na stvari u kojima bi se snašle Foxica, Alba i slične netalentirane "face".

Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2021 u 15:01
Ako misliš na na Casa de Papel, onda si me krivo shvatio. Mislio sam da se Noomi fizički uklapa u južnjački tip ženstvenosti. Nije da je vidim u Casi de Papel, nipošto. Ja sam Casu prestao gledati nakon druge sezone, koju sam jedva odgledao. A što je najbolje, pisao sam hvalospjeve prvoj sezoni. Koja je trebala završiti priču posve i zauvijek. No lova je odnijela pobjedu.
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2021 u 17:40
Gleddacu film. Noomi Rapace ima dobre filmove
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2021 u 17:19
Beskrajno zabavan i smešan film. Tipičan skandinavski crni humor gde su ljudski životi tj. gubici istih, trivijalizovani do besmisla. Mrtvi padaju kao snoplje, krv pršti na sve strane a vi se smejate, i smejete, i smejete... Gotovo identičnu atmosferu sam osetio gledajući filmove poput Headhunters, In Order of Disappearance, Dead snow (oba dela)... pa bi se moglo reći da su te kombinacije crnohumornih komedija, trilera i horora, specijalitet skandinavske kuhinje, vrlo ukusno spremljen i garniran. Smile

Ažurirao bgvracar - 30.Listopad/Oct.2021 u 14:46
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2021 u 23:28
Odlicna zajebancija,Nekako pravo osvezenje, iako je crni humor.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2022 u 23:24

Meni licno je ovo film bez ikakve vrednosti.
 Prepun nasilja, krvi do kolena, sto kaze moja cerka od 12 godina gore  od ovoga ne moze.
Drugi deo filma  mi je bolji od prvog.
 Daleko je ovo od sjajnig filma  kao sto je Headhunters.
Ocena 5/10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2022 u 23:41
Meni nema neke bitne  tj sustinske razlike od Papa sdohkni, i slicnih, ako uporedjujemo.

Ažurirao AlexDeLarge - 05.Sijecanj/Jan.2022 u 23:46
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2022 u 00:06

Ruski film mi je bolji i smisleniji a reziser ruski je mastovitiji.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2022 u 09:53
Meni je ovo bilo odlično!
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 sati 43 minuta , u 23:26
Odgledao sam film, odlican, odgledao sam i onaj naj noviji rimejk , nije ni on los ali je ipak ovaj norveski original bolji film...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.